Коста Рика: Прогнози 21.05.2018

- 20.05.2018

Резултати на живо Коста Рика – Клаусура – Финална Фаза Час Среща Пр. Сиг. Кф. Пз. 01:00 Депортиво Саприса –

Коста Рика: Прогнози 14.05.2018

- 13.05.2018

Резултати на живо Коста Рика – Клаусура – Финална Фаза Час Среща Пр. Сиг. Кф. Пз. 01:00 Депортиво Саприса –

Коста Рика: Прогнози 10.05.2018

- 09.05.2018

Резултати на живо Коста Рика – Клаусура – Финална Фаза Час Среща Пр. Сиг. Кф. Пз. 05:00 Депортиво Саприса –

Коста Рика: Прогнози 07.05.2018

- 06.05.2018

Резултати на живо Коста Рика – Клаусура – Финална Фаза Час Среща Пр. Сиг. Кф. Пз. 01:00 Сантос де Г.

Коста Рика: Прогнози 03.05.2018

- 02.05.2018

Резултати на живо Коста Рика – Клаусура – Финална Фаза Час Среща Пр. Сиг. Кф. Пз. 05:00 Депортиво Саприса –

Коста Рика: Прогнози 30.04.2018

- 29.04.2018

Резултати на живо Коста Рика – Клаусура – Финална Фаза Час Среща Пр. Сиг. Кф. Пз. 01:00 Сантос де Гуапилес

Коста Рика: Прогнози 11.05.2017

- 10.05.2017

Коста Рика – Клаусура – Финална Фаза 00:00 Лимон – Сантос де Гуапилес 1X 7/10 1.38 05:00 Ередиано – Депортиво

Коста Рика: Прогнози 04.05.2017

- 03.05.2017

Коста Рика – Клаусура – Финална Фаза 00:00 Лимон – Ередиано 2 5/10 1.95

Коста Рика: Прогнози 03.05.2017

- 02.05.2017

Коста Рика – Клаусура – Финална Фаза 23:00 Сантос де Г. – Депортиво Саприса X2 8/10 1.47