Как да залагаме на живо – стратегии и полезни трикове

Как да залагаме на живо – стратегии и полезни трикове

Живеем в динамичен и технологизиран свят, предлагащ предимства във всяко отношение. Сред най-засегнатите сфери са хазартните игри и залаганията, тъй като участието в тях се случва изключително лесно и безпроблемно. Благодарение на онлайн букмейкърите и апликациите за мобилни телефони, имаме досег до любимите ни спортове от всяко кътче на планетата.

Това не е всичко. Най-сериозният принос на технологиите се изразява в появата на залози на живо, чрез които може да прогнозираме събития по време на техния развой. Уверяваме ви, че този подход е с потенциал за прилична възвръщаемост поради огромната информация в интернет, която подпомага анализирането на настъпилите обстоятелства. Efbet и други онлайн компании вграждат пряко предаване към част от срещите, а останалите биват придружени от таблица с цялостна статистика. Кои са трите най-популярни стратегии за залози на живо, препоръчани от нашите експерти, ще откриете в следния материал.

Стратегия за залагане на 6+ гола

Изпробвали сме нееднократно този метод за залагане, а резултатите са впечатляващи. Няма нищо сложно и ангажиращо в стратегията – просто следите списъка с мачове на живо и в случай, че откриете сблъсък с по-голям брой попадения, участвате със залог за над 5,5 гола. Съветваме ви да прилагате техниката в следните случаи:

  • Когато са паднали 4 гола през първото полувреме, но двата тима стартират атакуващо и през втората част;
  • При отбелязани 5 попадения до 70-та минута. В повечето случаи ще получите коефициент около 1,60 за оувър, над 5,5 гола;
  • Когато по-добрият отбор изостава в резултата, а аутсайдерът е реализирал 2+ попадения;

На последно място, но не и по значимост, препоръчваме да се залага на нискоразрядни първенства. Линията е често изпълнима в ниските дивизии на Австрия, Германия, Норвегия, Австралия, Холандия и Англия.

Залози за над 1,5 гола в мача

Още една стратегия за live залози, насочена към головете. Тук обаче се изисква предварително анализиране на срещите и отсяване на тези, в които се очакват попадения. Ако смятате, че сблъсъкът ще е придружен от стандартен оувър, над 2,5 гола, и ще е наличен на живо, може да го използвате към стратегията.

Обикновено началните минути са по-опознавателни и не падат толкова голове. Ако до 20-та минута резултатът се запази 0:0, коефициентът за по-ниската гол линия (над 1,5) ще се изравни с пре-мач ставката за над 2,5 гола. Това е удачен вариант да атакувате пазара и да сведете до минимум евентуалните рискове. При отбелязан гол през първата част, ще получите висок процент от потенциалната печалба чрез функцията “Затвори залог”. Според отделни статистики и изследвания, голяма част от попаденията падат в периода 30-45 минута, което е във ваша полза

Корнери на живо

Bet365 е един от букмейкърите, предлагащи залози за корнери на живо. Ако все още нямате регистрация, съветваме ви да си създадете такава, тъй като ще е от съществена полза за следната техника на залагане.

Прилага се единствено в случаите, когато фаворитът изостава с един или два гола пасив. Тогава отборът е по-настоятелен и търси обрат, но го прави неорганизирано и припряно, което води след себе си редица центрирания и статични положения. В тези моменти броят на корнерите се увеличава неимоверно, което е от полза за вашия залог. Желателно е да избирате отбори, които дейно атакуват по фланга, тъй като броят на спечелените корнери от тях е по-висок.
Може да се насочите към два маркета – “първи до” или “общо ъглови удари”. Първият изисква прогнозиране на отбора, който първи ще достигне до определен брой ъгли. Залагайте на този пазар в ситуации, когато получавате удвояване на коефициента, но се изискват не повече от 3-4 корнера (при залог на полувреме). Вторият маркет ще ви донесе по-нисък коефициент, но и по-голяма сигурност, което го прави препоръчителен при залози с високи суми.

Да разиграем ситуацията:

Арсенал е домакин на Бърнли, но изостава в резултата с 0:1. Остават 10 минути до края на срещата, а до момента са изпълнени 8 ъгли (5:3). В този период коефициентът за “първи до 7” ще варира около 1,65, а ставката за над 9,5 ъглови удари ще е около 1,45. На пръв поглед не изглежда толкова впечатляващо, но ви уверяваме, че вероятността да се случи е изключително висока. Дори Арсенал да вкара изравнително попадение, ще продължи да атакува, търсейки победата, което отново би довело до статични положения пред вратата на Бърнли.

Това е малка част от доказаните стратегии за лайв залози. Разработени са десетки системи и техники за залагане в реално време, за които ще ви информираме в отделни статии. Ако сте решени на подобни залози, трябва да сте наясно с две неща – необходим е контрол на баланса и се изисква участие в букмейкър с повече възможности. Съветваме ви да се регистрирате в Efbet или Bet365, които са положително настроени към залагащите на живо.

Вижте как може да направите своята бет365 регистрация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Други новини
Възможности за печалба в Ефбет онлайн казино
Истината за залаганията е, че т. нар. „край на къщата“ съществува във всяка една от игрите, предлагани от големите букмейкъри.
Залагане на спортни събития в Winbet
Два от начините за печалба от мачове са особено популярни сред потребителите на букмейкърските сайтове. Те са и едни от
Използване на печеливша система за залагане в Efbet
Подобно на световноизвестните букмейкърски сайтове, Efbet ви предлага интересни алтернативи за залагания, при които може да използвате подходяща система. Съществуват