BetWinner

BETWINNER Ревю.
*Бъдете отговорни, хазартът крие рискове.

18+ Важат условия | Играйте разумно
Плюсове и минуси :
 • Високи стартови бонуси
 • Богата опция за депозит и теглене
 • Покер апликация
 • Излъчване на живо
 • Лотарийни игри и ТОТО комбинации
 • Отсъствие на мобилен бонус
 • Няма лиценз за БГ

Betwinner Ревю

Betwinner тепърва навлиза на родната сцена, борейки се за лиценз от държавната комисия. Все по-масирано е популяризирането му, затова решихме да създадем експертно ревю, което ясно да ви демонстрира възможностите на сайта. Надяваме се, че ще получите ясен отговор на основните си запитвания, свързани с разнообразието сред спортните залози, наличието на развлекателни казино игри и т.н. Като цяло сайтът е един своеобразен хазартен портал, в който биват включени какви ли не забавления и функционалности.

Букмейкърът се заражда в началото на 2018 г., а зад него стои фирмата Marikit Holdings Limited. Наше разучване показва, че betwinner е една от сателитните компании на руския гигант 1xbet, който се отличава с най-голям брой развлекателни услуги. Те успешно биват пренесени и тук, за което говорят над 1000-та ежедневни спортни събития, наличието на стотици мачове на живо, огромното количество слотове и игри в реално време, лотариите и постоянните турнири с наградни фондове. Каквото и да се сетите, бива налично в новия руски сайт за залози.

Явно това многообразие се нрави на потребителите, тъй като за една година към платформата са се присъединили близо 400,000 клиенти. Говорим за човекопоток от най-различни държави, прииждащ поради наличието на маркетингови отдели в почти всички европейски страни и перфектно преведен сайт, който улеснява значително експлоатацията му. Стига обаче с тези уводни думи, време е да се насочваме към самия букмейкър и неговите предложения.

Вход в сайта

Липса на лиценз – основната пречка, която ограничава достъпа до официалния домейн на букмейкъра. Компанията е регистрирана с уеб адрес betwinner.com, но за да влезете в сайта, ще се наложи употреба на проксита или алтернативни линкове. За щастие интернет изобилства от такива предложения, което подпомага логина в платформата. Ще ви предоставим актуален линк за вход в betwinner, който е проверен и носи сигурност при влизане:

https://betwinner2.com

Още тук обаче ще загатнем за един проблем, който е често срещан при нелицензираните компании. Бъдете внимателни, търсете правотата на букмейкъра и отстоявайте до последно позициите си. Обикновено този вид сайтове за залози се отнасят с една идея по-неглижирано с клиенти от други страни, което донякъде оказва влияние върху представянето ви и използването на пълния набор от функционалности. Не смятаме това за основен проблем, но е важно да сте наясно с нещата, които биха възпрепятствали престоя ви в платформата.

Betwinner bg Начална страница
Betwinner bg Начална страница

Търсейки в Google, потребителите използват какви ли не думи, фрази и изречения. В случай, че горепосоченият линк е неактивен, може да се допитате до търсачката, използвайки следните ключови думи:

 • Betwinner алтернативен линк – Мигновено пред вас ще изскочат няколко варианта, които директно пренасочват към официалния сайт на букмейкъра.
 • Betwinner alternative link – Ключова фраза, която бива използвана най-вече от западноевропейци.

Бетуинър линк – Това е произношението на бранда, което намира все по-голямо търсене в Гугъл и руската търсачка Yandex.

Вход в Betwinner

Дизайн и функции

Симетричен, стилен и открояващ се дизайн, запълнен с най-различни функционалности и улесняващи инструменти. Елегантната визия бива подплатена от ярко зелен цвят, простиращ се по цялото протежение на платформата. Бива съхранен основният структурен вид на сайтовете за залози, включващ навигационно меню в заглавната част, бутони за вход и регистрация в горния десен ъгъл, централна зона за залози и ляв sidebar, подпомагащ разграничаването на отделните събития и пазари.

Betwinner – Дизайн и навигация
Betwinner – Дизайн и навигация

Десктоп версията на betwinner е интуитивна, като позволява бърза и своевременна реакция при поставянето на залозите. Реагира веднага на действието на потребителя, без да има момент на забавяне или друг вид дразнеща разсейка в сървърите. Макар тепърва да се разраства, букмейкърът показва, че е готов за битка с водещите брандове, като се цели във все по-високо технологично ниво. Не само това, зелената гама успокоява потребителите и забързва тяхната мисъл, което е важно за постигането на висока успеваемост. Честно казано този стилен външен вид на бетуинър не се среща в никоя друга онлайн компания, така че уникалността ще допринесе в пъти за бързото разрастване на сайта.

Регистрация в Betwinner

Betwinner регистрация

Базирайки се на досегашните ни проучвания, регистрацията в бетуинър изглежда най-достъпна, тъй като се изпълнява по различни варианти. Може да се регистрирате с един клик, чрез имейл, телефонен номер или с акаунт от социалните мрежи. Изключая 1xbet, останалите сайтове не предлагат подобно разнообразие и улеснение за новите си клиенти. Още една точка, която ще я добавим към таблицата с плюсове.


Един клик (One click)

Избирате държава по местоживеене
– Валутна единица, в която ще бъдат обработвани средствата ви
– Промоционален код за получаване на по-високи бонуси
– Потвърждаване на правилата и инструкциите за използване на бетуинър
– Кликване на бутона “Register”

Betwinner регистрация с един клик
Betwinner регистрация с един клик

Чрез телефонен номер

– Въвеждате текущия ви телефонен номер, избирайки кода на България (+359)
– Селектирате желаната валутна единица
– Попълване промо код за повече оферти
– Съгласявате се с условията на сайта
– Избирате бутона за регистрация

Betwinner регистрация с телефонен номер
Betwinner регистрация с телефонен номер

Регистрaция Betwinner


По имейл

– Селектирате държава, валута и област
– Попълвате парола и я потвърждавате
– Въвеждате две имена (име и фамилия)
– Избирате активен имейл адрес, където ще бъде пратен линка за активация
– Телефонен номер, използващ за при промоционални кампании
– Попълвате код за бонуси и нови оферти
– Приемате правилата и условията и финализирате регистрация

Betwinner регистрация с по имейл
Betwinner регистрация с по имейл

Betwinner Регистрация


Социални мрежи

– Избирате измежду Google+ и Telegram акаунт
– Маркирате желаната валута
– Съгласявате се с правилата и създавате нов акаунт в букмейкъра

Betwinner регистрация чрез социалните мрежи
Betwinner регистрация чрез социалните мрежи

При по-нататъшното ви участие в платформата, букмейкърът ще изиска и други ключови данни, за да бъде удостоверена вашата самоличност и текуща възраст. В това число влизат адрес, имена, ЕГН, които ще бъдат проверени за коректност чрез верификация. Не забравяйте да активирате профила, чрез електронната поща или телефонния номер. Това е важно условие, за да получите пълен достъп до всички функции на сайта.

