efbet Мобилни

Ефбет мобилно приложение ревю.

18+ Важат условия | Играйте разумно
Лицензиран за България

Приложението е налично за :

Съдържание

efbet mobile

 

За 20 години букмейкърът efbet, известен преди това като Балканбет, успя да се наложи успешно на пазара. От 1990 година до днес компанията се радва на засилен интерес и доверие от страна на играчите. От 2006 година efbet разшири спектъра си на хазартна дейност, предлагайки на потребителите си възможността да играят онлайн. За всичките тези години букмейкърът успя да се наложи, благодарение на опита и усилията си да усъвършенства все повече качеството на предлаганата услуга. Към момента вниманието на гиганта е изцяло съсредоточено върху пазара в Испания, Обединеното Кралство, Турция, Гърция и разбира се, България. Засилен интерес има и от потребителите на руския пазар, което е още една положителна тенденция за бъдещото развитие на компанията.

В това ревю, посветено на онлайн залозите, ще се спрем на мобилната версия на efbet. Ще обърнем подробно внимание на предлаганите от компанията мобилни бонуси, предназначени за играчите, които правят своите залози през телефон или таблет. Ще разгледаме също така и любимата ни опция за спиране на залог, по-известна като Кеш-аут.

Efbet се заражда преди 13 години, но реално функционира като онлайн букмейкър от 2006-та година, когато бива открит сайтът efbet.com.

За повече от 13 години брандът се е развил повсеместно в различни направления. Текущото количество на услугите е изключително голямо, като биват включени вариативни спортни залози, огромен набор от слотове, игри в реално време, числови игри и т.н. Всичко това ще разгледаме в следното ревю, така че се подгответе за старателно изчитане на информацията.

Mobile

Новата визия на efbet

Ще започнем с радостната новина, която засяга не само регистриралите се вече потребители, но и тези, които са решили да се присъединят към необятните опции за игра, предлагани от efbet. Компанията поднови изцяло апликацията си за Андроид и iOS устройства, залагайки на нова визия и функции, които гарантират незабравима игра. Факт е, че в началото апликацията не се отличаваше с впечатляваща визия и функционалност. Потребителите често се оплакваха от неудобствата, които им причиняваше нейното използване. Възмущенията бяха свързани най-вече с бъговете, които до голяма степен бяха пречка за пълноценното изживяване. Но хубавата новина е, че към този момент всички тези недостатъци са в историята. Новото приложение, както и новата версия на букмейкърския сайт гарантират незабравими мигове и пълноценна игра за всеки потребител.

До страхотните възможности за залози имате достъп през сайта на компанията, независимо къде се намирате. Нужно е просто да заредите мобилната версия на сайта, въвеждайки домейн адреса в полето за търсене. При наличието на собствен акаунт, може да започнете незабавно участието си, а ако нямате такъв, прочетете следващата опорна точка.

Регистрация през версията за мобилни устройства на efbet

Няма нищо сложно в създаването на регистрация. Може да създадете собствен профил директно през мобилната версия. За целта следвайте предоставените инструкции и попълвайте коректно личните си данни.

Потребителите, които вече са направили своята регистрация в по-старата версия, е необходимо единствено да натиснат бутона „Влез“. След това на екрана им ще се отворят полета, в които е необходимо да бъдат въведени данните на акаунта, като потребителско име и парола.

Ако все още не сте създали сметка и влизате за пръв път, тогава е наложително да се спрете на опцията „Отвори акаунт“. След като направите това, на вашия екран ще се появи електронна бланка с полета, в които трябва да въведете изисканата информация. За да депозирате и получавате печалбите си без проблем, трябва да въведете информацията коректно.

 

efbet регистрация мобилна версия
Регистрация през мобилна версия

След финализиране на регистрацията, на посочения имейл ще получите писмо. Необходимо е да последвате линка от него, за да финализирате регистрационния процес. С изпълняването на тази процедура, вие потвърждавате валидността на своя имейл адрес. Като потребител на efbet, с влизането в създадения от вас акаунт получавате възможността за депозиране на средства и реализиране на залози. В сила остава и бонусната система на efbet за играчите през мобилната версия.


