Bet365

Bet365 Предлага:
Начален бонус СПОРТ веднага след регистрация!

#ad

18+ Важат условия | Играйте разумно
Лицензиран за България
Плюсове и минуси :
 • Широка гама от спортни залози и казино игри
 • Покер раздел
 • Редица промоционални оферти
 • Лесно разплащане
 • Наличие на мобилни приложения
 • Минимално количество слотове

Bet365 Ревю

 

Bet365 е английски сайт за залози, опериращ легално на територията на България. Букмейкърът се заражда на Острова в началото на 21-ви век, като основната му задача е да привлече любителите на спортните залагания. Е, това се случва постепенно, но резултатът в наши дни е наистина главозамайващ. Компанията се радва на потребители от цял свят, а бройката им се увеличава ежеминутно.

Аз се докоснах до платформата на британския бранд, време е да споделя моите впечатления. В следното ревю ще разкажа за най-вдъхновяващите бонуси, многообразието от методи за залози и ще информирам за актуалната обстановка в сайта. Мога да уверя, че функционалността на системата е елементарна и лесна за експлоатация, което допълнително ще подобри присъствието ми в нея. Нека да започвам!

Вход в Bet365

Вход в сайта

Преди години достъпът до Бет365 бе изключително труден и затормозяващ. Използваха се редица алтернативни линкове, прокси сървъри и какво ли още не, но с легалното встъпване на букмейкъра на родния пазар нещата се видоизмениха. В момента това е най-добрият и предпочитан чуждестранен сайт за залози, който ми позволява залагане през десктоп вариант, отделни апликации и портативни версии.bet365-logo

За да се включа към платформата, трябва да последвам линка bet365.com. Тъй като системата е узаконена от държавната комисия, моят съвет е да не бъдат последвани mirror линкове или други несигурни източници, гарантиращи достъп до букмейкъра. Полученият лиценз се използва именно с тази цел – свободна игра и неограничен прием на пълнолетни граждани от съответната страна.

Регистрация

Bet365 и неговата информация е видима за всички посетители на сайта, независимо от техния ранг, наличност на профил, депозирани средства и т.н. Регистрацията обаче е необходима процедура, за да мога да се впусна в необикновените приключения на компанията. Казано по опростен начин, чрез създаването на акаунт аз се идентифицирам в системата и получавам възможност за самостоятелно участие в игри и експлоатация на наличните функционалности.

Няма нищо сложно в регистрирането на профил. Стъпките са лесни и не изискват специфични технически умения. В горния ъгъл се намира съответният линк Регистрация, който бива оцветен в жълт цвят. Когато кликва върху него и мигновено пред мен се зарежда прозорец, описващ отделните стъпки и етапи за удостоверяване на моята самоличност.

 1. Стартирам с избор на държава по местоживеене.
 2. Ако се логна с IP адрес от България, по подразбиране ще бъде зададена моята страна, така че не се налага коригиране на информацията.
 3. Следва попълване на лични данни, включително имена и дата на раждане, които ще бъдат използвани при по-нататъшната ми идентификация.
 4. В листа с изискуемите документи избирам съответното удостоверяващо свидетелство, като попълвам старателното посочените полета.
 5. Налага се също така въвеждане на данни за контакт, които се използват при маркетинг, рекламни кампании и важни съобщения, точно описване на постоянния адрес и попълване на информация за самия акаунт. Тук необходимите полета са няколко, като съдържат
 • потребителско име,
 • парола за достъп и
 • четирицифрен код за сигурност.

Важно

Много е важно последните две да са трудноразгадаеми за околните, но да са лесни и запомнящи се за самия мен. Да, има методи за възстановяването им, но по-добре да не се стига дотам. Паролата е необходимо да съдържа между 6 и 32 символа, като биват използвани латински букви, цифри и специални символи.

6. В последната фаза може да маркирам желаната часова зона, формата на ставките, както и да въведа бонус код, ако имам такъв. Чрез него си осигурявам допълнителни безплатни залози, които неистово ще подпомогнат встъпителните ми дни в сайта.

Ако всичко е попълнено, както трябва, време е за официализирането на профила.

Потвърждавам, че имам навършени 18 години и съм наясно с правилата за експлоатация на платформата. Съответните линкове ще ме препратят към належащите четива за запознаване с условията. Прочитам ги и след това кликвам върху бутона “Включи се към bet365”.

Верификация на сметката

Създаването на профил не е единствения необходим процес преди да стартирам със залозите. Макар много други онлайн букмейкъри да не изискват изпълнението на процедурата в началните дни, тук условието е точно обратното. Bet365 налага на своите потребители първоначално верифициране на акаунта, за да се удостовери възрастта на клиента и да се осигури по-силна защита на неговата сметка.

Честно казано няма съществена разлика от верификацията в Ефбет, например. И тук мога да избирам между няколко документа за самоличност, включая лична карта, шофьорска книжка и паспорт. Важно е да прикача четливи снимки, на които цялостната информация е видима за отсрещната страна.

Въобще не се притеснявам за изпратените данни! Bet365 е напълно легален сайт за залози, който бива покровителстван от комисията за защита на личните данни. По този начин моята лична информация се проверява единствено от оторизирани лица.