Регистрация

Верификация в Betwinner

Макар все още да е нелицензиран от родната комисия, букмейкърът си запазва правото да изиска документи за самоличност от потребителите си. Стандартен процес, който удостоверява коректността на данните, въведени при регистрация, и проверява дали сте пълнолетни. Не се допуска участие на лица под 18-годишна възраст!

Идентификацията може да се извърши чрез имейл или чат на живо. В рамките на 24 часа вашите документи ще бъдат прегледани и ако няма проблеми, акаунтът моментално ще бъде верифициран. За целта биват изискани:

 • Копие на лицевата страна и гърба на лична карта или шофьорска книжка
 • Снимка на банковата карта, с която ще депозирате, като оставите видими единствено първите и последните четири цифри
 • В даден момент букмейкърът ще поиска допълнителни данни, като банково извлечение, допълнителна карта или плащане на битова сметка, които да удостоверят постоянния ви адрес

Важно е изпратените изображения да са отчетливи и ясни, без да се закрива ключова информация върху тях. Не са рядкост случаите, в които бетуинър изисква повторна верификация, тъй като предишната такава не отговаря на условията. Не са зададени критерии за минимален размер на файловете, но се старайте да ги изпращате в JPEG или PNG формат.

Забравена парола

Пазете и съхранявайте данните си на сигурно място! Това е основната ни препоръка при участие в сайтове за залози, тъй като става въпрос за реални пари. Не е препоръчително трети лица да са наясно с логин данните ни или да имат представа за възможната комбинация, която сме избрали. Често обаче това предпазване води до забравяне на кода за достъп, особено, ако не си записваме.

Betwinner възстановяване на забравена парола
Betwinner възстановяване на забравена парола

Е, имаме добра новина за вас, ако ви се е случило подобно нещо. От Бетуинър са разработили формуляр, чрез който може да възстановите забравена парола и то неколкократно. За целта изберете бутона “Вход” и от падащия прозорец маркирайте “Забравили сте паролата си?”. Пред вас ще изскочат два метода – имейл и телефон. Изберете по-удобния за вас и моментално ще ви бъде изпратен линк на пощата или СМС на посочения телефонен номер. Betwinner препраща линк за избор на нова парола, която трябва да попълните двукратно. След това ще може да се логнете с нея и да продължите със залозите в платформата.

Съветваме ви да въвеждате пароли между 10-12 символа, включващи най-различни комбинации – цифри, латински букви и знаци. Според официално проучване, най-трудни за разпознаване са кодове, които започват със специален символ и не съдържат поредица от цифри или букви, намиращи се в непосредствена близост на клавиатурата.

Спортни залози

Да си дойдем на думата! Качество, скоростно възпроизвеждане, бърза обработка, огромно разнообразие – всичко това описва раздел “Спорт” на Betwinner.

По нищо не си личи, че компанията тепърва встъпва на голямата сцена. Съдържа какви ли не маркети и събития, като бърз поглед към идния уикенд ни показва над 1,590 футболни срещи, които биват придружени средно от 1,000 опции за залог. Количеството е в невероятни размери, което откровено поставя руския сайт на челните позиции по този показател.

Betwinner спортни залози
Betwinner спортни залози

До спортния сектор може да достигнете, използвайки заглавното меню. Публикуван е на първа позиция, поради небивалия интерес към него, който е напълно основателен. Магнетичен и очарователен, разделът се откроява с полезна функционалност, която улеснява в пъти залозите на клиентите. Само с няколко клика на мишката създавате талони и ги пускате в действие. Освен това получавате какви ли не варианти за структуриране на събитията и разграничаването им едни от други. Може да ги подредите по начален час, интерес към тях, вид на турнира или първенството и т.н. Началната страница на сектора включва всички спортни събития от текущия ден, като в най-горната част са поставени футбол, тенис, баскетбол, волейбол, но чрез допълнителните иконки може да селектирате и друг вид дисциплини.

Betwinner избор на спортни залози
Betwinner избор на спортни залози

Това обаче не е всичко. Страничната лента ви позволява бърз досег до любимите спортове. Включени са над 50 вида дисциплини, към които бива описана общата бройка на активните срещи. Структурирани са по азбучен ред, а маркирайки една от тях, ще изскочат всички предстоящи двубои от близките дни. Ситуацията е идентична и при маркетите, които биват поделени по определени признаци. Изберете дадена среща и ще откриете падащо меню, разграничаващо пазарите за игра. При футбола например, съществуват отделни сегменти, като редовно време, първо полувреме, общо голове, жълти картони, корнери, нарушения и т.н. По подобен начин е подредбата и при другите спортове, но там бройката на пазарите е малко по-оскъдна.

Вход в Betwinner

Залози на живо

Пре-мач залозите не са единствената опция за игра в спортния раздел. Ако не сте максимално уверени в предварителния си избор, може да изчакате началото на срещата и да се убедите във възможностите на замесените тимове. Над 90% от двубоите биват налични за Live залози, като се запазва основния набор от маркети. Единствените изменения са в линиите и коефициентите, което зависи изцяло от настъпилите обстоятелства и оставащото време.

