Winbet Open КЕШ-АУТ Турнир раздава цели 50 000 лв.

Winbet Open КЕШ-АУТ Турнир раздава цели 50 000 лв.

Колко пъти Ви се е случвало функцията кеш-аут да Ви донесе средства, които сте щели да загубите, ако изчакате края на събитието? В днешно време футболът, а и спортът като цяло, са изключително конкурентни. Състезателите и отборите са на толкова високо ниво, че малките детайли решават изхода от дадено събитие. Понякога чрез опцията кеш-аут може да пропуснете ползи, ако залогът Ви се окаже успешен в края, но вероятно в повечето случаи би било по-разумно да го използвате, защото така ограничавате до много голяма степен възможността да загубите.

За всички любители на кеш-аута, а и за тези, които все още се колебаят дали да го използват, WINBET организира повече от любопитен и примамлив турнир!

WINBET OPEN КЕШ-АУТ ТУРНИР – Какво представлява?

Winbet - Cash Out - Турнир
Winbet – Cash Out – Турнир

От първи март до втори април 2021г. WINBET организира уникален по рода си КЕШ-АУТ турнир с внушителен награден фонд – 50 000 лв! Както може би се досещате, за да участвате в надпреварата трябва да се възползвате от функцията КЕШ-АУТ на Winbet. Правете залози с реални средства „на живо“ и „затваряйте“ пазара – по този начин, ако залогът Ви е успешен, трупате точки и ще имате възможността да участвате както за генералното класиране, победителите от които ще разберем на 02 април, така и за ЕЖЕДНЕВНИТЕ награди, които WINBET предлага между 01.03 и 31.03.2021г. Всеки ден един от Вас може да бъде измежду 30-те участници, които ще спечелят суми между 500.00 и 10.00 лв! За тази цел трупайте колкото се може повече точки от турнира на WINBET!

Кога е развръзката?

WINBET

Крайното класиране ще бъде обявено до 12:00ч. в деня след приключване на турнира (турнирът приключва на 01 април, така че очаквайте подреждането до 12:00ч. на 02 април). В генералното класиране 30 от Вас ще спечелят парични награди от 5 000 до 30.00 лв., като първият получава голямата награда от 5 000 лв., вторият взима 2 000 лв., а третият – 1000 лв. – всичко това според генерирания от Вас точков баланс!

Winbet Регистрация

Класирането за ежедневните WINBET BONUS награди ще бъде обявавано на всеки следващ ден до 12:00ч. Няма допълнителни условия и ограничения за използването на паричните награди, които ще получите!

Ограничения за минимален залог, брой залози и минимален коефициент няма! За квалифициращи залози се смятат единичните и множествените, но не и комбинираните. В турнира участват единствено залози, направени на живо + активиран КЕШ-АУТ в някакъв момент от събитието. В турнира не могат да участват залози за взаимосвърани пазари. Можете да избирате от всички събития, които букмейкърът предлага.

Как се определя броят на точките?

Броят на точките се изчислява на база нетната Ви печалба, умножена по коефициента и разделена на броя селекции. Например: ако заложите 100.00 лв. на @2.50, направите КЕШ-АУТ за 200.00 лв. и имате две селекции, то тогава нетната Ви печалба е 100.00 лв. Тя се умножава по 2.50 и се дели на 2, т.е. точките, които ще прибавите към Вашия актив са 125. Ако нетната Ви печалба за даден залог е отрицателна, то този залог не участва в класирането.

Възползвайте се от възможността, покажете КЕШ-АУТ нюх и влезте в голямата игра с ежедневни възможности за печалба! Направете своята WINBET РЕГИСТРАЦИЯ ОТ ТУК!

4.7/5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Други новини
От сезон 2021/2022: Без правило за гол на чужд терен в ШЛ, ЛЕ И Лигата на Конференциите
Премахване на правилото за гол на чужд терен в Шампионска лига, Лига Европа и Лигата на конференциите – такова решение
Собствениците на Efbet с официално становище по повод попадането им в разширения списък по
Фамилия Найденови, собственик на популярния български букмейкър Efbet, входира документи до четири национални институции по повод присъствието им в списъка,
Ново от Winbet: Специални пазари за европейското първенство
Winbet предлага поредния вълнуващ бонус за своите клиенти! В периода 08.06 – 11.07.2021 г. ще имате възможността да се възползвате