Достъпът до страницата за прикачване на изображенията се осъществява посредством профил менюто. Влизам със моите потребителски данни и от падащата лента избирам раздел “Клиенти”. Пред мен ще бъде зареден нов прозорец, а в горната му част откривам линк “Вашата сметка”. Именно там се крият моите данни, откъдето мога да идентифицирам акаунта си. Има две възможности за завършване на верификационния процес – изпращане на документ по пощата чрез PVC код и онлайн чрез съответния формуляр за попълване.

Препоръчвам втората процедура, но ако Bet365 се усъмни в легалността на моите действия, може да изиска идентифициране и по двата метода. Именно поради тази причина, моят съвет е да се попълва внимателно информацията при регистрация и да няма опити за манипулиране на системата. Ако бъдат установени разминавания между въведените данни и прикачените изображения, възможно е букито да лимитира профила или директно да блокира достъпа до него.

Посети Bet365

Забравена парола

Натовареното и забързано ежедневие оказват негативен оттенък върху всяко поведение и мисловна дейност. Случва се да забравям информация, събития и дати, затова е важно да си ги записвам на сигурно място. Аз съм от хората, които не обичат записките, затова бет365 е приготвил страхотен вариант за възстановяване на забравени профил данни.

Паролата е ценно средство за достъп до сайта, така че е необходимо да се осигури възможност за реновирането й. За целта маркирам съответния бутон от горния десен ъгъл, който е разположен успоредно на полето за вход. Пред мен изскача нова страница, включваща формуляр за възстановяване на паролата. Заложени са няколко етапа за удостоверяване на моята самоличност, така трябва да съм подготвен за въвеждане на данни. Попълвам потребителското си име (това не е належащо), моят имейл адрес, четирицифреният код за сигурност, въведен при регистрация и датата ми на раждане. Ако не помня кода, мога да се допитам до служител на букмейкъра, използвайки чата на живо.

Натискайки върху бутона “Продължи”, системата мигновено ще изпрати активационен линк до моя имейл. Чрез него мога да заредя допълнителен формуляр, в който се попълва новата парола и бива потвърдена. Цялостната процедура отнема не повече от минута и може да се извършва многократно от един клиентски профил. Все пак, моят съвет е да не се злоупотребява с нея, затова си записвам на скришно място избраната парола за достъп.

Промяна на парола в bet365

Асоциативна функционалност, който обаче се използва при нужда от опресняване на ситуацията или предпазване на профила от нежелани посетители. За да използвам тази екстра, трябва да съм се логнал в профила ми и да посетя раздел “Вашата сметка”. Именно там е позициониран бутона за промяна на съществуваща парола. Системата се нуждае единствено от предишната такава и двукратно въвеждане на новия код за вход в платформата. Може да използвам най-различни символи и комбинации, като се препоръчва паролата да стартира със специален знак, придружен от цифри и латински букви. След като избера новата парола, системата ще изиска от мен повторно влизане в сайта.

Спортни залози

Най-популярната и нашумяла функционалност в бет365 си остават спортните залози. Милиони потребители от цял свят се радват на огромния набор от събития и опции за игра, като акумулират ежедневно залози на невероятна стойност. Именно това превръща английския букмейкър в една от най-предпочитаните дестинации за изпробване на
sportni-zalozi-bet365

майсторските познания. Като любител на най-различни спортни дисциплини, тук ще получа желаната възможност и то напълно свободно.

Не, не срещам единствено познати спортове, които биват публикувани във всички останали букмейкърски къщи. Разбира се, че bet365 се цели в разнообразието и иновациите, вмъквайки какви ли не спортни събития. Ето и структурирано кои са най-често срещаните сред тях:

 1. Отборни спортове – футбол, баскетбол, волейбол, хокей на лед, хокей на трева, футзал
 2. Американски спортове – ръгби, американски футбол, бейзбол
 3. Индивидуални дисциплини – тенис, тенис на маса, колоездене, лека атлетика, снукър, билярд, дартс
 4. Моторни спортове – Ф1, Мотоциклетизъм, НАСКАР, Рали

Всичко това е групирано в една своеобразна платформа, за да се даде шанс на всички потребители да изпробват своите умения. Няма особени изисквания към групирането на залозите и вида на събитията.

Мога да участвам с фишове, които съдържат маркети от най-различни дисциплини, стига да отговарят на условията за експлоатация на сайта.

Посети Bet365

Видове системни комбинации

Единичните залози и правите колонки не са единственото средство за участие в спортните залози. Мога да използвам най-различни методи за комбинация на пазарите, за да намаля риска и да си гарантирам по-сигурни печалби. В зависимост от броя на селектираните събития, имам възможност да се впусна в двукратни, трикратни, четикратни залози и т.н., като се допуска включване на твърди знаци и различен облог за отделни колонки. Срещат се и няколко по-специфични вида системни комбинации, сред които отличавам

 • Янки,
 • Супер Янки,
 • Щастливи 15,
 • Щастливи 31, Трикси
 • и т.н.

Огромно изобилие от вариативни методи за игра, чрез които неминуемо ще улесня залагането на спортни срещи.

