Betfair регистрация, депозит и верификация - Как да започнем със залозите?

Betfair регистрация, депозит и верификация - Как да започнем със залозите?

betfair регистрация

Създаването на сметка в най-голямата борса за залози в света Бетфаир е напълно безплатно и в същото време достатъчно лесно и удобно, за да не затрудни нито един потребител. Веднага след като вече сте се сдобили с Betfair сметка и депозирате някакви средства, можете да започнете с поставянето на залози, а след верифицирането на акаунта си ще можете и да правите тегления от сайта.

1. Бетфаир регистрация

За да си направите Betfair регистрация, не ви трябва нищо друго, освен да отделите няколко минутки от времето си. Още на началната страница на Бетфаир ще видите линк за откриване на сметка, който ще ви отведе към специална бланка. В нея трябва да попълните лична информация като двете си имена, дата на раждане, номер, имейл адрес, домашен адрес и др. Освен информация за себе си, трябва да попълните информация и за създаваната сметка, която включва парола и таен въпрос и таен отговор (когато в бъдеще се свържете с отдела за поддръжка на клиентите в букмейкъра, може да ви бъде поискан отговора на тайния въпрос, за да бъдат служителите сигурни, че наистина комуникират с вас).

По-подробно ръководство за това как да се регистрираме в Бетфаир прочетете в българския портал за спортни залози.

2. Бетфаир депозит

До тук с регистрацията – след като приключите с попълването на бланката и натиснете потвърждаващия бутон, сметката ви вече е готова.

Следващата стъпка преди същинските залози е извършването на депозит. Покана за депозит ще получите с изскачащ прозорец веднага след отварянето на сметката, но никой не ви задължава да вкарвате пари още сега – можете да продължите с разглеждането на сайта и да инвестирате когато прецените.

Когато моментът настъпи, бутонът “депозит“ винаги ви очаква в горната дясна част на страницата.

В страницата за разплащания ще можете да изберете с какъв метод искате да направите депозита, като изборът ви е измежду Visa и MasterCard дебитни и кредитни карти и е-портфейлите Epay.bg, Skrill, WebMoney и Neteller.

3. Бетфаир верификация

Важно е предварително да знаете, че преди да направите първото си теглене от Бетфаир ще ви се наложи да преминете през процес на верификация на сметката, така че регистрираните лични данни трябва задължително да съвпадат с фактическите.

Процесът по верификация на акаунта протича в две стъпки:

  • Стъпка 1: Потвърждение на самоличността – това може да стане като изпратите копие от вашата лична карта, паспорт или шофьорска книжка.
  • Стъпка 2: Потвърждение на адреса – данъчна квитанция, копие от банково извлечение или сметка за комунални услуги ще свършат работа, като документът трябва да бъде не по-стар от 6 месеца.

4. Защо да се регистрираме в Бетфаир?

Има много причини защо да играем в Бетфаир и ние ще изброим само няколко от тях:

  • Бетфаир има всичко, от които се нуждаете, за да се наслаждавате на най-доброто потребителско изживяване в света на спортните залози
  • Хиляди пазари на живо и пре-мач
  • Борса за залози, в която играчите се борят срещу други играчи
  • Най-добрите коефициенти за много спортове и пазари
  • Красиви мобилни приложения
  • Кеш аут функция
  • Бетфеар видео функция, позволяваща безплатното гледане на десетки мачове всеки ден и още редица игри от другите спортове
4.7/5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Други новини
Марсилия е все още сред опциите за Валентин Антов
Изданието TMW твърди, че все още е на дневен ред евентуален трансфер на защитника на ЦСКА-София и националния отбор на
От сезон 2021/2022: Без правило за гол на чужд терен в ШЛ, ЛЕ И Лигата на Конференциите
Премахване на правилото за гол на чужд терен в Шампионска лига, Лига Европа и Лигата на конференциите – такова решение
Собствениците на Efbet с официално становище по повод попадането им в разширения списък по
Фамилия Найденови, собственик на популярния български букмейкър Efbet, входира документи до четири национални институции по повод присъствието им в списъка,