Betwinner регистрация

Betwinner Регистрация

+100€ Начален Бонус!

18+ Важат условия | Играйте разумно
Плюсове и минуси :
 • Бърза регистрация
 • Отлични бонуси
 • Високи коефициенти
 • Мобилни приложения
 • Липсва лиценз за България

Създаването на нов акаунт в сайтовете на букмейкърите трябва да е достатъчно удобно и бързо, за да улесни потребителите в бъдещите им залагания. Това се отнася и за популярната платформа, предлагаща Betwinner регистрация. Всеки може да верифицира акаунта си, следвайки няколко задължителни стъпки. Не забравяйте, че създавайки профил в сайта на букмейкъра получавате достъп до неустоими бонуси, залози на живо, игра в онлайн казиното и др.

Бързи стъпки за Betwinner регистрация

Процесът на създаването на нов акаунт в платформата е достатъчно лесен и удобен. За тази цел отворете сайта на букмейкъра. След това кликнете върху жълто оцветения бутон, намиращ се в горната дясна част на екрана. Тази секция е наречена „Регистрация“. Когато натиснете върху бутона, сайтът ще ви подсети да изберете един от четирите начина за откриване на сметка при създаването на нов акаунт. С това почти приключва вашата удобна Betwinner регистрация.

Betwinner регистрация
Betwinner регистрация

За да използвате възможностите на своя профил, трябва да въведете коректна информация, с която да верифицирате акаунта си. Това могат да бъдат три имена, телефонен номер, актуален адрес, имейл за връзка, банкова сметка или друг предпочитан начин за разплащане. Така вашите залагания в Betwinner могат да започнат. Не забравяйте, че трябва да играете разумно и да не се поддавате на изкусително високите коефициенти.

Регистрация

Опции за Betwinner регистрация

Процесът по създаването на нов акаунт и неговата верификация в сайта на букмейкъра не трябва да отнема повече от няколко минути. Когато приключите с попълването на личната си информация в платформата, изберете предпочитания начин за Betwinner регистрация. Това може да стане по четири основни начина:

 • чрез имейл;
 • по телефона;
 • с едно кликване;
 • верификация чрез социалните мрежи.

Betwinner регистрация с телефон е една от най-бързите в сайта на букмейкъра. За тази цел, трябва да попълните необходимата информация в платформата, като изчакате получаването на код за активиране. Той ще ви бъде изпратен автоматично чрез СМС от платформата Betwinner. Тази опция за верификация изисква само:

 • актуален телефонен номер;
 • предпочитана валута за разплащане;
 • евентуално промо код.

След като попълните тези данни, кликнете върху бутона „Изпращане на SMS“. Трябва да въведете полученият промо код в полето „Код за потвърждение“ и да го потвърдите. Този метод за регистрация е най-бързият начин за Betwinner регистрация.

Разгледайте още информация за други букмейкъри: ефбет регистрация, бет365 регистрация, winbet регистрация

Live залози – Betwinner

Betwinner - Live Залози
Betwinner – Live Залози

При залагане на живо, BetWinner покрива повечето големи спортни събития, предлагани 24 часа в денонощието. Разделът за залагания в игра предлага голям набор от спортове и събития. Всяко едно събитие е заедно с полезна таблица, която съдържа резултатите в играта и пълна статистиката. Играчите могат да следят игрите в реално време с графика и актуализации. За избрани събития играчите могат да се възползват и от видео за поточно предаване на живо.

Функция Cash Out

Клиентите могат също да използват опцията Cash Out, за да продават изцяло или частично  фишове за залози, за да могат да управляват риска, да вземат стратегически решения и да правят други залози на предстоящи събития с парите, получени от продажба на фиш за залози, преди той да достигне своя естествено заключение.