Коефициенти в Bet365

Най-същественият белег за една букмейкърска къща са нейните ставки. Е, бет365 е една от най-силните компании по този показател, като освен високата стойност на коефициентите, внася огромно разнообразие на потребители като мен. Имам възможност да избирам между три варианта за преизчисляване на ставките, сред които десетични, дробни и американски. Всеки един от тях се отличава със своите условия и начини за умножаване. Най-масово използвани обаче си остават десетичните, тъй като се нагаждат лесно към популярните спортни събития у нас.

Bet365

Ако желая да променя вида на коефициентите, мога да го сторя от лентата с инструменти, намираща се непосредствено под header-а на сайта. Опциите са публикувани в най-дясната част, а пресмятането им се извършва автоматично от системата. Трябва да съм внимателен при промяна на вида на ставките, тъй като печалбите се изчисляват по коренно различни методи.

Футболни залози

Създадох отделна подтема за футболните залози по разбираеми причини. Все пак това е най-популярният спорт, който доставя огромно разнообразие на запалянковци като мен. В сайта на Bet365 срещам мачове от различни краища на света, като се акцентира главно на топ европейските шампионати.

Bet365

След като вляза в спортния раздел на букмейкъра, маркирам линка “Футбол” от лявата странична лента. Той ме отвежда до страница с всички първенства, към които има налични залози. Бройката им през делничните дни не е особено висока, но дойде ли уикенда – очаква ме невъобразимо количество футболни срещи. В най-горната част са позиционирани водещите първенства, сред които Висшата лига, Серия А, Бундеслигата и т.н. Следва най-дългия списък с двубои от различни европейски шампионати, като на първо място е поставена родната Първа лига. По-надолу откривам табове със страни, които са водещи футболни сили. Именно там са публикувани предложенията от отделни дивизии и местни надпревари. Най-обемисти са тиражите от Великобритания, тъй като включват залози до 7-8 ниво на футболната йерархия в Англия, а и към тях причислявам четирите шотландски дивизии и Висшата лига на Уелс.

Страницата към дадено събитие също е строго структурирана, за да се даде възможност за поставяне на бърз залог. По подразбиране биват показани основните пазари, но също така мога да избирам измежду

 • голове,
 • корнери,
 • картони,
 • азиатски, за полувреме
 • и т.н.

Всеки раздел съдържа характерни маркети, които биват на достъпно място за мен. Логично най-голяма е бройката на пазарите, когато стане дума за сблъсък от популярните турнири на Стария континент.

Залози на живо

Усъвършенстването на технологиите доведе до цялостно преобразяване на букмейкърските сайтове. Бяха въведени най-различни нови функционалности, чиято основна цел е да ме улеснят. Най-значим пробив оставиха залозите на живо, които ежеминутно доставят възможност за игра на спортните привърженици. В Bet365 е обособен специален раздел, където се публикуват мачовете на живо. Мога да го избера от съответния линк, разположен в горното меню.

Bet365

 

Вход в Bet365

Пред мен се открива една малко по-специфична структура на сайта, тъй като в централната част бива позиционирана избраната среща, а чрез лявата лента разглеждам двубоите, провеждащи се към момента. За да бъде внесен максимален комфорт за клиенти като мен, бива добавена статистика, включваща основни показатели, като ъглови удари, корнери, картони, точни удари и т.н. Част от нея мога да следя в централната зона, а останалата в дясната част на сайта. Именно там са разположени 3D визуализацията и прякото предаване. Не всички събития се излъчват на живо, но голяма част от популярните такива биват придружени от картина в реално време. Bet365 се отличава с един от най-висококачествените стриймове, без накъсване и забавяне на предаването. За целта обаче се нуждая от профил и депозирана сума в него (минимум 0,50 лв).


Важно

Не е необходимо всички селектирани маркети да бъдат на живо. Мога да изпробвам най-различни варианти, съдържащи мачове на Live и предварителни залози. Трябва да внимавам обаче при усвояването на дадени бонуси, тъй като правилата им може и да забраняват участие в раздел “Лайв”.

Функции за залагане

Осъвременяването на технологиите и внасянето на най-разнообразни функционалности максимално опростява онлайн залагането. В този ред на мисли Bet365 се развива с изключително бързи темпове и непрекъснато въвежда все по-нови и нови улесняващи опции за игра. Сред тях откроявам няколко уникални представителя, които доскоро не се срещаха в никоя друга онлайн платформа. Става дума за “Промяна на залог” и “Създай залог”, но ще им обърна внимание по-надолу в ревюто.

1. Кешаут

Bet365

Стартирам със съвременен инструмент за залагане, който бива приспособен във всички сайтове за залози. Английският букмейкър обаче се откроява с ненадмината точност и висок процент на кешаут, което придава особена значимост на функцията. За такива като мен, които не са наясно с експлоатацията й, става дума за метод за затваряне на залог, когато не съм уверен в направения избор. Добрата новина е, че може да се използва в различни ситуации, независимо дали активният талон се развива по план, или не.

Например, залагам, че Манчестър Юнайтед и Челси ще си вземат мачовете. Ако и двата отбора водят в резултата, предложеният кешаут ще е по-висок процент от цялостната възможна печалба. Съответно, ако единият от тях изостава – очаква ме по-нисък процент и т.н. Мога да затварям залозите си по всяко едно време, с изключение на моменти, когато се изпълняват дузпи, опасни наказателни удари или са настъпили обстоятелства, влияещи на по-нататъшното развитие на срещата. Изменението на кешаута зависи още от официалните предупреждения в мача, броя на играчите на терена и осъществените смени от двамата наставници.