Betwinner Залози на живо
Betwinner Залози на живо

С усъвършенстването на технологиите залозите на живо се превърнаха в основно забавление на огромна маса потребители. Причината е ясна – по-лесно прогнозиране и пряк поглед над случващото се на игрището. Освен това получавате по-високи коефициенти за определени пазари, ако към настоящия момент изпълнението им не върви в желаното русло. Например, обмисляте залог за победа на Реал, но до почивката резултата е равен. Това означава, че ставката за краен изход ще скочи драстично след подновяването на срещата, надхвърляйки с няколко десети предварителния коефициент. Точно това се нрави на клиентите, които търсят практично средство за гарантиране на високи печалби за отрицателно време.

Betwinner предлага едни от най-удобните Live залози, които са разпределени в напълно отделен сектор. Да, структурата и дизайнът са идентични с главния спортен раздел, но трябва да отчетем наличието на статистически показатели и Livestreaming. Голяма част от мачовете биват предавани на живо, което освен че ви дава шанс да се насладите на любимите си отбори, ви удостоява с благоприятен метод за следене на развоя на мача. Когато залагащият наблюдава случващото се на живо, получава реална оценка за представянето на двата тима и анализира срещата далеч по-добре.

Коефициенти

Съпоставихме ставките между различните платформи и определено Бетуинър не изостава по този показател. Дори напротив, отличава се с доста високи коефициенти, особено за залозите на живо. Това е най-силната страна на платформата, която се опитва по всевъзможни начини да привлече потребителския интерес.

Тук ще ви споделим една тайна рецепта, която може да използвате при по-нататъшното си участие в онлайн залозите. Търсете нови букмейкърски къщи, тъй като в опита си да се харесат на залагащите, предлагат уникални ставки за напълно реалистични събития. Напълно идентична е ситуацията с руската компания, която се опитва да вклини най-добрите предложения на пазара и по този начин умело да популяризира крайния си продукт.

Betwinner Коефициенти за мача между Интер и Лече
Betwinner Коефициенти за мача между Интер и Лече

Относно вида на коефициентите, може да избирате между цели шест вида, спрямо нуждите си. По подразбиране са зададени десетичните, но съществуват още опции за промяна на дробни, американски, хонконгски, индонезийски, малайски. Последните три се използват единствено в азиатските страни, докато английските и американските са популярни и в Европа. Обикновено използването им е съгласувано с участие в залози за конни надбягвания или за по-лесно преизчисляване на печалбите от дадени маркети.

Направи залог

Видове системни комбинации

Отдавна е минало времето на еднотипните залози, каквито имаше в Еврофутбол. Модерните компании разработват все по-нови и нови методи за игра, базиращи се на различни комбинации и преизчисления на печелившите колонки. Betwinner работи усилено в тази насока, въвеждайки свежест и разнообразие сред опциите за системни залози. Букмейкърът предоставя както стандартни варианти за игра

 • (2-кратни, 3-кратни, 4-кратни), така и нови възможности, включително;
 • Янки,
 • Трикси,
 • Верижен залог,
 • Щастливи,
 • Патент,
 • Условен залог и т.н.

Един огромен асортимент от улесняващи комбинации, които ви гарантират лесни печалби на база няколко спечелени колонки.

Разбира се, може да залагате и на стандартните акумулатори и сингъл залози, където не се изискват специфични умения и математически познания. Дори букмейкърската къща ежедневно предлага специална права колонка, съставена от най-предпочитаните залози на клиентите. Изборът е във вашите ръце, но ви съветваме предварително да пресмятате потенциалната печалба от всяка комбинация, за да не останете разочаровани от използваната система. Много потребители допускат тази грешка, като групират селекции, които непокриват изцяло поставения облог.

Електронен фиш

Маркирането на желаните пазари мигновено ги препраща към дясната част на сайта, именувана “Електронен фиш”. Тук не съществуват тикчета и хиксове, с които избирате маркетите, а кликването върху тях ги отвежда във формуляра за обработка на талона. Извършва се напълно автоматично, отнемайки отрицателно време за изпълнението на цялостната процедура.

Betwinner примерен електронен фиш
Betwinner примерен електронен фиш

Чрез електронния фиш може да се информирате за групираните селекции, индивидуалните им ставки, както и за общия коефициент. Освен това избирате метода за залог, дали ще е на права колонка или системна комбинация. Бетуинър предлага възможност за залог с един клик, при който първоначално задавате стойност на облога и след добавяне на желания брой маркети системата собственоръчно активира талона.

Затваряне на залог

Развитието на онлайн букмейкърите се уповава в иновативните методи за залози. Все повече компании улесняват своите потребители, като им доставят практични инструменти за боравене с активните талони. Едни предлагат промяна на залог, други въвеждат опция за затварянето им, а трети се опитват максимално да опростят залагането, въвеждайки какви ли не удобни средства. betwinner 28

Betwinner работи усилено в тази насока, разработвайки един от най-щедрите кешаути на пазара. Високи предварителни печалби, активност през цялата среща и бързо обработване са основните характеристики, които превръщат опцията във все по-предпочитана сред залагащите. Честно казано бетуинър спокойно може да се съревновава с Bet365 и други световни гиганти по този показател. Една от най-качествените услуги, която осигурява непрекъснат достъп до поставените облози. Например, ако фишът ви не се развива по план, може да го прекратите и да сведете до минимум загубите.

В случай, че не сте уверени в своя избор и очаквате късна неблагоприятна развръзка на срещата, може да си подсигурите преждевременни печалби и да догледате спокойно остатъка от нея. Вие решавате как и по какъв начин да действате със своите залози, което е страхотен шанс за драстично увеличаване на профита и успеваемостта.

Казино игри

Магическото превъплъщение на Betwinner от сайт за спортни залози в онлайн казино говори достатъчно за амбициите на компанията и за нейното апокалиптично влияние на пазара. Със сигурност редица други букмейкърски къщи са в уплах от представянето на бранда, а сега ясно ще ви демонстрираме защо е така.

Betwinner Слотове
Betwinner Слотове

Изобилие, истинско богатство от ротативки всяват небивал интерес сред привържениците на този тип забавление. Какво откриваме ли?! Над 500 слота, най-различни варианти за игра, невероятна структура и перфектно групиране на отделните видове и не само това. Гарантираме ви, че Betwinner ще се превърне в неизменен спътник във вашите залози, удостоявайки ви с разнообразни възможности и огромни печалби. За участие в казиното се изисква единствено регистрация и депозирана сума, дори може да участвате с баланса си от спортните залози, без да се налага вторично внасяне на средства в акаунта.

