Winbet информира за нов бонус 200% до 100 лв.

Winbet информира за нов бонус 200% до 100 лв.

Българският букмейкър Winbet разработи нова промоционална оферта за новопостъпилите потребители. Тя се изразява в двойно увеличение на процентовото съотношение, като ще носи 200% бонус при началното захранване на баланса.

Как да изискам бонуса за спорт?

Бонусът е наличен единствено за нови играчи, които тепърва навлизат в платформата. Всеки участник има право на еднократно изискване на офертата, а възложените безплатни кредити се усвояват на спортни залози, отговарящи на наложените рестрикции. В случай, че имате друг профил, системата мигновено ще ви дисквалифицира от промоцията.
За да получите спортния бонус, изпълнете следните условия:
Присъединете се към Winbet и верифицирайте профила си;
При създаването на акаунт или при квалифициращата транзакция, въведете WB2020 в полето, предназначено за промо код;
Депозирайте средства в клиентския баланс;
Впуснете се в спортния раздел и превъртете бонуса.

Букмейкър Нов Бонус с промо код WB2020  
200% бонус до 100лв при регистрация Грабни Бонуса

Основни правила на промоцията

Максималният размер на стартовото възнаграждение достига 100 лв. при 200% бонус към депозита. Например, при първоначална вноска, равняваща се на 30 лв., ще получите допълнителни 60 лв. под формата на кредити за залози. Получената сума остава заключена за изтегляне, докато не бъдат изпълнени заложените условия за разиграване. А ето най-съществената част от тях:

  • Бонусът се връчва единствено на клиенти, които са депозирали и използвали промо код WB2020 през първите 30 дни на акаунта;
  • Кредитите се зареждат към баланса след захранване на сметката, но оставят заключени, докато не бъдат реализирани правилата за превъртане на сумата;
  • Участниците трябва да разиграят средства в 6-кратен размер на общата стойност на депозита плюс бонуса;
  • Безплатните кредити се активират единствено при залози, чийто коефициент се равнява на 1,30 или е по-голям;
  • Максимално допустимият залог чрез връчения бонус е 50 лв.;
  • Към усвояването на бонуса не се зачитат отменени, затворени и анулирани залози;
  • Срокът за покриване на правилата е 30 дни. Ако бъдат преминати, участникът губи бонус сумата, както и спечеленото чрез нея.

Пример за разиграване на бонуса

Приемаме, че първоначалната ви вноска в Winbet е 40 лв. Изписали сте бонус кода – WB2020, който е активирал началната оферта. Така, след финализиране на депозита, сте получили допълнителни 80 лв. и вече разполагате с обща сума от 120 лв. за залози на спорт.

Средствата са валидни за всички спортни събития и пазари, но преди да се премине към изтеглянето им, се налага шесткратно разиграване. Конкретният случай изисква акумулиране на залози за 720 лв (120*6), чиито ставки са равни или по-големи от 1.30. Ако избрана селекция не отговаря на условието, активирането ѝ ще се изпълнява единствено чрез свободен баланс.

Сравнение с офертите на конкурентни букмейкъри

Съгласни сме, че стойността на Winbet Бонус не е най-привлекателната, но изпълнимите рестрикции правят офертата достъпна за всеки клиент. Допускат се залози на коефициент 1,30, чиято вероятност за печеливш развой е сравнително висока и допринася за по-скоростното усвояване на кредитите.
Освен това бонусът се отличава с най-високо процентово изражение, ако направим съпоставка с предложенията на Bet365 и Efbet. При тях се наблюдава 100% увеличение на квалифициращата транзакция, докато тук са цели 200%. Факт е, че офертата е с по-ниска стойност, базирайки се на началните промоции на Ефбет и Betwinner, но изискването ѝ не е за изпускане.

4.7/5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Други новини
Марсилия е все още сред опциите за Валентин Антов
Изданието TMW твърди, че все още е на дневен ред евентуален трансфер на защитника на ЦСКА-София и националния отбор на
От сезон 2021/2022: Без правило за гол на чужд терен в ШЛ, ЛЕ И Лигата на Конференциите
Премахване на правилото за гол на чужд терен в Шампионска лига, Лига Европа и Лигата на конференциите – такова решение
Собствениците на Efbet с официално становище по повод попадането им в разширения списък по
Фамилия Найденови, собственик на популярния български букмейкър Efbet, входира документи до четири национални институции по повод присъствието им в списъка,