Регистрация в Bet365

Освен за футболни залози, “Затвори залог” може да се използва и за други спортни дисциплини. Остава наличен единствено за раздел “Спорт”, като Bet365 си запазва правото да ограничава някои събития от затваряне на залога. В процес на усъвършенстване е функцията за частичен кешаут, при която мога да затворя дадена част от фиша, а останалата продължава да е активна до приключване на последния двубой.

2. Промяна на залог

Ето още нещо интересно от Bet365, което неминуемо улеснява моето участие в платформата. И аз съм изпитвал колебания при вече реализирани залози, имайки колебания дали затварянето им не е по-добрия вариант.

Bet365

Е, има алтернативен метод, чрез който мога да заменя една от селекциите или директно да я премахна от фиша. Това може да се случи преди мач или На живо, в зависимост от моите лични предпочитания. Повече за нея научавам в помощния раздел на Bet365. Трябва да внимавам обаче при превъртане на начални бонуси, тъй като функцията бива строго забранена и използването й ще доведе до лимитиране на безплатните залози.

3. Създай залог

Често погледът ми бива насочени към определено събитие, в което очаквам куп неща да бъдат изпълнени. Букмейкърските къщи обаче поставят ограничение в комбинирането на селекции от един двубой, което много пъти ме е лишавало от по-високи печалби. Този проблем остава в миналото с най-новата функционалност на Бет365, а именно “Създай залог”.

Bet365

Говоря за изцяло нова опция за залагане, при която мога да участвам с повече пазари от един футболен сблъсък. Ограничението е до шест маркета, комбинирани под формата на права колонка. Ако един от тях се окаже губещ, цялостната ми селекция отива на вятъра.

Важно е да спомена, че не мога да комбинирам създадения фиш с други футболни маркети. Също така не всички събития биват налични за игра, а кои са достъпните, откривам в съответния подраздел при избиране на определен мач. В най-горната част, непосредствено до основните пазари, е позициониран линкът за създаване на едномачови комбинации.

Създай залог

Казино игри

Широка гама от разнообразни казино игри се крият в раздел “Казино” на Bet365. Подредени под строго определени ред, най-ексклузивните предложения биват приспособени на началната страница. До секцията може да се стигне чрез главната навигационна лента, като се има предвид, че слотовете са разграничени от игрите в реално време.

Bet365

Не всички слот игри са лицензирани от държавната комисия, което е лоша новина за българските потребители. Това налага ограничение на набора от предложения, като текущото количество на ротативки варира между 20-25. Разбира се, мога да използвам алтернативни домейни на bet365, за да се добера до цялостния списък със слотове на компанията. Игрите биват тематични, като се поделят на плодчета, митологични, фантастични, исторически и т.н. Дали към играта има приспособен джакпот, ще разбера под thumbnail-а й. Ако е оповестено дадено число, то това е натрупващата се сума, която очаква да бъде спечелена от мен.

Кликвайки върху съответната ротативка, ще бъде зареден прозорец, където е поместена функционалността й. Залагането в казино раздела изисква наличието на браузър с инсталиран флаш плейър. В противен случай е възможно достъпа до платформата да бъде ограничен и да не се допуска участие в игрите. В долната лента са включени бутоните за autospin, ръчно завъртане, контролиране на участващите линии и полето за определяне на залог.

Вход в казиното

Казино на живо

Основополагаща роля за развитието на казиното имат игрите в реално време. Те биват групирани в строго индивидуален раздел, именуван “казино на живо”. Линк за него откривам в главното меню, което още повече улеснява експлоатацията на достъпването им. Разделението им от слотовете се дължи на различната структура и начин на участие в тях. Live игрите не разчитат на специален автоматизиран софтуер, а цялостното теглене се осъществява от професионални крупиета. За връзка с тях се използва високотехнологичен Livestreaming, отличаващ се с перфектна яркост и ненадмината точност на предаване. Не се допуска забавяне или накъсване на картината, която да усложни процеса на залагане.

Bet365

Дилърите се грижат за моята сигурност и за действието на масата. Лобито и съставено от различни стаи, характеризиращи се с отделен брой играчи и минимални потове. Това е страхотна новина за мен, защото не обичам рискованите залози, като мога да се впусна в игри с по-ниски облози. До името на всяка маса откривам информация за основните й характеристики. За да достигнете до лобито обаче, трябва

да маркирам желаната игра. Бет365 предлага 3 вида игри в реално време, които са изключително популярни и се срещат в най-големите игрални зали. Това са блекджек, рулетка и бакара. Ако имам неясноти относно правилата им, мога да науча повече в съответното подразделение на компанията.

Вход в казиното

Виртуални спортове

И аз съм изпадал в ситуация на нискообемни тиражи и липса на интригуващи сблъсъци. Това е често срещан проблем, особено, ако се търсят футболни събития през лятото. Тогава повечето първенства са в лятна пауза, което ограничава избора сред потребителите. В помощ идват виртуалните спортове, които са без строго определени графици и почивки. Bet365 предлага подобен тип забавление 24/7, а насреща са няколко вида дисциплини –

 • футбол,
 • моторни спортове,
 • хрътки,
 • спидуей,
 • колоездене,
 • тротинг и
 • тенис.