Важно:

В случай, че efbet установи манипулиране на системата, относно възрастта и пълнолетието ви, средствата от баланса ще бъдат анулирани в полза на букмейкъра.

Изтегляне на мобилната апликация

През браузъра на Вашето устройство си осигурете достъп до мобилната версия на сайта на efbet. От там може да изтеглите апликацията и след това да я инсталирате на устройството си. Ще се спрем подробно на всички стъпки, необходими за успешното инсталиране на софтуера. Той е синхронизиран за устройства, поддържани от двете популярни операционни системи – Андроид и iOS.

От месец май 2017 година мобилните приложения са достъпни за всички клиенти на букмейкъра, които желаят да залагат през тях. Те осигуряват безпроблемен достъп до системата и възможност за бързи залози. Приложенията за Андроид и iOS допълнително улесняват експлоатацията на сайта. В случая не е необходимо да влизате в системата през браузъра на телефона си, както е при стандартната мобилна версия.

Апликациите и за двете операционни системи са напълно идентични с мобилната версия по отношение на дизайна и функционалността. Лично ние обаче сме на мнение, че използването на приложението е по-удобната опция за залози през мобилно устройство.

За да си осигурите достъп до самите приложения, е необходимо първоначално да използвате мобилната версия на букмейкърския сайт. Достъпвайки сайта mobile.efbet.com, от Вас се иска да кликнете върху съответната картинка, съдържаща информация за отделните приложения. След като изберете желания софтуер, на екрана пред вас ще се отвори нова страница. Последвайте тази връзка, за да свалите приложението, което съответства на операционната система на вашето устройство – Android или iOS.

efbet мобилно приложение
Мобилно приложение на efbet

Изтегляне

Как става инсталирането на мобилната апликация за Андроид?

Както вече пояснихме, на новата страница, която се отваря на вашия екран, ще откриете линк за сваляне на приложението за Андроид. Инсталирането се осъществява чрез последване на тази хипервръзка. За да е успешен този процес обаче, трябва предварително да сте избрали опция за разрешаване на инсталиране на програми от външни източници. Това е задължително условие, тъй като апликацията не се тегли през Google Play Store. Съответната конфигурация ще откриете в секция „Настройки“ на вашето мобилно устройство.

efbet мобилно приложение за андроид
Изтегляне на мобилното приложение на efbet за андроид

След като изпълните всичко това, просто изтеглете желаната апликация. Следва автоматичното й инсталиране на вашето устройство. След приключването на този процес имате възможността веднага да направите своя първи залог през програмата. Достатъчно условие, за да влезете в системата, е да имате създаден акаунт в нея. В случай, че не разполагате с такъв, активирането му няма да ви отнеме много време.

Процесът се осъществява по същия начин, както и през мобилната версия. Просто изпълнете препоръките, които дадохме по-горе за създаването на акаунт в efbet.com.

С цел да ви улесним максимално, ще обобщим стъпките, които трябва да изпълните, за да инсталирате мобилната апликация на efbet на своето Андроид устройство:

 1. Първо разрешете инсталирането на апликации от външни източници, като за тази цел е необходимо да влезете в менюто с „Настройки“ на вашето мобилно устройство. Обикновено тази опция се намира в подменю „Сигурност“.
 2. Втората стъпка е свързана с клик върху линка, от който се сваля въпросното приложение.
 3. Завършване на инсталацията (изпълнението й дава възможност за достъп до всички опции за игра през апликацията)

Инсталиране на мобилното приложение на iOS

Инсталирането на мобилната апликация за iOS предразполага  към изпълнението на същите стъпки, които са валидни и за инсталацията при другата операционна система – Андроид. Единият вариант е чрез влизане в мобилната версия. Осигурявайки си достъп до нея, е необходимо да кликнете върху бутона, означен за сваляне на иОС приложението. Тук трябва да обърнем внимание на факта, че линковете за Android и iOS за разположени на една и съща страница и трябва да внимавате, за да не допуснете грешка при избора на правилната хипервръзка. Невъзможно е версията за едната ОС да работи правилно върху другата.

efbet мобилно приложение ios
Инсталиране на мобилното приложение на efbet за устройства с IOS

В това отношение потребителите на iOS имат известно предимство пред тези на Андроид и са по-облагодетелствани. Те могат да си осигурят директен достъп до апликацията чрез iTunes. Трябва просто да въведат в търсачката името на букмейкъра, а в резултатите ще открият апликациите, предназначени съответно за айпад и айфон.