Покритието на ротативките е глобално – от стандартните плодчета до магнетичните митологични създания, преминавайки още през спортни слотове, историческа тематика и прототипи на всеизвестни филмови и анимационни герои. Както казваха в онова предаване “Минута е много” – За всекиго по нещо. Е, точно това се случва в Бетуинър казино, така че побързайте да се регистрирате и максимално бързо да се вклините сред класиралите се за първоначален бонус. Говорим за доста висока стартова оферта от 200 лв, която не е за изпускане.

Вход в Казиното

Казино на живо

Казахте си край, нали? Няма какво повече да ни покажат за Betwinner и неговите услуги. Е, трябва да ви признаем, че сбъркахте и то жестоко. Още един приятен за престой раздел, който се доближава максимално до усещането в наземните казина. Става дума за казиното на живо, в което ще бъдете обслужени от професионални крупиета. Чрез директна Livestream връзка следите случващото се на масата и поставяте желаните залози. Действието е максимално бързо, за да не се стига до забавяне или изпускане на определени тегления.

Betwinner Казино на Живо
Betwinner Казино на Живо

Единствената негативна новина е свързана с общуването на английски език. Точно така, дилърите разговарят на езика на кралицата, за да бъдат разбрани от максимално широк кръг от потребители. Това обаче не бива да ви притеснява, дори да не разбирате английския. Вие не се нуждаете от усвояване на казаното от дилъра, тъй като вграденият софтуер се грижи за приемането на залозите и тяхната обработка след приключване на тегленето. Всъщност крупието преразказва действието на масата или се заиграва със залагащите в опит да увеличи стойността на залозите им.

betwinner
Foxwoods

До раздел “Live казино” ще стигнете посредством хипервръзката от главното меню. Моментално ще бъдете пренасочени към сегмента на Betwinner, където се крият най-популярните хазартни игри:

 • бакара,
 • блекджек,
 • рулетка,
 • покер,
 • сделка или не
 • и други.

Разработени са от най-популярните софтуерни компании, начело с Evolution Gaming, NetEnt и Authentic Gaming. Маркирате желаното предложение, кликвайки върху жълтия бутон “Играй” и пред вас ще се зареди прозорец с наличните маси. Спрямо личните ви предпочитания, като минимална стойност на залога, влизате в съответната стая и се наслаждавате на атмосферата и автентичността на реалното казино.

Вход в Казиното

Виртуални спортове

Връщаме се към спортовете, но не в пълната им цялост. Тук ще стане въпрос за виртуалния им вариант, основаващ се на компютъризиран софтуер за преизчисление на залозите. При виртуалните спортове не се налага следене на статистика, информация за обстоятелствата преди началото на срещата и други належащи детайли, които пряко касаят действието на игрището.

Betwinner Виртуални спортове
Betwinner Виртуални спортове

Прогнозирането в този тип залози е свързано до голяма степен с късмета на съответния потребител, но пък забавлението е гарантирано. Получавате непрекъснат досег, пълна информация за текущото класиране през сезона и информация за наличните маркети и опции за игра. Спрямо личните ви предпочитания може да участвате с единични залози или подобно на реалните спортове, да се впуснете в множествени селекции за по-високи печалби.

Разбираемо най-висок потребителски интерес получава виртуалния футбол, следван от конните надбягвания, гонките с кучета, тениса и т.н. За разлика от родните букмейкъри, при бетуинър разнообразието не е само сред текущите спортни дисциплини, а и сред разработчиците на софтуера. Цели шест провайдъра биват приспособени в раздел “Виртуални спортове”, като отличаваме имената на

 • Leap Gaming,
 • 1X2 Network,
 • Scout Gaming,
 • Golden Race,
 • Edge Gaming и
 • Global Bet.

Това освен, че ви доставя по-разнообразни методи за залози, ви позволява да прескачате между отделните разработки, докато не откриете най-късметлийската.

Финансови залози

Бинарните опции са непозната услуга по родните ширини, тъй като не се предлагат от родните букмейкъри. Единствено Bet365 и Betfair, които разполагат с лиценз за България, правят неуспешни опити за тяхното популяризиране сред обществото. Уви, явно българските потребители не са свикнали на подобна иновативност и засега приемат с недоверие предоставената услуга.

По-скоро финансовите залози са си отделно начинание от хазарта, като зависят изцяло от уменията и разсъдъка на трейдъра. Трябва да знаете кога да купите акции, кога да ги продадете, кога да очаквате ръст и т.н. Едно доста трудно начинание, но ако имате афинитет и желаете да се научите, то Betwinner е правилното място за вас. Все още изобилието не е толкова масирано, но ще се сблъскате с основите на занаята и ще получите сведения за възможните печалби от финзалози.

Покер

Още един недотам хазартен метод за забавление, при който имате нужда от правилно лавиране и преценяване на обстоятелствата. Вашето залагане се базира на натрупана информация, математика и бърза мисъл, за да оцените по най-добрия начин текущата ситуация на масата и да измъкнете победата от противниковия играч.

Betwinner Секция Покер
Betwinner Секция Покер

Betwinner удостоява феновете на покера с невероятен раздел, в който могат да участват на кеш маси, бързи турнири или да се впуснат за високи наградни фондове в ежеседмични състезания. За целта маркирайте “Повече” от главната лента и след това “Покер” от падащото меню. На мига ще бъдете пренасочени към отделен сектор, където се крият всички активни стаи с други потребители. Към момента единствената възможност за участие е през браузъра, но се очаква в скоро време компанията да разработи отделни апликации за десктоп и мобилни устройства.

Играй покер

Лотарии и ТОТО

Вековната история на лотарийните игри бива пренесена в портфолиото на Бетуинър. Гръмогласно букмейкърът навлиза на сцената с едни от най-разнообразните предложения. Няколко вида лотарии и тото спорт радват потребителите, носейки им великолепни печалби. Дори са обособени специални раздели в сайта, откъдето може да проверите за текущите игри и предстоящите тегления. Най-мащабна е бройката на лотариите в под-секцията “Lotto”. Над 30 разновидности, като част от тях носят печалби за хиляди левове. Влизате в съответната страница, купувате си билет и очаквате избирането на печелившите числа.