Страхотно разнообразие, което бива подплатено и от често провеждане на срещите. Обикновено те са в интервал между 3-5 минути.

Bet365

Залозите се осъществяват в специален раздел, който бива наличен от страничното меню. Избирам линка “Виртуални спортове” и мигновено ще бъда препратен до желаните пазари. Биват налични няколко вида маркети, като най-сериозна е бройката при виртуалния футбол. Там се срещат традиционни опции за залози, като брой голове, двоен шанс, точен резултат, хендикап, голове за отбор и т.н. Всичко това ще улесни в пъти участието ми в платформата и ще ми помогне по най-бързия начин да се адаптирам към нея.

Мога да комбинирам опции от различни събития и дисциплини, както е при традиционните спортове. За целта, трябва да използвам електронен фиш, където получавам информация за общата ставка и стойността на всеки отделен коефициент. Позволено е още участие със сингъл залози и системни комбинации.

Покер Bet365

Важна крачка за популяризирането на Бет365 в България бе появата на лиценз за покер раздела. Доскоро отсъстваше такъв, но поради усиленото настояване от родните потребители, английският бранд се реши на този ход и се превърна в едва третата компания, която включва покер игри в портфолиото си.

Bet365

Подобно на спортните залози и казиното, и тук се залага на интуитивен интерфейс, приятна визия и удобна функционалност. Гарантирам, че останах очарован от покер раздела, особено, след като имате афинитет към този вид забавление.

Накратко ще преразкажа видяното в платформата, като споделя информация за най-актуалните промоции, вип програми и покер разновидности. Към момента са застъпени най-популярните видове – Hold’em и Omaha, като всеки един от тях съдържа десетки стаи с различни минимални потове и участници. Създадени са маси за 4-ма, 6-ма, 8-ма и т.н., а също така съществува огромен маржин между отделните стаи. Налични са такива с минимални облози около $0,20, но професионалистите са отделени в стаи с далеч по-висока стойност на залозите. Освен стандартни кеш маси, съществуват бързи състезания и ежедневни турнири. През определен период се провеждат надпревари с огромни наградни фондове, в които мога да премеря знания с най-добрите покер играчи от цял свят.

Ако участвам регулярно в раздела ще бъда поканен в специален вип клуб, който ме удостоява с ежедневни награди, допълнителни бонуси и своевременно информиране за най-новите въведения в сайта. Биват налични няколко нива, които се определят спрямо изпълнените мисии и събрания брой статус точки. Това е валутната единица в програмата, с която може да си закупите тикети за турнири, бонус функционалности или друг вид приспособления от обособения покер магазин.

Вход в покер

Бонуси за нов клиент

Двата най-посещавани раздела в Bet365  – спорт и покер, биват придружени от начални оферти за новите потребители. Целта на тези промоции е да улеснят максимално встъпителния процес на клиентите в сайта, като им донесат безплатни залози, с които да упражнят своите първоначални умения. Офертите обаче са с включени правила, чието изпълнение е задължително. В противен случай клиентският акаунт бива блокиран или частично лимитиран. Ето повече за всяка една от стартовите промоции в платформата:

1. Начален бонус за спорт

Достъпно само за нови клиенти. Трябва да направя квалифициращ депозит за 10 лв* или повече и изискам офертата до 30 дни от създаване на моята сметка, за да се класирам за 100% от сумата в Кредити за Залози, до максимум 100 лв*. Веднъж изискани, моите Кредити за Залози ще са налични в баланса на сметката и те са неизтегляеми.

За да освободя Моите Кредити за Залози за употреба, трябва да направя квалифициращи залози на стойността на моя квалифициращ депозит (ограничен до 100 лв*) и те трябва да бъдат уредени в рамките на 30 дни от изискване на офертата. За това изискване ще се считат само квалифициращи залози, уредени след изискване на офертата.

Методи за плащане ePay.bg, NETeller, paysafecard, Skrill, Skrill 1-Tap или платежни методи ‘by Skrill’, и всички други предплатени кредитни и дебитни карти, не може да се използват за квалифициращ депозит или теглене на печалбите от Кредити за Залог, освен ако вече не съм завършил процеса Идентификация (KYC) и не съм въвел Пощенския Код за Верификация (PVC), или не съм проверил успешно две допустими форми на Документ за Самоличност. Цялата информация за това се намира в условие 2 от всички Условия и Правила за подробности.

Направените залози трябва да отговарят на определени условия, за да се зачитат за освобождаване на Кредитите за Залози:

Трябва да съдържат поне една селекция с коефициент 1.20 (1/5) или по-голям.

При комбинации от среща/пазар, които имат само два или три възможни изхода (например, Краен Резултат във Футбола), ако съм направил залог на повече от един от потенциалните изходи, преди мач или На Живо, за освобождаване на моите Кредити за Залози ще се счита само изходът с най-голямата сборна сума на залог.

Ако част от залога е затворена чрез функция Затвори Залог, ще се счита само останалият активен залог.

Ако залог е бил променен чрез функция Промени Залог, ще се счита само стойността на новия залог.

Затворени изцяло залози, залози на Бързи Игри, Игрални Продукти, отменени залози или залози, направени чрез услугата Залози по Телефона, няма да се зачитат.