Услуги за поточно предаване на живо/Multi-Live

Любителите на спорта и запалените фенове могат да се похвалят с факта, че този нов букмейкър не само се грижи за играчите, но и за всички видове спорт като цяло. Той дори предлага възможността за персонализирана функция при настройка, която дава възможност на играчите да създадат собствена страница за стрийминг на видео, като избират най-интересните за тях събития и едновременно предават до четири видео емисии от събития на живо в реално време. Освен това играчите са наясно с новите резултати и класирането, налични в реално време с един поглед. Сред спортовете с наличната функция за предаване на живо са футбол, тенис, баскетбол, е-спорт, хокей на лед и други.

Betting exchange

Борса за залагания на BetWinner

Обширната борса за залагания позволява на играчите, залагащи на футбол, баскетбол, тенис, хандбал, волейбол, бойни изкуства, бейзбол, бокс и крикет да правят залози срещу други залагащи фенове на различни спортове, вместо срещу букмейкъра. В най-опростената си форма борсите за залагания позволяват на хората да залагат срещу резултата от някакво събитие или мач. Когато се сравняват, основните разлики между онлайн борсата и букмейкъра е възможността за играчите да търгуват в реално време и възможността да променят позицията си по време на събитието.

Бонус ТОТО

Betwinner - Бонус ТОТО

Toto предлага разнообразни възможности за залагане на играчите, които искат да продължат да залагат. Включените тук игри са безплатни прогнози Toto, джакпоти, eSports, баскетбол, TOTO 15 и др. Всяка опция от селекцията от събития има различни максимални възможности за печалба. Нещо повече, събитията за залагане са проектирани да са разнообразни, така че играчите могат да изберат да залагат на която и да е категория в зависимост от желанието си.

Advancebet

Тази фантастична промоция позволява на играчите с неуредени залози, останали в сметката им, да получат значителния Advancebet бонус. Те просто трябва да проверят своя фиш за залог, да изберат бутона „Разбери“, намиращ се до „Наличен Advancebet“, за да видят стойността на средствата, предоставени за Advancebet.

Betwinner - Advancebet
Betwinner – Advancebet

Правила и условия, приложими за Advancebets:

 • Само спортни и спортни събития на живо, започващи през следващите 48 часа, стават допустими за промоционален бонус на Advancebet;
 • Играчите все още могат да правят допълнителни предварителни залози, дори когато вече имат няколко предишни неуредени Advancebets;
 • Оценката на BetWinner за потенциалната печалба от неуредените залози на всеки играч определя наличната стойност на техните Advancebets;
 • Всички залози, направени преди Advancebets и уредени за по-малко от 48 часа след поставянето на повече Advancebets, ще покрият всички нови Advancebets;
 • Ако възвръщаемостта на сетълмента на всички залози, направени преди Advancebets, не успее да покрие стойността на използваните Advancebets, всички засегнати Advancebets стават невалидни;
 • Advancebets не могат да бъдат покрити от никакви депозитни средства, кредитирани след използване на опцията Advancebet;

Вземи Бонуса

Ежедневен Джакпот

Betwinner - JackPot
Betwinner – JackPot

Бетуинър предлага ежедневно Джакпот. Трябва, обаче, вашите залози да са поставени съгласно условията, които има офертата.  Всеки ден ще имате нова задача. Трябва добре да прочетете какви са условията й, за да имате шанс за голямата печалба. На екрана ви има таймер, който показва кога ще има нова задача. Сумата, която има джакпота също се вижда на страницата на офертата, както и на главната страница. За да имате по-голям шанс за спечелване, трябва да правите повече залози всеки ден.

Ежедневни награди

Тази промоция е до 23 март 2021 година. За да участвате за тази оферта търябва да играете във игрите на Booongo.. Трябва да изпълнявате задачи всеки ден и накрая на периода ще получите максималната награда.

Правила и условия:

 • Промоцията е вид кампания с различни цикли, които се състоят от по 5 дни.
 • Имате право да изпълните задачата на деня до 3 пъти.
 • Наградата се увеличава, когато изпълните и допълнителните цели за деня.
 • Ако не изпълните дадена задача, цикълът се нулира и започват отначало.
5/5
Betwinner
Вземи бонус 300 EUR