Betwinner Лотарийни игри
Betwinner Лотарийни игри

Тотото също се радва на небивал интерес, тъй като съществуват около 7-8 вида джакпоти. Дори към момента този за футбол наброява над 1 милион лева. Влизате с минимален залог и участвате за неизмеримо високи печалби, какъв по-добър начин да ознаменувате познанията си.

Betwinner – игра на тото
Betwinner – игра на тото

Освен за най-популярния спорт, има натрупващи се джакпоти за хокей на лед, баскетбол, електронни спортове, а също така съществува и специален сектор “Тото 15”, където трябва да прогнозирате изхода на 15 случайно избрани срещи от идния уикенд. Пожелаваме ви успех в тотото на Betwinner!

Бонуси за нов клиент

Щедростта на Betwinner се изразява в три специални промоции за най-новите потребители в платформата. Говорим както за по-специфичен вид възнаграждения, така и за стандартни бонуси, каквито има още в Bet365 или Efbet. Ще разгледаме първо тази за СПОРТ, предизвикваща най-масов интерес сред клиентите на букмейкъра.

 1. 100-процентово увеличение, допълнителни 200 лв. и осигурен начален капитал – всичко това, благодарение на Бонус Спорт от Бетуинър. Още сега може да се възползвате от офертата, като се регистрирате в сайта и я изискате от профила

Вземи Бонус 200лв

Мигновено след осъществяване на депозита, ще получите средствата в клиентския баланс.

Betwinner 18 100% начален бонус от 200 лв
Betwinner 100% начален бонус от 200 лв

Те ще са във вид на безплатни залози, които остават неизтегляеми до усвояването им. За целта ще се наложи 5-кратно превъртане на залози, тип акумулатор. Всеки фиш трябва да съдържа минимум три селекции с поне 1,40 коефициент. Разполагате с 30-дневен срок за превъртане на бонуса, а ако той бъде преминат, губите както него, така и натрупаните печалби. Бъдете внимателни и спазвайте условията на промоцията, в противен случай ще бъдете дисквалифицирани и ще загубите пълния му размер.

 1. Новият казино бонус на бетуинър достига до 300€. Тук говорим  за 100% бонус до 300 €., които се начисляват към акаунта на потребителя веднага след квалифициращия му депозит.
  Betwiner 19 Казино бонус 300€
  Betwiner Казино бонус 300€

  Минималната, класираща се сума, е 2 лв., като разпределението на безплатните залози се осъществява на база внесените средства. Ако депозирате повече от 300€ , ще получите максимума от бонуса. Срокът на новият казино бонус е 7 дни, и получените средства трябва да се превъртят цели 28 пъти на слотове. Високо изискване, но ви гарантираме, че огромния набор от ротативки в betwinner ще улесни процедурата и ще подпомогне бързото усвояване на бонусната сума.

Вземи Бонус 300€

 

 1. Открихме още едно предложение, което е малко по-нестандартно. Не сме срещали досега букмейкър, който да предлага бонус за клиенти, внасящи през определени портфейли. Е, точно това придава особен, но привлекателен вид на платформата. За потребителите, използващи AstroPay, Jeton и Paykasa е предвидено увеличение на бонуса в размер до 25%. Имате право на еднократно изискване на офертата в срок от 24 часа, като получените средства се усвояват единствено на залози в права колонка, съдържащи поне 3 маркета и имащи минимални ставки от 1,40.
Betwinner 20 Специални бонуси за депозит
Betwinner Специални бонуси за депозит

Вземи Бонус

Допълнителни бонуси на Betwinner

Специални томболи с награди, ежедневни лотарии и куп други бонуси без депозит ще помогнат натрупването на положителен баланс. Тук ще разгледаме част от допълнителните оферти на букмейкъра, като тези за спортни залози са в най-голямо изобилие. Впечатление правят лесните правила и разбираемия вид на условията, което в дадени компании отсъства или затруднява потребителите. Нека обърнем внимание на текущия асортимент от предложения:

 • Серия от губещи залози
  Betwinner 23 Бонус „Серия Губещи Залози“
  Betwinner Бонус „Серия Губещи Залози“

  Сложете край на неблагоприятните талони, водещи загуба след загуба. Благодарение на тази промоция, ще възстановите голяма част от непечелившите фишове и ще получите безплатни залози за игра. Ако сте натрупали 20 поредни загубени залози, свържете се с екипа на букмейкъра, предоставяйки номера на вашата сметка и озаглавявайки писмото “Серия от губещи залози”. В рамките на 24 часа ще получите уведомително писмо дали сте класирани за бонуса.

 • Акумулатор на деня
  Betwinner Бонус Акумулатор на деня
  Betwinner Бонус Акумулатор на деня

  Интересен и увлекателен подход за любителите на множествените залози. Всеки ден букмейкърът групира най-интригуващите маркети, които имат висока вероятност за успех, в акумулатори. Избирате си един от тях и ако се окаже печеливш, добавяте 10% горница към потенциалната печалба. Участието в “Акумулатор на деня” се извършва единствено с реални средства и не допуска използването на Advancebet.

 • Бонус за рожден ден
  Betwinner Бонус „рожден ден”
  Betwinner Бонус „рожден ден”

  Попълването на рожденната дата, освен за удостоверяване на възрастта, се използва за промотиране на най-вълнуващия бонус в Betwinner. Компанията поздравява най-активните си потребители за рождения им ден, предлагайки им безплатен залог на избрано от тях събитие. Получавате специален промокод, който се въвежда в обозначеното поле при оформяне на селекциите.