Моите Кредити за Залози са неизтегляеми и сумата на залог, направен с Кредити за Залози, няма да бъде включена в печалбите. Печалбите от залози, направени с Кредити за Залози, ще бъдат добавени към моя Изтегляем Баланс. Кредитите за Залози не може да се използват на определени продукти, оферти/промоции и видове залози. Повече информация за това има в раздела всички Условия и Правила за подробности.

Моите Кредити за Залози ще бъдат загубени и премахнати, ако по моята сметка няма активност в продължение на 90 поредни дни.

2. Бонус за нови казино играчи *ВЕЧЕ НЕ СЕ ПРЕДЛАГА

Мога да получа 100% бонус, до 200 лв, когато правя моя първи квалифициращ депозит/трансфер.

Как да го изискам: 

Просто правя депозит/трансфер за 20 лв или повече във моята сметка в Казино.

Въвеждам моя Код на Оферта, който мога да получа в Налични Оферти в секция Клиенти.

Залагам веднъж сумата на моя депозит/трансфер.

Много е лесно да увелича сметката си и да започна игра на страхотните игри от bet365.

Важни Условия и Правила

Трябва да направя депозит/трансфер за 20 лв или повече в Казино в една транзакция, за да се класирам за 100% бонус, до максимум 200 лв.

Кодът на Оферта трябва да бъде въведен до седем дни след квалифициращата транзакция. Ако се извърши теглене или трансфер, преди да е въведен Кода на Оферта, всички предходни транзакции няма да се считат за началните квалифициращи критерии или последващи изисквания за превъртане.

Не всички игри се считат или допринасят с еднакъв процент към изискването за превъртане; цялата информация за това е във Всички Условия и Правила.

За да мога да залагам с бонуса си, трябва да заложа веднъж сумата на моя депозит/трансфер. Необходимо е да заложа моя депозит/трансфер и бонус 35 пъти, преди да мога да извърша теглене.

Ако изискването за превъртане не бъде изпълнено до 30 дни след първия квалифициращ депозит/трансфер, всички средства в моя бонус баланс ще бъдат премахнати.

3. Стартов бонус за покер

Всички Условия и Правила на бонус 365€

 • Логвам се и си създам псевдоним в Покер в bet365, за да получа бонус 365€.
 • Бонус 365€ се усвоява на части по 2.50€ докато получа Status Points. Първите две части по 2.50€ се усвояват при получаване на 25 и след това 50 Status Points. Следващите 24 части се усвояват за всеки получени 100 Status Points. Всички останали части се усвояват за всеки получени 250 Status Points.
 • Status Points се печелят по курс 10 за всеки 1£ или 1€ начислен рейк или такса за турнир.
 • Няма изискване за превъртане за бонус 365€ и след като го усвоя, мога да го изтегля по мой избор. Неусвоените части от бонус 365€ изтичат след 60 дни.
 • За усвояване на бонус 365€ се считат всички кеш игри и видове турнири.

Всички Условия и Правила на билет 1€ Twister

 • Билет 1€ Twister се кредитира автоматично в сметката при логване.
 • Билети Twister може да се използват само за вход на турнир Twister със съответстващ бай-ин.
 • Ако не се използват, билетите изтичат 7 дни след като са кредитирани.

Всички Условия и Правила на Колело с Награди

 • Завъртанията на колелото с награди се кредитират автоматично в сметката и колелото с награди може да бъде видяно чрез иконката в горната част на покер софтуера.
 • bet365 Coins, спечелени от колелото, може да се използват само в bet365 Store. За повече подробности, следвам този линк.
 • Билетите, спечелени на колелото с награди, се кредитират автоматично в сметката и изтичат 7 дни след кредитирането им.
 • Билети за Twister, кредитирани в изпълнение на мисия, могат да се ползват само за вход в турнири от същия вид и бай-ин сума и, ако не се използват, изтичат 7 дни след кредитирането им.
 • Парите в брой, спечелени на колелото, ще се кредитират автоматично в сметката.
 • Подробности за наградите съм представил по-долу, като завъртанията изтичат 7 дни след кредитирането им.

Награди от Колело с Награди

Всички Условия и Правила на „€100 Bronze Loyalty“

 • 5 билети за турнир „€100 Bronze Loyalty“ се кредитират автоматично при логването и създаването на псевдоним.
 • Билети „€100 Bronze Loyalty“ носят участие на турнири „€100 Bronze Loyalty“, които се провеждат всеки ден от 19:00 GMT. Повече подробности има на този линк.
 • Билети за турнир „€100 Bronze Loyalty“ изтичат 7 дни след кредитирането им.

