Ефбет подкрепя българските отбори - Вижте кои....

Ефбет подкрепя българските отбори - Вижте кои....

Първият лицензиран онлайн букмейкър в България бе Еfbet. Това се случи през недалечната 2006 г., декада след официалното откриване на платформата. Компанията премина през падения и възходи, но може да заявим, че текущото ѝ състояние е повече от стабилно. Това я прави конкурентоспособна на пазара, като се съревновава успешно с някои от световните брандове, опериращи у нас. Бързият темп на развитие и по-широката аудитория се дължат на два ключови фактора – щедри бонуси за участниците и сполучлив маркетинг сред спортните отбори. Първата причина нееднократно е попадала в полезрението на fbet.info, затова в следния материал ще разгледаме спонсорството на Efbet на спортната сцена.

Кои футболни тимове финансира Ефбет?

В обстойно интервю за родна медия Цветомир Найденов заяви, че Efbet работи усилено в полза на българския спорт, като се инвестират всяка година над 25 млн. лв. Собственикът на компанията е акционер в ЦСКА 1948, който по негови думи е четвъртият най-популярен клуб у нас.

Това далеч не е всичко. От лятото на 2019 г. елитната ни дивизия носи името “efbet Лига”, тъй като бе сключен договор между букмейкъра, БФС и ППФЛ. Отделно брандът спонсорира отбори от родното първенство, сред които са Лудогорец, Витоша Бистрица, Берое, Локомотив Пловдив, Дунав Русе и Арда Кърджали. Ще откриете логото на компанията или на фланелките на споменатите тимове, или на рекламните пана на техните стадиони.

Спонсорствата на Ефбет се простират и в по-ниските ешелони. Освен в ЦСКА 1948, букмейкърът инвестира сериозни средства в Монтана, Локо София, Спартак Варна, Спартак Плевен, Локомотив Горна Оряховица и в други втородивизионни и третодивизионни клубове.

В кои други спортове инвестира букмейкърът?

Футболните тимове не са единствените облагодетелствани от Ефбет и щедрите инвестиции. Компанията обръща внимание и на други отборни дисциплини, като баскетбол и волейбол. Подпомагат се индивидуални състезатели в лекоатлетически, бойни и моторни спортове, с което се цели всеобхватно развитие на българския спорт.

Бонуси за клиентите

Партньорството между Ефбет и българския спорт носи дивиденти както за замесените страни, така и за потребителите на платформата. От тази есен е наличен бонус “Efbet лига”, който носи 1500 лв. за залагащите на родния шампионат. Трима късметлии си разделят наградния фонд след края на всеки кръг, ако са участвали с множествени залози, съдържащи минимум едно събитие от елитната ни дивизия.

Другата великолепна промоция на компанията е “Промо събитие”, която е в действие от няколко години насам. Раздава се на случаен принцип за посетителите на спортни мероприятия, чието провеждане е под егидата на букмейкъра. Връчват се покани за бонус кредити от 20 или 50 лв., които се равняват на 100% увеличение при последващ депозит в сайта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Други новини
Възможности за печалба в Ефбет онлайн казино
Истината за залаганията е, че т. нар. „край на къщата“ съществува във всяка една от игрите, предлагани от големите букмейкъри.
Залагане на спортни събития в Winbet
Два от начините за печалба от мачове са особено популярни сред потребителите на букмейкърските сайтове. Те са и едни от
Използване на печеливша система за залагане в Efbet
Подобно на световноизвестните букмейкърски сайтове, Efbet ви предлага интересни алтернативи за залагания, при които може да използвате подходяща система. Съществуват