Предимства и недостатъци на мобилните апликации

Всеки продукт може да се погледне през различни призми. Точно това се опитваме да направим, като откроим предимствата и недостатъците на приложенията. Е, първите изобилстват, но вижте кое би възпрепятствало вашето мобилно залагане.

 

Плюсове:

 • Лесен достъп до платформата, тъй като бива добавена икона на работния плот
 • Не се нуждаете от уеб браузъри
 • По-дълго сесийно време спрямо мобилната версия
 • Достъп до всички услуги на бранда
 • Индивидуален софтуер, съобразен с изискванията на съответната операционна система
 • Пълно напасване с резолюцията и спецификациите на телефона

 

Минуси:

 • Ще се наложи да изтеглите и инсталирате апликацията на своето мобилно устройство
 • Налагат се чести актуализации за по-добро качество и безпроблемно възпроизводство
 • Заема се памет от хранилището на устройството
 • Приложението за Андроид не е публикувано в официалния магазин на Google

Мобилна версия към сайта на efbet – структура и дизайн

За клиентите на букмейкъра е достъпна и мобилна версия, която се явява допълнение към стандартната апликация за десктоп. Специалната мобилна версия е адаптирана за по-малки по размер екрани. Въпреки това тя не лишава играчите от комфорта по време на игра, с който са свикнали в стандартната вариация. Като компания, която преди всичко се грижи за потребителската удовлетвореност, efbet дава пълна свобода на клиентите си да играят по всяко време, независимо в коя точка на света се намират и дали имат достъп до персоналния си компютър.

И тук при изработката на мобилната версия е спазено основното изискване – типично за мобилната версия на всеки сайт е, че тя е конфигурирана по начин, по който разпознава характеристиките на екрана, неговата големина и резолюция, и се приспособява спрямо тях. Мобилната версия на efbet притежава тази гъвкавост и адаптивност, което е предпоставка за осигуряване на пълен комфорт на потребителя по време на игра. Заслуга за постигането на този ефект имат дизайна и структурата на мобилната версия. Тя предлага в пълен спектър всичко онова, от което един клиент на букмейкърска компания се нуждае – бърз достъп, безпроблемна ориентация и лесна игра.

В efbet mobile имате възможност да навигирате и избирате сегменти с няколко лесни за употреба менюта. Достъпът до основното меню се осъществява чрез бутон, локализиран в горния ъгъл на Вашия екран, от лявата страна. Кликвайки върху този бутон, пред вас се открива възможността да избирате между различни събития и пазари. Разполагате още и с опция за превключване между различните секции. Може да лавирате между секторите за спортни залози, слотове, казино на живо и промоции.

efbet менщ мобилна версия
Меню мобилна версия на efbet

На лентата, на която се намира коментираният бутон за достъп, са разположени линкове, които осигуряват моментална връзка към залозите, провеждани в реално време (залози на живо). От същата лента може да си осигурите не само вход в акаунта, но и да създадете такъв, ако все още не се сте се възползвали от тази опция.

Втората част на основното меню е локализирана в горната лента на екрана. От нея си осигурявате достъп към различни спортни секции, включващи футбол, тенис и други. При селектирането на даден спорт от списъка, потребителят моментално бива пренасочен към отделите със съответните държави. Публикувани са предстоящите мачове и турнири, с което клиентът получава възможност за моментален залог според текущите опции за игра. Новият ъпдейт на мобилната версия предлага още един компонент на основното меню. Той също е локализиран в най-горната част на екрана, а от там потребителят има възможността да си осигури бърза навигация и преминаване от един раздел в друг – залози за спорт, виртуални игри, казино, а дори ще срещне и екстравагантните предложения в еSports.

При наличието на актуални първенства може да се осведомите за опциите за залози отново от началната страница на версията. За да видите всички актуални събития трябва просто да преплъзнете екрана, тъй като те започват в неговата горна част и продължават до долу. Движейки екрана с пръст в тази посока ще имате възможността да прегледате всички предложения, които са актуални към момента на влизането ви в системата.