 

Обща Информация

 • Промоцията продължава от 11:00 GMT на 1 Април, 2019 до 09:59 GMT на 5 Август, 2019.
 • Всяка предложена награда/бонус ще бъде изчислена според текущата таблица за валутите, определена единствено от bet365.
 • bet365 може да извършва малки промени в тази промоция по всяко време и си запазва правото да промени или отмени тази промоция по всяко време поради законодателни или регулаторни причини.
 • bet365 си запазва правото да откаже плащане на играч, за който е установено сътрудничество или пасивна игра. В допълнение, ако сметката на играч е блокирана или е изключена от покер по каквато и да е причина, играчът ще бъде отстранен от всички аспекти на тази промоция.
 • Тази оферта не може да се използва заедно с никоя друго оферта за нов играч.
 • Ако някое от условията за бонуси е нарушено или има доказателство за поредица от залози, които поради бонус депозит, безплатни залози, залози без риск или друга промоция, водят до гарантирана печалба за клиента, индивидуално или в група, bet365 си запазва правото да изиска сумата обратно от клиента, и по свое решение да уреди залога по точния коефициент, отмени безплатен залог или залог без риск, или всеки залог, захранен с депозит бонуса. В допълнение, при наличие на доказателства за така дейност bet365 си запазва правото да наложи административни такси за клиента в рамките на бонуса, безплатния залог, залога без риск или допълнителното плащане, за да покрие административните разходи за откриване и противодействие на тази активност.
 • bet365 си запазва правото да изиска обратно всяка бонус сума, ако е била присъдена в резултат на грешка.
 • Всички оферти за клиентите са ограничени за една на човек. bet365 си запазва правото да изтегли всяка оферта или всички оферти към всеки клиент или група клиенти по всяко време и да изиска обратно бонус частта от баланса на клиента, ако има основания да счита, че бонусът или офертата се изискват от или в полза на едно и също лице повече от един път, от група лица, извършена е измама или е имало опит за измама.
 • Никой от служителите на bet365, агенциите, с които работи, лицензиантите, провайдъри на услуги или други свързани и партньорски компании, няма право да ползва тази Промоция. Същото важи и за преките семейства на горепосочените.

Други бонуси в Bet365

Съществуват редица други промоционални оферти, с които биват удостоени редовните потребители в платформата. Колкото по-често залагам, толкова повече бонуси и награди ще получавам от Bet365. Най-голяма е бройката им при спортните залози, а ето повече инфо за всеки един от тях:

1. Ранно изплащане на футбол

Тази оферта важи само за нови и класиращи се клиенти.

Тази оферта важи за единични и множествени залози преди мач на стандартния пазар Краен Резултат за срещи от Първа Лига на България, Висшата Лига на Англия, Чемпиъншип на Англия, Купата на Англия от 1-вия кръг и Купата на Лигата на Англия, както и груповата фаза на Шампионската Лига на УЕФА и Лига Европа на УЕФА, до и включително Събота, 31 Август, 2019.

Залози на пазар Краен Резултат – Подобрени Коефициенти не се класират за тази оферта.

Офертата не важи за случаите, в които съм използвал Затвори Залог, за да затворя целия залог. Ако функция Затвори Залог е използвана за част от залога и моят отбор поведе с два гола, залогът ще се уреди на база останалия активен залог.

Ако квалифициращ залог е бил променен чрез функцията Промени Залог преди началото на мача и моят отбор поведе с два гола, залогът ще бъде уреден на база новия залог. Ако залог е бил променен, за да включи или промени селекция от събитие, което е На Живо, офертата няма вече да е валидна.

 

2. Бонус за Евро мачове

Тази оферта е достъпна само за нови и класиращи се клиенти.

Тази оферта, е достъпна от 11:59:59 англ. вр. на 5 Февруари, 2020

Важи за печалбата от директен множествен залог с 3 или повече селекции, направен преди мачовете, за стандартния пазар Краен Резултат или пазар Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол за мачове от:

 • Първа Лига на България (включително Плейофи)
 • Купа на България
 • Висша Лига на Англия
 • Чемпиъншип на Англия
 • Лига 1 на Англия
 • Лига 2 на Англия
 • Купата на Англия (от 1-ви Кръг)
 • Купата на Лигата на Англия
 • Висша Лига на Шотландия
 • Примера Дивисион на Испания
 • Първа Бундеслига на Германия
 • Серия А на Италия
 • Лига 1 на Франция
 • Шампионска Лига на УЕФА (Групова Фаза и след това)
 • Лига Европа на УЕФА (Групова Фаза и след това)

Максималният бонус е 100.000€ или еквивалент в друга валута.

Залози на пазар Краен Резултат – Подобрени Коефициенти не се класират за тази оферта.

Този бонус не важи в случаите, в които съм използвал Затвори Залог, за да затворя цял залог. Ако Затвори Залог е използван за част от залога, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог.

Ако квалифициращ залог е бил променен чрез функцията Промени Залог, бонусът ще бъде изчислен на база новия залог. Ако залог е бил променен, за да включи или промени селекция от събитие, което е На Живо, бонусът няма вече да е валиден.

Бонус за Евро Мачове не важи за залози с Кредити за Залог, пазари Двоен Шанс или комбинации като Lucky 15, Lucky 31 и т.н.

3. Отменен залог

Тази оферта е достъпна само за нови и класиращи се клиенти.

Тази оферта е валидна преди мач за всеки мач, за пазар Първо Полувреме/Краен Резултат, всички пазари Точен Резултат и всички пазари Скоркаст. Ако срещата завърши 0:0, платформата ще ми върнем залога, ако той е губещ.

Залози, направени с моя Изтегляем Баланс, ще бъдат върнати в моя Изтегляем Баланс, а залози, направени с Кредити за Залози, ще бъдат върнати като Кредити за Залози.

