Как да залагаме на живо – стратегии и полезни трикове

Как да залагаме на живо – стратегии и полезни трикове

Живеем в динамичен и технологизиран свят, предлагащ предимства във всяко отношение. Сред най-засегнатите сфери са хазартните игри и залаганията, тъй като участието в тях се случва изключително лесно и безпроблемно. Благодарение на онлайн букмейкърите и апликациите за мобилни телефони, имаме досег до любимите ни спортове от всяко кътче на планетата.

Това не е всичко. Най-сериозният принос на технологиите се изразява в появата на залози на живо, чрез които може да прогнозираме събития по време на техния развой. Уверяваме ви, че този подход е с потенциал за прилична възвръщаемост поради огромната информация в интернет, която подпомага анализирането на настъпилите обстоятелства. Efbet и други онлайн компании вграждат пряко предаване към част от срещите, а останалите биват придружени от таблица с цялостна статистика. Кои са трите най-популярни стратегии за залози на живо, препоръчани от нашите експерти, ще откриете в следния материал.

Стратегия за залагане на 6+ гола

Изпробвали сме нееднократно този метод за залагане, а резултатите са впечатляващи. Няма нищо сложно и ангажиращо в стратегията – просто следите списъка с мачове на живо и в случай, че откриете сблъсък с по-голям брой попадения, участвате със залог за над 5,5 гола. Съветваме ви да прилагате техниката в следните случаи:

  • Когато са паднали 4 гола през първото полувреме, но двата тима стартират атакуващо и през втората част;
  • При отбелязани 5 попадения до 70-та минута. В повечето случаи ще получите коефициент около 1,60 за оувър, над 5,5 гола;
  • Когато по-добрият отбор изостава в резултата, а аутсайдерът е реализирал 2+ попадения;

На последно място, но не и по значимост, препоръчваме да се залага на нискоразрядни първенства. Линията е често изпълнима в ниските дивизии на Австрия, Германия, Норвегия, Австралия, Холандия и Англия.

Залози за над 1,5 гола в мача

Още една стратегия за live залози, насочена към головете. Тук обаче се изисква предварително анализиране на срещите и отсяване на тези, в които се очакват попадения. Ако смятате, че сблъсъкът ще е придружен от стандартен оувър, над 2,5 гола, и ще е наличен на живо, може да го използвате към стратегията.

Обикновено началните минути са по-опознавателни и не падат толкова голове. Ако до 20-та минута резултатът се запази 0:0, коефициентът за по-ниската гол линия (над 1,5) ще се изравни с пре-мач ставката за над 2,5 гола. Това е удачен вариант да атакувате пазара и да сведете до минимум евентуалните рискове. При отбелязан гол през първата част, ще получите висок процент от потенциалната печалба чрез функцията “Затвори залог”. Според отделни статистики и изследвания, голяма част от попаденията падат в периода 30-45 минута, което е във ваша полза

Корнери на живо

Bet365 е един от букмейкърите, предлагащи залози за корнери на живо. Ако все още нямате регистрация, съветваме ви да си създадете такава, тъй като ще е от съществена полза за следната техника на залагане.

Прилага се единствено в случаите, когато фаворитът изостава с един или два гола пасив. Тогава отборът е по-настоятелен и търси обрат, но го прави неорганизирано и припряно, което води след себе си редица центрирания и статични положения. В тези моменти броят на корнерите се увеличава неимоверно, което е от полза за вашия залог. Желателно е да избирате отбори, които дейно атакуват по фланга, тъй като броят на спечелените корнери от тях е по-висок.
Може да се насочите към два маркета – “първи до” или “общо ъглови удари”. Първият изисква прогнозиране на отбора, който първи ще достигне до определен брой ъгли. Залагайте на този пазар в ситуации, когато получавате удвояване на коефициента, но се изискват не повече от 3-4 корнера (при залог на полувреме). Вторият маркет ще ви донесе по-нисък коефициент, но и по-голяма сигурност, което го прави препоръчителен при залози с високи суми.

Да разиграем ситуацията:

Арсенал е домакин на Бърнли, но изостава в резултата с 0:1. Остават 10 минути до края на срещата, а до момента са изпълнени 8 ъгли (5:3). В този период коефициентът за “първи до 7” ще варира около 1,65, а ставката за над 9,5 ъглови удари ще е около 1,45. На пръв поглед не изглежда толкова впечатляващо, но ви уверяваме, че вероятността да се случи е изключително висока. Дори Арсенал да вкара изравнително попадение, ще продължи да атакува, търсейки победата, което отново би довело до статични положения пред вратата на Бърнли.

Това е малка част от доказаните стратегии за лайв залози. Разработени са десетки системи и техники за залагане в реално време, за които ще ви информираме в отделни статии. Ако сте решени на подобни залози, трябва да сте наясно с две неща – необходим е контрол на баланса и се изисква участие в букмейкър с повече възможности. Съветваме ви да се регистрирате в Efbet или Bet365, които са положително настроени към залагащите на живо.

Вижте как може да направите своята бет365 регистрация.

4.7/5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Други новини
Марсилия е все още сред опциите за Валентин Антов
Изданието TMW твърди, че все още е на дневен ред евентуален трансфер на защитника на ЦСКА-София и националния отбор на
От сезон 2021/2022: Без правило за гол на чужд терен в ШЛ, ЛЕ И Лигата на Конференциите
Премахване на правилото за гол на чужд терен в Шампионска лига, Лига Европа и Лигата на конференциите – такова решение
Собствениците на Efbet с официално становище по повод попадането им в разширения списък по
Фамилия Найденови, собственик на популярния български букмейкър Efbet, входира документи до четири национални институции по повод присъствието им в списъка,