Колко често се раздава бонус презареждане в Efbet?

Колко често се раздава бонус презареждане в Efbet?


Ефбет Регистрация + бонус до 200лв.

Най-хубавата страна на онлайн букмейкърите са промоциите, носещи допълнителни средства за любимите ни забавления. Получаваме бонус суми или т.нар. безплатни залози, които използваме за създаване на реални талони, осигуряващи ни великолепни потенциални печалби.

Безспорно разработването на оферти е най-добрият начин за трупане на положителна репутация от определен хазартен бранд, а и клиентът получава дивиденти за активността си. Сред родните сайтове за залози отличаваме няколко щедри платформи, възнаграждаващи регулярните си потребители с бонус суми за реализиране на freebet залози.

Ако участвате ежедневно в спортни залагания, препоръчваме ви да си създадете ефбет регистрация и да се впуснете в необикновения свят на родния букмейкър. Началните ви стъпки ще бъдат подпомогнати от 100-процентов бонус до 200 лв., който може да използвате свободно за участие в любимите си спортни залози. Това обаче далеч не е целият асортимент от предложения на бранда. При висока активност и редовно залагане, акаунтът ви ще бъде включен към специален клуб, получаващ чести покани за бонус презареждане до 100%.

bonus prezarejdane ot efbet
Ето акаунт в който доста често постъпват бонус оферти от Ефбет

Интервалът между отделните акредитации за връчване на безплатните залози зависи изцяло от самите вас. Възможно е да получавате бонус веднъж месечно, един път на седмица, а защо не и ежедневно, но за да достигнете подобно ниво, трябва ви стабилна подготовка и невероятна активност в раздел “Спорт”. Вероятно сте наясно с този Efbet бонус и неговите условия, но нека накратко да отсеем най-важните му специфики:

  • Поканата за участие се изпраща на имейл адрес или чрез лично съобщение в сайта на efbet;
  • Офертата се активира при захранване на баланса с минимум 10 лв.;
  • Изплащат се 100% към депозитната сума, ако акаунтът е захранен със средства, равняващи се на максималната стойност на бонуса от поканата;
  • Получените безплатни залози се превъртат еднократно на случайно избрани спортни събития;
  • Към усвояването на средствата се зачитат единствено залози със ставка 1,50 или по-голяма;
  • Не е позволена употребата на азиатски линии, четност на голове и равенство няма залог;
  • Затворени залози чрез efbet cash out не се зачитат към бонус разиграването;
  • Участниците разполагат с времево ограничение от 10 денонощия, за да разиграят цялата стойност на бонуса.

В уеб пространството се срещат конкурентни букмейкъри, предлагащи подобни оферти. Например, Winbet възнаграждава най-редовните си клиенти с Бонус Презареждане Спорт, а руският Betwinner предоставя на активните си потребители 25% бонус при депозит.

Следете fbet.info, за да сте информирани първи за най-новите промоции в букмейкърските къщи. Направете своята winbet регистрация сега.

4.7/5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Други новини
От сезон 2021/2022: Без правило за гол на чужд терен в ШЛ, ЛЕ И Лигата на Конференциите
Премахване на правилото за гол на чужд терен в Шампионска лига, Лига Европа и Лигата на конференциите – такова решение
Собствениците на Efbet с официално становище по повод попадането им в разширения списък по
Фамилия Найденови, собственик на популярния български букмейкър Efbet, входира документи до четири национални институции по повод присъствието им в списъка,
Ново от Winbet: Специални пазари за европейското първенство
Winbet предлага поредния вълнуващ бонус за своите клиенти! В периода 08.06 – 11.07.2021 г. ще имате възможността да се възползвате