 • 100% бонус при депозит в четвъртък
  Betwinnet 25 Бонус „Депозит в Четвъртък“
  Betwinnet Бонус „Депозит в Четвъртък“

  Регулярните играчи в платформата се класират за ежеседмични промоции в Бетуинър. Една от тях предлага двукратно увеличение на депозираната сума, ако извършите транзакцията в четвъртък. За целта депозирайте сума между 10 и 100 евро и ще получите 100% към внесените средства. Бонусът се изплаща в неизтегляемия баланс, а активирането му се осъществява на акумулаторни залози, включващи минимум три маркета. Разполагате с 24 часа, в които трябва да изпълните условието.

 • Ежедневни турнири с награди
  Betwinner Турнир с награди
  Betwinner Турнир с награди

  Забавният раздел “Games” не носи единствено удоволствие и бързи печалби на клиентите. Най-активните в него се класират всеки ден за специални награди, като телефони, лаптопи и т.н. Акумулирате ежедневни залози и ако попаднете в топ 3 на класирането, грабвате голямата награда. Към настоящия момент тя е Samsung Galaxy S9, но следете информацията към офертата, тъй като печалбите често биват изменени.

Вземи Бонус

Изброихме и описахме накратко малка част от всички промоции в сайта. Има още купища подобни оферти, които ще ви зарадват с безплатни залози, предметни награди, допълнителни бонус средства и т.н. Един всеобхватен списък, който не се среща в друг онлайн букмейкър. Може да се запознаете с актуалните бонуси, избирайки линка “Промоции” от главното меню (разположен е в най-дясната част).

Разплащания в Betwinner

И по този показател ще се наложи да похвалим букмейкъра. Говорим за невероятно изобилие от платежни методи, които доставят огромен избор на крайния клиент. Във фуутъра на сайта е поставена връзка към информационния отдел, където са публикувани всички разплащателни начини. Трудно бихме ги изброили, но нека накратко разгледаме най-популярните сред тях.

Betwinner Депозит на Средства
Betwinner Депозит на Средства
 • Банкови карти – Позволено е използването на Visa, Mastercard, Maestro, China Union Pay. Транзакциите се осъществяват на мига, без начисляване на комисионни. Минималната сума на внасяне е 1 евро.
 • Електронни портфейли – Общо 31, но едва ли сте чували за по-голямата част от тях. Препоръчваме използването на Skrill, Skrill 1-Tap, Neteller, ecoPayz и Това са най-удобните методи от територията на България, при които плащанията са обвързани с удържане на минимални такси. Най-ниската депозитна сума отново е 1 евро или еквивалента й в друга валута.
 • Банков трансфер – Това е най-бавната процедура за внасяне на пари в Ще се наложи да поизчакате известно време, за да получите средствата в своя акаунт. Относно минималните граници, няма изменение.
 • Криптовалути – Betwinner приема подобен вид плащания, като оперира с над 20 вида, включително bitcoin, litecoin, etherium, dash, monero, tron и т.н. Избирате съответната криптовалута и спрямо нейния текущ валутен курс получавате средствата в клиентския профил.
 • Други методи за депозиране – Потребители от Русия и други европейски страни получават още начини за плащане. Бройката им е изключително висока, като биват включени внасяне чрез кеш, мобилни плащания, обменни бюра за електронни валути, интернет банкиране, платежни терминали, предплатени карти и какво ли още не. Минималният депозит обаче е 1 евро, независимо от разплащателния метод.
Betwinner Теглене на Средства
Betwinner Теглене на Средства

При тегленето на средства методите са далеч по-малко, но най-удобните сред тях остават активни. За да получите средства от своя акаунт, трябва да имате налични поне 1,50 евро и да сте преминали успешно процедурата по верификация на сметката. Влизате в профила, маркирате линка “Теглене”, избирате желаната система и старателно попълвате придружаващата я информация. И тук не се удържат комисионни, но обработката на тегленето изисква между 15 минути и 24 часа, в зависимост от бройката на акумулираните залози.

Мобилни приложения

BetWinner

 

Общо три портативни функционалности за клиентите на Betwinner, които имат идентичен външен вид и не се различават откъм услуги. За привържениците на пре-мач залозите препоръчваме използване на мобилна версия, тъй като не изисква теглене и не заема памет на мобилното устройство. Изписвате в търсачката “betwinner” и на мига ще бъдете пренасочени към уеб страницата. Използва се по-олекотен дизайн, спрямо настолната версия, за да се придаде висок page speed и възможност за своевременно залаганe.Появява се още един алтернативен вариант, разработен за двете най-предпочитани операционни системи – Android и iOS. В сайта на Бетуинър са публикувани актуални линкове за изтегляне на апликациите, чрез които получавате пряк достъп до желаните залози. Определено приложението е по-добър вариант от мобилната версия, поради бързия достъп до платформата и наличието на известия за отделните събития. Да, тук се налага изтегляне и конфигуриране на мобилните настройки, но ви уверяваме, че си заслужава. Betwinner се появява на работния плот на устройството, откъдето с един клик стартирате разглеждането на текущите тиражи и наличните казино игри. Абсолютно всичко, което е добавено към настолната апликация, се среща и при мобилното залагане, така че клиентите получават непрекъснат досег до любимите си игри, независимо от настоящото им местонахождение.

Афилиейт програма

Огромният обсег на онлайн пазара принуди родните предприемачи да насочат усилия към разрастване на уеб сайта им. Тук обаче се появява основния въпрос: “Как да монетизирам страницата си и по какъв начин да печеля от привлечените клиенти?”. Имаме решение за вас и то се казва betwinner affiliates. Независимо дали притежавате сайт за прогнози, статистика, спортни новини или друг спортно тематичен портал, може да се присъедините към партньорската програма на букмейкъра.

Базисните приходи са съставени от комисионни, получавани при покана на всеки нов клиент. Например, разполагате банер в сайта си, потребител се регистрира чрез него в Betwinner и така при всеки негов неуспешен залог ще печелите сигурна сума. Комисионната е в размер на 30%, но търпи увеличение при по-високи стойности на активните потребители. Един страхотен метод за монетизация на уеб сайт, който гарантира високи ежемесечни приходи. Побързайте да се регистрирате сега, тъй като Бетуинър тепърва ще прогресира на родната сцена.

Плюсове и минуси

Вероятно усещате финалните щрихи на експертното ни ревю. Няма обаче как да минем без структурна организация на основните плюсове и минуси, засягащи експлоатацията на Бетуинър. И двете опорни точки са налице, но определено положителните страни са в по-голямо изобилие.