Освен лентата с главното меню ще забележите на екрана си и поле, където информацията се променя постоянно. В тази част се представят актуалните данни за текущите събития, както и важащите към този момент предложения на компанията. Това е изключително удобно за играчите, защото при наличието на нова оферта, имат възможността да научат веднага за това.

В долната част на екрана са локализирани линкове с връзки, от които получавате бърз достъп до информативната секция. Те предоставят данни от всякакво естество, необходими на клиентите – правила и точни условия за игра, както и контакти с букмейкъра при възникването на други казуси и проблеми за разрешаване. Чрез клик върху логото на компанията по всяко време може да си осигурите незабавно връщане към главната страница. За да настроите предпочитания от вас език, използвайте специалния за тази цел бутон, разположен срещу логото. Може да използвате и съседния бутон, за да зададете формат на коефициентите.

Moбилната версия е синхронизирана и за устройства, чиято резолюция е по-голяма. Залозите са безпроблемни както през телефон, така и през таблет. Адаптивността на сайта efbet.com осигурява безпроблемна и комфортна игра в двата случая. Допълнително удобство внася и оптималната структурираност. Потребителят няма задължението да изпише субдомейна след влизането си в системата, тъй като тя е програмирана да го разпознае. Ако осъществявате логин-а през мобилно устройство, автоматично ще бъдете прехвърлени към портативната версия. Този процес е напълно автоматизиран, а и след идентификация на IP адреса на потребителя, системата го препраща към съответния език и държава.

Responsive дизайна остава незасегнат от инчовете на екрана, както и от резолюцията. Мобилната версия не е натоварваща за устройството и по никакъв начин няма да попречи на ежедневните дейности, които извършвате с него. И в допълнение към всичко това, разполагате с многообразие от залози и игри, които предлага и стандартната версия.

Регистрация

Предимства и недостатъци на мобилната версия

Съвсем накратко ще алармираме за основните плюсове и минуси при използването на портативен уеб сайт. Със сигурност има и от двете, а ето и повече информация за тях:

 

Положителни черти:

 • Няма нужда от придобиване на апликации
 • Не се заема памет от мобилното устройство
 • Не се налага често актуализиране
 • Имате достъп до пълния набор от функционалности
 • Предоставени биват всички бонуси от стандартния уеб сайт
 • Остава наличен livestream канала на efbet

 

Отрицателни черти:

 • Необходимо е използване на браузър
 • Ще се наложи да актуализирате флаш плейъра на браузъра, за да достъпите прякото предаване и игрите в реално време
 • Изразходва се по-голямо количество мобилни данни

Спортове и пазари за залагане през efbet mobile

По отношение на инструментите за залагане не са наложени ограничения в мобилната версия. Аналогична е и ситуацията със спортните залози. Чрез страничното меню потребителят има достъп до активните пазари в отдел “Спорт”. Букмейкърът акцентира върху различните футболни събития, тъй като те остават най-предпочитаната сфера за залози и съответно предлагат най-много възможности на играчите. На засилен интерес се радват европейските турнири, топ първенствата на Стария континент и международните битки. С най-високи коефициенти в онлайн пространството са срещите от родната Първа и Втора лига, на които опитният букмейкър е обърнал подобаващо внимание. Многообразието от пазари предоставя опции за залози на картони, корнери, голове и много други интересни маркети. Периодично букмейкърът включва и други опции, като комбинации, уинкаст и скоркаст залози.

Залози на живо през телефона

Изключителна е пъстротата сред събитията, които се осъществяват в реално време. При тях потребителят има възможността да се наслади на куп атрактивни предложения. Залагащите изпитват истинска наслада от мачовете на живо, тъй като са удостоени с пряко предаване. Е, то не е валидно за всички срещи и турнири, но пък носи още положителни черти на букмейкъра. Следени биват двубоите от немската Бундеслига, Серия А, Китай и някои по-непознати състезания. Впечатление прави огромната бройка на тенис мачовете, които биват излъчвани с картина на живо. За да се възползвате от услугата, трябва да си създадете акаунт в сайта и да имате наличен баланс от поне 0,50 лв.

