Регистрация

Сподели
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest
Регистрация
4.7 (94.47%) 47 votes

Посетете сайта efBet.com или кликнете на банера по долу:

efbet регистрация

След отварянето на сайта в горния десен ъгъл ще видите линк Регистрация , който ще ви отвори нов прозорец за въвеждане на вашите данни.

Efbet.com предлага на своите играчи безплатна регистрация с която може да започнете да залагате за любимите си спортове и отбори.

След като ви се отвори новия прозорец е необходимо да попълните данните детайлно и точно.

регистрация ЕФБЕТ

В нов екран ще се появи формата за въвеждане на вашите данни, в който трябва ги да въведете, преписани от личната си карта. Полетата отбелязани със звезда * са задължителни. След като попълните тези полета кликвате върху “ПРОДЪЛЖИ”.


 

ВНИМАНИЕ: Запомнете потребителското си име, паролата и думата/код за сигурност.


Създаването на акаунт в Ефбет е процедура, която не е особено трудна и не отнема много време. Необходима е, за да бъде даден достъп на потребителя до всички налични функции на онлайн платформата за спортни залози. Чрез нея клиентите се идентифицират и се съгласяват с поставените от букмейкъра условия. Стъпките, които трябва да изпълните, са няколко, като ще ги разгледаме задълбочено, за да не изникват въпроси пред вас, когато откривате своята сметка. Все пак в случай на проблеми може да се обърнете към съпорта, който ще се погрижи те да бъдат решени.

Данни за акаунта

Както вече споменахме, пълен достъп до сайта, имат само идентифицираните потребители. Първата стъпка се изразява в попълване на данни за самия профил. Потребителското име се използва при вход в системата. То трябва да е с минимум 6 символа дължина и да не надвишава лимита от 15 знака. Допускат се единствено букви и цифри. Паролата е следващото поле, което трябва да бъде попълнено. Внимателно въведете желаната от вас парола. Тук максимумът символи, които може да използвате са 20, като не се приемат интервали. Не предоставяйте своята парола на други лица, защото тя е най-важната част на вашия акаунт в Ефбет. Запазете я само за себе си. След като потвърдите паролата си, ще трябва да бъдете креативни и да подходите съобразително към следващия детайл – дума/код за сигурност. Въведете нещо, което е лесно за запомняне, но отново не го разпространявайте, защото кодът за сигурност ще ви бъде изискан от съпорта при разрешаване на спорове и проблеми. Промоционалният код е важен за всеки нов потребител, който иска да се възползва от предоставените оферти и бонуси. Може да използвате промо код 987, който ще ви осигури един стабилен старт в Ефбет. Не попълвайте имейл, който не използвате или сте забравили паролата му. Напишете електронна поща, която функционира, защото на нея ще получите активационен линк, както и информация за промени в онлайн букмейкъра. Първата стъпка завършва с няколко отметки, като единствено първата от тях не е задължителна. Потвърдете, че имате навършени 18 години в момента на своята регистрация. Прочетете и приемете поставените от компанията правила. Те влизат в сила веднага след активиране на акаунта. В случай, че не бъде спазено дадено правило, Ефбет е в правото си да ограничи достъпа до акаунта на нарушителя.

==========================================================================

Лични данни

Бутонът “продължете” ще ви отведе до втората част от регистрационния формуляр. Тук ще ви бъдат поискани лични данни, удостоверяващи, че сте притежател на профила. От първите две полета изберете националност и майчин език, като по подразбиране са зададени съответно “България” и “български”. Имате четири опции за избор на валута. Съветът ни към вас е да разчитате на българския лев, защото така по-лесно ще следите баланса си. Отбележете своя пол и въведете телефонния си номер, който може да бъде използван за връзка с вас. Следва попълване на съществена информация, като трите имена и датата на раждане. Българските граждани се идентифицират единствено чрез ЕГН. Бъдете сигурни за защитата на вашия граждански номер. Ефбет разполага с нужния лиценз за съхранение на потребителска информация. Сведенията за адреса и адресната регистрация е задължително да отговарят на данните, присъстващи в документите за самоличност. Ако бъдат попълнени коректно всички полета, то с това вашата регистрация в Efbet приключва. Ще получите имейл с повече информация за активиране на сметката и стартиране на онлайн залозите. Те се осъществяват единствено от потребители, които са извършили депозит и имат налични средства в своя баланс.

==========================================================================

С това целия процес приключва, след което ще получите email, от който ще трябва да потвърдите регистрацията си.

Следващата стъпка е направата на ДЕПОЗИТ

==========================================================================

Защо да се регистрирам в Ефбет ?

Нашият екип извърши подробен анализ на букмейкъра и услугите, които предлага. Останахме впечатлени от функционалността му, бързината и лесните залози. Десетки са причините, поради които си заслужава да осъществите регистрация в Ефбет на момента.

  1. Залагането в Ефбет е легитимно

На първо място поставяме факта, че компанията разполага с необходимия лиценз, който ви гарантира сигурно залагане и защита на депозираните средства. Не ви се налага постоянно търсене на нови линкове, няма ограничение на достъпа до сайта за нашата страна и други подобни проблеми. Залагате напълно законно в роден букмейкър.

  1. Лесно депозиране и теглене

Има най-различни методи за извършване на транзакция от и към сайта. Много хора не са доволни от бавните банкови преводи. Точно това подтикна екипа на Efbet да добави други алтернативи за бързи парични преводи. Може да депозирате посредством Easypay или да използвате удобен за вас онлайн портфейл.

  1. Огромни бонуси за всеки

Участието в букмейкъра ще ви донесе допълнителни бонус средства. Добавени са промоции, както за новите потребители, така и за лоялните клиенти. Вижте в сайта повече информация за тази уникална възможност.

  1. Помощ при проблеми

Ефбет разполага с отдел, който ще ви помогне, ако изпитвате затруднения в използването на сайта. За тази цел е създаден чата на живо, но имате възможност за връзка посредством телефон или имейл.

  1. Разнообразни опции за игра

Тиражите на букмейкъра са изключително богати. Присъстват двубои от различни шампионати и турнири. Само с една регистрация в Ефбет вие имате достъп до над 40 вида спорт, като към всяко събитие са предложени десетки опции за игра, придружени с високи коефициенти.

 

Може да прогнозирате и да залагате на този букмейкър.