 

Плюсове

 • Пъстрота при ротативките и игрите в реално време
 • Десетки хиляди събития в спортния раздел
 • Възможност за мигновен депозит по най-различни начини
 • Бърза обработка на заявките за теглене
 • Виртуални спортове от шест провайдъра
 • Пряко предаване на стотици спортни срещи всеки месец
 • Висок първоначален бонус за феновете на спорта и казиното
 • Допълнителни оферти с огромни парични суми и предметни награди
 • Наличие на мобилни приложения за популярните ОС
 • Лотарийни игри и ТОТО комбинации
 • Покер апликация, предизвикваща ви срещу хиляди потребители от цял свят

 

Минуси

 • Отсъствие на мобилен бонус в букмейкъра
 • Липса на първоначална промоция за феновете на покера
 • Betwinner все още е нелицензиран от държавната комисия

 

Често задавани въпроси

Онагледяваме ви най-често задаваните въпроси, които изникват при използването на сайта. Надяваме се, че придружаващите ги отговори ще подпомогнат вашето залагане и ще улеснят в пъти употребата на онлайн букмейкъра.


 • 1. Какво се случва с информацията, изискана от мен?

  Betwinner се грижи за конфиденциалността на предоставените данни, съхранявайки ги на сигурно място. Те остават непокътнати от трети лица.


 • 2. Нужна ли ми е регистрация в сайта?

  Разбира се, за да използвате пълния набор от функционалности. Това е единствената възможност да стартирате залози с реални пари в сайта и да се докоснете до най-желаните забавления. Регистрацията може да се извърши по няколко метода, които сме описали подробно по-нагоре в ревюто.


 • 3. Колко време отнема тегленето от букмейкъра?

  Betwinner обработва тегленията в рамките на няколко минути. Може би това е най-бързият букмейкър по този показател.


 • 4. Мога ли да депозирам с криптовалута?

  Да, букмейкърът се отличава от другите сайтове за залози с това, че предлага иновативни разплащателни методи. Може да изберете над 20 вида криптовалути (биткойн, лайткойн, даш), с които да захраните клиентската си сметка в Бетуинър. Стойността се превалутира в реални пари, спрямо избраната единица от потребителя.


 • 5. Предлага ли Betwinner cash-out на потребителите си?

  Да, затварянето на спортни залози в платформата е изцяло достъпно и се осъществява посредством bet-slip секцията. Кешаутът е наличен за огромен брой събития и пазари, като остава активен от първата до последната минута.


 • 6. Преведен ли е сайтът на български език?

  По подразбиране сайтът би трябвало да се зареди на български, но дори и да не е така, може да смените езика от най-горния десен ъгъл. Бетуинър се предлага в над 60 страни, което принуждава компанията да използва официалния език на всяка една от тях.


 • 7. Налични ли са лотарийни игри в Бетуинър?

  Това е един от най-силните сегменти на платформата. Публикувани са редица лотарии, част от които носят печалби за десетки хиляди левове. Налични са още спортни тотализатори, които носят на майсторските познавачи наградни фондове за милиони.


 • 8. Какви игри са публикувани в живото казино?

  Софтуерните провайдъри се грижат за разнообразието на раздела, като предлагат огромен брой хазартни игри. Открояваме най-вече рулетката, блекджека, бакарата, отделните покер разновидности и еквивалента на ТВ предаването “Сделка или не”.


 • 9. Какви видове виртуални спортове предлага букмейкъра?

  За любителите на скоростното развитие и бързите печалби е създаден отделен раздел – “Виртуални спортове”. Тук действието се развива в рамките на броени минути, като узнавате мигновено резултата от своя талон. Цели шест разработчика предлагат игри в платформата, като най-висок е интереса към футбола, тениса, баскетбола, надбягванията с коне и гонките с кучета. Линк за сектора ще откриете в заглавната навигационна лента.

Контакти и връзка с екипа

При настъпил проблем или неяснота, най-удачното решение е да се обърнете към оторизиран служител на компанията. За целта са добавени няколко метода, които доставят мигновена връзка с екипа и получаване на своевременен отговор. Може да използвате:

 • Чат на живо – Намира се в най-долната част на сайта, откъдето получавате директна връзка със съпорта. Единствено се изисква предварително задаване на въпроса, за да бъде подбран правилния отдел. Чатът е активен 24/7.
 • Телефон – Може да се свържете с екипа посредством телефонен номер +44 203 936-29-96
 • Имейл – Създаден е специален имейл за български потребители, чийто адрес е: info-bg@betwinner.com
 • Афилиейт мениджър – При проблеми с партньорската програма на букмейкъра отправете своето запитване на електронна поща ned.p@betwinneraffiliates.com

Betwinner мнение и оценка

Правейки ретроспекция на казаното до момента, откриваме колко много позитивни страни има руският сайт за залози. Огромният асортимент от спортни залози, вълнуващите казино игри с професионални крупиета, наличието на лотарии с високи наградни фондове и другите й услуги ясно демонстрират амбициите на Бетуинър за изкачване в йерархията и налагане на нов маркетингов модел за развитие на онлайн сайтове за залози.BetWinner

Неоспоримо доказателство за правилния подход към потребителите са многообразните и стойностни бонуси, които носят допълнителни суми и акумулират стабилен начален капитал в сметката. Сблъсквате се със стартов бонус от 200 лв. за спорт, още толкова за казино, а освен това ви очакват и ежеседмични презареждащи промоции, чиито правила не биха създали проблем при усвояването на безплатните залози.

Всички тези положителни черти, в допълнение с краткото време за развитие на бранда, ни принуждават да поставим висока оценка на Betwinner. Спокойно нареждаме букмейкъра до водещите компании в сферата, като очакваме още по-масирано присъствие на българския пазар. На този етап няма ясни индикации за получаване на лиценз, но рязкото увеличаване на броя на родните залагащи ще внесе въпроса в комисията по хазарта. Надяваме се на скорошно лицензиране, което ще превърне преживяването в още по-неповторимо.