За залог в тази секция е необходимо да изберете подраздела „На живо“ от главното меню. След това просто кликвате върху желания спорт и маркирате дадено събитие. Преминавайки всички тези процеси, пред вас ще се открие списък с актуалните мачове, към които биват добавени текущи коефициенти. Освен чрез пряко предаване, клиентите следят случващото се на игрището чрез допълнителни приспособления. Efbet информира залагащите за настъпили изменения в резултата, текуща минута, изпълнени корнери и получени картони, отсъдени дузпи и други ключови фактори.

Мобилно казино

На разположение на играчите, използващи мобилната версия, е и опцията за залози в казино отдела. И тук като предимства и функции се наблюдава пълно съвпадение със стандартната визия на efbet. Играта с реални крупиета и добавената картина на живо е още една екстра за потребителите. При нея имате възможност да наблюдавате в реално време игра, ръководена от професионални дилъри. Достъп до пълното разнообразие от казино игри ще откриете в раздел „Казино“, избирайки съответния бутон от навигационната лента.

Независимо кой пазар сте избрали, за да официализирате талона, трябва да изберете залог към него. След това действие, опциите пред вас са две – затваряне на отворената страница или продължаване с още залози от други селекции, като за целта е нужно просто да изберете желаното събитие.

Мобилни бонуси

Преди известно време букмейкърът не предлагаше специални бонуси за потребителите, които използват мобилните си устройства. Очевидно компанията не е приемала за необходимо да предлага финансов стимул на клиентите си, избрали някоя от апликациите или мобилната версия. Към днешна дата обаче за мобилните клиенти важат както стандартните бонуси, така и някои допълнителни предложения.

Начален Бонус за Спорт

Най-желаната опция е “Стартов Бонус за Спорт”. Тя предоставя на клиентите на компанията до 200 лв. под формата на безплатни залози. Тази оферта е единствена в раздела на efbet, която се предлага за новорегистрираните потребители. Промоцията се активира след първия депозит, при въвеждане на код 987. Попълването му трябва да се осъществи в момента, в който се създава сметка в букмейкърската система. Тази оферта гарантира получаването на бонус, който е в размер на 100% към направения депозит.


За получаването на бонуса трябва да са спазени следните условия:
 1. Потребителят има право на еднократно изискване на промоцията.
 2. От това промоционално предложение ще получите удвояване на направения депозит в пълен размер (Сумата не може да надвишава 200 лв).
 3. Бонусното възнаграждение се получава във вид на безплатен залог.
 4. За пълното усвояване на предоставената сума е наложително тя да се разиграе в шесткратен размер.
 5. Без превъртане на бонуса, сумата не може да бъде изтеглена.
 6. Всички условия по получаване на бонусното предложение следва да бъдат изпълнени за период от точно 30 денонощия.

Пример за усвояване

За да превъртите сумата, необходимо е да реализирате залози на обща стойност три пъти размера на депозита плюс бонуса.

Ако депозирате 50 лева, към сметката си ще получите още 50 лв. От този момент вие ще разполагате с общо 100 лв. Това означава, че по условията за превъртане, трябва да направите залози за най-малко 300 лв (3х100лв=300 лв). Едва след като изпълните това условие, наличната сума от сметката може да бъде изплатена.

Заслужава ли си да използвам началния бонус?

Струва си да изберете тази оферта, тъй като е сред най-атрактивните на пазара. Първоначално имаше куп недостатъци, но откакто бе предложено удвояване на първия депозит, се превърна в изключително предпочитана. Съществени предимства на офертата са сравнително приемливите условия на превъртане и предоставянето на висока първоначална сума. Обикновено играчите се затрудняват с разиграването на безплатния залог. В случая обаче са спестени много неудобства, което прави бонусната система полезен инструмент, препоръчван за всеки нов клиент на букмейкърската компания.

Казино бонус 1500лв

 

Един от най-атрактивните казино бонуси сред онлайн казината се предлага от efbet.Размерът на безплатния кредит е 100% от първоначалния депозит и достига до 1500лв.Разбира се има условия,които трябва да се изпълнят за да се превърти бонуса и да се усвои, ето най-важните от тях:


Условия за казино бонуса
 1. Първо си направете регистрация в Ефбет;
 2. След това депозирайте във вашата сметка,като минималния депозит е 10лв;
 3. След депозирането,трябва да изискате казино бонуса;
 4. Като получите бонуса,трябва да го разиграете 25 пъти,заедно с депозираната сума;
 5. Имайте предвид,че се зачитат залози само за слот игри;
 6. Максималния размер на бонуса е 1500лв,тоест ако депозирате 2000лв. бонусът,който ще получите ще е пак 1500лв.

