Още по-високи печалби с Бонус Евро мачове на Bet365

Още по-високи печалби с Бонус Евро мачове на Bet365


РЕГИСТРАЦИЯ В BET365

Сезонът в повечето първенства се преполовява, европейските турнири навлизат в същинската си част, което ни предоставя изобилие от срещи с огромен заряд на най-високо ниво. Ако симпатизирате на футболните залози за топ състезанията на Стария континент, имаме прекрасна вест за вас, свързана с Бонус Евро Мачове на Bet365. Офертата се активира автоматично, но при какви обстоятелства и какви са ползите за играча, нека да разгледаме.
За разлика от други промоционални оферти, където се изискват бонус кодове или ръчно активиране от профил менюто, тук не е необходима подобна процедура. Букмейкърът Бет365 отключва бонуса, ако бъдат изпълнени основните му рестрикции. Ето част от тях:

  • Бонусът се активира при реализиране на множествен залог от тип права колонка, включващ минимум 3 селекции;
  • За класиране е необходимо да се подберат единствено пазари за краен изход и победител/двата отбора да вкарат;
  • Офертата е валидна за следните състезания – Шампионска лига, Серия А, Бундеслига, Висша лига, Примера Дивисион;
  • Участникът получава процентово увеличение на потенциалната печалба, ако залогът му е бил успешен и са изпълнени правилата на промоцията;
  • Не се изисква усвояване на допълнителната сума, но не може да участвате със залози, направени с бонус кредити;
  • Увеличението на печалбата е в размер между 5 и 70%.

Ако сте селектирали три маркета, отговарящи на условията, и техният развой се окаже печеливш, ще се сдобиете с минималното увеличение от 5%. При 4 селекции ще спечелите 10% бонус, при 5 – 12% и т.н. Най-доходоносна се оказва печелившата права колонка, която съдържа 14 пазара. При подобно стечение на обстоятелствата ще се сдобиете със 70% увеличение към предварителното сформираната печалба, което е впечатляващо.

 
Категория Описание
Бонус Евро Мачове Бет365 До 70% Печалба ВЗЕМИ БОНУСА

За получаване на бонус евро мачове не бива да участвате със залози за двоен шанс, да използвате кредити от други оферти или да прилагате комбинации от типа Lucky 15 и Lucky 31. Освен това няма да получите допълнителен приход, ако е приложена функцията “Затвори залог” към съставения акумулатор.
Други привлекателни бонуси за bet365 спортни залози са “0:0 – Отменен залог”, “Ранно изплащане” и “Подобрени коефициенти за победител”. С приятно впечатление останахме от второто предложение, което носи на участниците преждевременно изплащане на печалбите, ако фаворитът им е повел с два гола аванс в резултата. В съвременния футбол, който ни предлага купища обрати и изненадващи развръзки, тази промоция се оказва златна находка. Валидна е към мачовете от елитните дивизии на Англия и европейските клубни състезания. Повече за нея ще научите в раздел “Текущи оферти” на английския букмейкър.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Други новини
Марсилия е все още сред опциите за Валентин Антов
Изданието TMW твърди, че все още е на дневен ред евентуален трансфер на защитника на ЦСКА-София и националния отбор на
От сезон 2021/2022: Без правило за гол на чужд терен в ШЛ, ЛЕ И Лигата на Конференциите
Премахване на правилото за гол на чужд терен в Шампионска лига, Лига Европа и Лигата на конференциите – такова решение
Собствениците на Efbet с официално становище по повод попадането им в разширения списък по
Фамилия Найденови, собственик на популярния български букмейкър Efbet, входира документи до четири национални институции по повод присъствието им в списъка,