Betwinner

Betwinner – предимства и недостатъци

Betwinner е сред букмейкърите, които към настоящия момент навлизат на българския пазар. Той се бори да получи лиценз от Държавната комисия по хазарта – една стъпка, която би спомогнала значително за популяризирането му и разширяването на неговите позиции у нас. Така или иначе обаче такъв лиценз все още не е издаден и ограниченията, които това носи по отношение на предоставяните от Betwinner услуги, продължават да са налице. От друга страна, последният факт не пречи голям брой потребители да се регистрират в платформата и да я ползват за извършване на онлайн залози. В следващите редове ще се опитаме да изясним най-общо предимствата и недостатъците за вас като потребители от залагането на Betwinner.

 

betwinner 1
betwinner – букмейкър

Най-голямото предимство на Betwinner е огромното разнообразие от игри и залози, които предлага. В това число спортни залози, развлекателни казино игри, виртуални спортове, покер, лотарии и тото. Феновете на спорта и казиното, решили да направят регистрация в Betwinner, могат да се възползват от високи първоначални бонуси, както и впоследствие от редица допълнителни оферти за парични суми и предметни награди. В платформата на Betwinner редовно се предават на живо стотици спортни състезания и събития.

Недостатъците на Betwinner съвсем естествено са свързани главно с липсващия лиценз от Държавната комисия по хазарта. Последното налага необходимостта от непрекъснато използване на проксита или алтернативни линкове за влизане в сайта. Препоръчваме ви и да следите с повишено внимание спазването на вашите потребителски права, тъй като платформи от този тип често имат малко по-пренебрежително отношение към клиентите си. Друг минус на Betwinner е, че не предоставя мобилен бонус.

Начини за регистрация в Betwinner

Когато става въпрос за регистрацията, Betwinner изглежда като може би най-гъвкавият букмейкър. Той предлага на потенциалните си потребители доста разнообразни методи за регистрация – с един клик, чрез имейл, телефонен номер или профил от социалните мрежи. Нека да видим същността на всеки от тези методи за регистрация в Betwinner:

 • регистрация в Betwinner: един клик (One click) – най-лесния метод за регистрация в Betwinner. Само трябва да изберете държава по местоживеене, както и валутна единица, в която желаете да бъдат обработвани средствата ви в Betwinner. В полето промоционален код, въведете 5089, за да можете да получавате по-високи бонуси. След това ви остава да се съгласите с правилата за използване на Betwinner и да натиснете бутона „Register“.
 • регистрация в Betwinner: чрез телефонен номер – Betwinner ви дава възможност за регистрация и чрез телефонен номер. За целта трябва да въведете своя телефонен номер, заедно с кода на България. Отново избирате предпочитаната от вас валутна единица и въвеждате промо код 5089. Накрая декларирате, че сте съгласни с условията за използване на Betwinner и кликвате върху бутона за регистрация.
 • регистрация в Betwinner: чрез имейл – регистрацията в Betwinner по имейл е общо взето същата, както при останалите букмейкъри. Отново се започва с избор на държавата и валутата. След това трябва да въведете парола, която е достатъчно надеждна и сигурна, и да я потвърдите. Други лични данни, които трябва да въведете, са вашите име и фамилия, активен имейл адрес и настоящ телефонен номер. Завършвате своята регистрация в Betwinner, като попълвате промоционален код 5089 за бонуси и приемате правилата на платформата.
 • регистрация в Betwinner: чрез социални мрежи – и не на последно място, можете да се регистрирате в Betwinner със своя профил от Google+ или Telegram. При избиране на тази опция от вас се изисква единствено да маркирате желаната валута и да се съгласите с правилата на Betwinner.

Верификация на профила в Betwinner

betwinner 2
Betwinner – сайт

Макар и Betwinner все още да не е лицензиран от Държавната комисия по хазарта, букмейкърът със сигурност ще ви изиска документи за удостоверяване на самоличността. В това число копие на двете страни на лична карта или шофьорска книжка, снимка на банкова карта, с която ще депозирате (оставете видими само първите и последните четири цифри). По-късно Betwinner вероятно ще ви поиска и допълнителни документи, като например банково извлечение, допълнителна карта или плащане на битова сметка, с които да бъде удостоверен вашият постоянен адрес.

Какви типове онлайн залози можете да правите в платформата на Betwinner?

Спортни залози – спортната секция на Betwinner е отлично развита. В нея се съчетават качество, скоростно възпроизвеждане, бърза обработка, както и множество разнообразни възможности за залози. В Betwinner ще откриете оферти за залози както за най-популярните футболни първенства, така и за такива, които са сравнително непознати за българския потребител.

Казино игри – Betwinner без съмнение е в състояние да предложи всичко, от което се нуждаят и любителите на казино игрите. Имате възможност да избирате измежду плодчета, митологични създания, исторически тематики, прототипи на филмови и анимационни герои. В онлайн казиното на Betwinner можете да участвате със своя баланс от спортните залози,  без да се налага вторично внасяне на средства.

Виртуални спортове – почитателите на спортните залози, които са потребители на Betwinner, имат опция и за периодите, в които няма особено интересни събития. Те могат да залагат на различни виртуални спортове, като най-популярните понастоящем са футбол, конни надбягвания, гонки с кучета, тенис и др.

Финансови залози – Betwinner e сред малкото букмейкъри, които предлагат финансови залози. Имайте предвид обаче, че финансовите залози са нещо съвсем различно от хазарта. При тях трябва да притежавате специфични знания и умения, за да знаете кой е точният момент за купуване и продажба на акции, кога може да се очаква ръст на стойността им и т.н.

Покер – покер разделът на Betwinner предлага отлични възможности за любителите на такъв тип забавления. Сред тези възможности са кеш маси, бързи турнири, както и ежеседмични състезания за високи наградни фондове.

Лотарии и тото – в платформата на Betwinner е налице също така раздел за лотарии и тото. Има няколко вида лотарии и тото спорт, носещи великолепни печалби на участниците.

Betwinner – разнообразни възможности за ефективни онлайн залози и добри печалби!

Разгледайте още информация за други букмейкъри:Efbet Winbet bet365

4.7/5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Betwinner
/18+/ Казино и Спорт