Вземи 500лв бонус

Други бонуси и промоции

Асортиментът на efbet включва още няколко предложения, достъпни за всички потребители, без значение дали са нови, или вече имат регистрация в сайта:

 • Matchplay казино бонус
 • Бонус презареждане
 • Промоционално събитие
 • Ежедневна томбола

Matchplay бонус

При съставянето на залози на живо е необходимо да внимавате с изменението на коефициентите. Спрямо определени обстоятелства е възможно съставките да се покачват или намаляват. Затова е важно да следите изписаното на електронния фиш и да не прибързвате с одобрението на предложените нови коефициенти. Причини за промяна са изгонени футболисти, преднина в резултата, ограничено време и т.н. Ако събитието става все по-невъзможно, придружаващият го коефициент рязко се покачва.


Бонус Презареждане

Бонус „Презареждане“ удостоява клиентите с допълнителни 100% при последваща транзакция към акаунта. Офертата се отправя от екипа на букмейкърската компания, като се използва лично съобщение или електронна поща. В поканата от екипа потребителят получава подробни разяснения за максималната сума, която може да получи от бонусната система, както и за валидността на предоставените безплатни залози.
Разбира се, подобна промоция няма как да е достъпна за всички играчи на букмейкърската компания. Обикновено най-атрактивните оферти се предлагат на активните потребители, акумулиращи стойностни залози в сайта. За някои клиенти предложенията са ежедневни, за други се изпращат веднъж седмично, а за трети – веднъж месечно. Обикновено предложенията се предоставят във вид на смс, имейл или покана чрез директно съобщение. Затова компанията препоръчва при регистрация да се въвеждат актуални данни, като електронна поща и телефонен номер. В противен случай, залагащият ще се лиши от възможността да получава екстравагантни предложения, които са достъпни за по-тесен потребителски кръг.

Бонус играта – Тръпка за злато

Включвайки се в завладяващата и най-високите изисквания игра на efbet „Тръпка за злато“, ще имате възможността да спечелите част от наградния фонд в размер на 5 000 000 лв.

Почитателите на спорта ще могат да вземат участие в промоцията, след като покажат активност в раздел „Спорт“, залагайки на любимите си отбори. Залог от 30.00 лв. при коефициент минимум @1.30 ще добавя по един „Седмичен талон“ за предстоящото седмично теглене, част от първия етап от бонус играта. efbet са предвидили 21 седмични тегления, а всяко едно от тях е с награден фонд 200 000 лв. Има и друг вариант за генериране на седмични талони – игра в слот игрите в раздел „Казино“, където при разиграни 50.00 лв. потребителите отново ще печелят по един седмичен талон.

Участвай за Бонуса

Вторият етап на бонус играта на efbet е не по-малко вълнуващ. В него ще бъдат раздадени общо 800 000 лв. – 5 кюлчета чисто злато от по 1 кг. всяко, както и 3 х 50 000 лв., 2 х 25 000 лв., 5 х 10 000 лв. и 10 х 5 000 лв. или общо още 300 000 лв. „Златни талони“ за финалното „Златно теглене“ клиентите на efbet могат да печелят чрез залози на стойност 3 000 лв. в секция „Спорт“ (за един талон), както и с такива на стойност 5 000 лв. в слот игрите в секция „Казино“ (за един талон).

Варианти за разплащания през мобилни устройства

Букмейкърската компания е помислила и за потребителите си, които извършват плащания през мобилните устройства. Чрез апликацията и мобилната версия разплащанията се реализират много лесно. Добре разработената функция за внасяне през мобилната версия удостоява играча с удобни методи за депозит, независимо от местонахождението му.

Мобилните залагащи, както и тези, които си осигуряват достъп през стандартната версия, разполагат с всички опции за плащане. Бързо депозиране и безпроблемно теглене – това гарантира efbet, чрез разплащателните методи, които включва в системата си:

Efbet - депозиране с А1

 • Easypay
 • EcoPayz
 • Epay.bg
 • Skrill, Skrill 1-Tap и Neteller
 • Опция за банкови преводи (включително и бърз трансфер)
 • Банкови карти
 • A1

Предупреждение

Внимавайте с някои разплащателни методи, тъй като не се класират за част от промоционалните оферти.

Каква е разликата между приложенията и мобилната версия?

Основният въпрос, който бива задаван от потребителите, е свързан с разликата между двете портативни услуги. Откъм функционалности и предоставени методи за залози не се срещат разминавания, а по-скоро разликите са обвързани с изпълнението на софтуера. В първия случай имаме напълно индивидуална програма, съобразена с изискванията на популярните операционни системи. Използват се конкретни езици за програмиране, които са изцяло в синхрон с разпоредбите на Андроид и IOS. При мобилната версия се залага на комбинация между HTML5 и Javascript, за да се достигне максимална олекотеност при боравене с платформата. В действителност портативният уеб сайт е досущ еднакъв със стандартизираната версия, просто е адаптиран към по-малки екрани.

Поддръжка и обслужване

Независимо дали използване десктоп версията, или залагате през своето мобилно устройство, ще получите навременна и компетентна поддръжка от efbet. Връзката с екипа може да се осъществи по няколко начина:

efbet Мобилни

Чат на живо – Комуникация в реално време, активен е 24/7

efbet Мобилни

Имейл – support@efbet.com (използва се още при верификация)

efbet Мобилни

Телефон – 0700 20 788

 

Често задавани въпроси


 • 1. Мога ли да се регистрирам през мобилното приложение?

  Разбира се, за целта използвайте бутона “Регистрация” и попълнете изискуемите данни в онлайн формуляра.


 • 2. Ще загубя ли залога си, ако прекъсна играта в казиното?

  Не, при последващ вход в съответната ротативка, ще продължите от мястото, докъдето сте стигнали предходния път.


 • 3. Има ли разминавания в разплащателните методи?

  Всички депозитни методи, които са публикувани в десктоп апликацията, остават налични и в портативните услуги на бранда.


 • 4. Не мога да изтегля програмата за Андроид. Защо?

  Вероятно не сте разрешили на устройството да приема файлове от непознати източници, т.е. приложения, които не са публикувани в Play Store. За целта посетете раздел “Сигурност и настройки” и поставете отметка върху съответната конфигурация.


 • 5. Наличен ли е бонус за залози през телефона?

  Конкретна мобилна оферта не е адаптирана към списъците на efbet, но може да се възползвате от останалите предложения, без значение, че сте се логнали през мобилното си устройство.

Заключение и мнение за efbet mobile

Апликациите на efbet предоставят чудесни възможности за игра. Многообразието от опции за залагане не налага никакви ограничения на потребителите, т.е. не е необходимо те да имат достъп до персонален компютър. Имат възможност за залагане от работното място, дома, ресторанта и от всяка друга точка, където има връзка с интернет. Клиентът е неограничен и по отношение на избора на услуга, без значение дали е привърженик на казиното, или има афинитет към спортните залози. Разработчиците са заложили на дизайн, който се адаптира към различни телефони, спрямо техните характеристики.

Компанията се стреми да адаптира функционални и иновативни опции, като електронен фиш, кеш аут и др. За потребителите няма наложени рестрикции в пазарите и бройките на събитията. На тях се предоставя възможността да осъществяват залози за куп мачове, включително и такива, които са на живо. За по-голямо улеснение при играта live-in-play са добавени таблици със статистически показатели и livestreaming на популярните събития от деня.

Всички тези показатели ясно демонстрират преимуществото на efbet пред огромна част от букмейкърските къщи. Всички популярни методи за онлайн залози са приспособени към платформата и то по най-добрия начин. Спокойно може да заявим, че мобилността на букмейкъра е в перфектно състояние, особено след последния ъпдейт. Ползите от това начинание са налице, тъй като бройката на мобилните потребители се покачва ежедневно.

Надяваме се, че това ревю ви е дало сведения за последните иновации в efbet mobile, но ако търсите допълнителна информация, ще я откриете в главната тема за бранда.

5/5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Efbet
/18+/ Казино и Спорт