Тази оферта не важи в случаите, в които съм използвал Затвори Залог, за да затворя цял залог. Ако Затвори Залог е използван за част от залога и срещата завърши 0:0, ще бъде възстановен само останалия активен залог.

Ако квалифициращ залог е бил променен чрез функцията Промени Залог преди мача, и срещата завърши 0:0, ще бъде върнат само новият залог. Ако залог е бил променен, за да включи или промени селекция от събитие, което е На Живо, офертата няма вече да е валидна.

4. Бонус за тенис

Тази оферта е достъпна само за нови и класиращи се клиенти. 

Тази оферта важи за печалбите от множествен залог преди мач с 2 или повече селекции на пазарите Да Спечели Мача, Победител в Първи Сет или Залози за Сет за мачовете по единично и двойки от турнирите за Големия Шлем, АТП, УТА или Чалънджър, както и мачовете по единично и двойки за Купа Дейвис и Фед Къп.

Максималният бонус е 100.000€ или еквивалент в друга валута.

Този бонус не важи, ако залог е бил изцяло затворен чрез функция Затвори Залог. Ако Затвори Залог е използван за част от залога, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог.

Ако квалифициращ залог е бил променен чрез функцията Промени Залог, бонусът ще бъде изчислен на база новия залог. Ако залог е бил променен, за да включи или промени селекция от събитие, което е На Живо, бонусът няма вече да е валиден.

Залози, направени с Кредити за Залози или залози комбинация с бонуси като Щастливата 15-ка, Щастливата 31-ца, не важат за тази оферта.

 

5. Парлей бонус

Тази оферта е достъпна само за нови и класиращи се клиенти. 

Офертата важи за печалбите от парлей (множествен залог) преди мач с 2 или повече селекции от НФЛ / НКААФ / КФЛ / НБА / НБА – Жени / НКААБ / МЛБ / НХЛ за следните основни пазари с 2 възможности: Хендикап, Общо в Мача, Хендикап Първо Полувреме, Хендикап Второ Полувреме, Общо за Първо Полувреме, Общо за Второ Полувреме и Победител в Мача.

Максималният бонус е 100.000€ или еквивалент в друга валута.

Този бонус не важи в случаите, в които съм използвал Затвори Залог, за да затворя цял залог. Ако Затвори Залог е използван за част от залога, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог.

Ако квалифициращ залог е бил променен чрез функцията Промени Залог, бонусът ще бъде изчислен на база новия залог. Ако залог е бил променен, за да включи или промени селекция от събитие, което е На Живо, бонусът няма вече да е валиден.

Залози, направени на пазарите за алтернативно общо/хендикап, залози, направени с Кредити за Залози, Парлей Карти, Тийзъри или залози комбинация като Lucky 15, Lucky 31, не важат за тази оферта.

6. Бонус за Евро Баскет

Тази оферта е достъпна само за нови и класиращи се клиенти. 

Офертата важи за печалба от множествени залози преди мач от 2 или повече селекции от първенствата за мъже Евролига, Еврокупа, Лига АСВ на Испания, Лига 1 на Италия и Бундеслига на Германия за следните пазари: Хендикап с 2 възможности и Общо в Мача с 2 възможности.

Максималният бонус е 100.000€ или еквивалент в друга валута.

Този бонус не важи в случаите, в които съм използвал Затвори Залог, за да затворя цял залог. Ако Затвори Залог е използван за част от залога, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог.

Ако квалифициращ залог е бил променен чрез функцията Промени Залог, бонусът ще бъде изчислен на база новия залог. Ако залог е бил променен, за да включи или промени селекция от събитие, което е На Живо, бонусът няма вече да е валиден.

Залози, направени с Кредити за Залози или залози комбинация с бонуси като Щастливата 15-ка, Щастливата 31-ца, не важат за тази оферта.

Депозит в Bet365

Създаването на реални залози в онлайн букмейкърите изисква налична сума. Тя може да се получи чрез бонуси без депозит или след като се внесат средства в акаунта. Вторият начин е по-належащ, затова ще представя накратко разплащателните методи в Bet365. Те са удобни за български потребители като мен и са съобразени с лицензите на отделните онлайн портфейли. Най-бързо се осъществяват депозитите през ePay, Skrill, Neteller и банкови карти, а най-бавна е процедурата при използване на банков трансфер. В определени случаи се чака между 5-10 дни. Минималната сума на транзакция е 30 лв., без да се удържат такси от букмейкъра.

 • Skrill
 • Neteller
 • bg
 • Дебитни карти
 • Кредитни карти
 • Entropay
 • Skrill 1-Tap
 • FastBank трансфер
 • Paysafecard

Мобилна версия и приложения

Развитието на технологиите е в своя апогей, което принуждава букмейкърските компании да мислят иновативно и да налагат нов стил в предлагането на услугите си. Биват създавани апликации и портативни версии, които улесняват в пъти експлоатацията на сайтовете през мобилни устройства. Повечето компании, включително и bet365, са насочили усилия към разработването на приложения за двете най-популярни операционни системи – андроид и iOS.

Bet365

Придобиването на андроид апликация може да се осъществи единствено през официалния сайт на букмейкъра, а линковете за изтегляне са предоставени във футъра. За да позволя пълен достъп на приложението, трябва да конфигурирам своите настройки, като поставя отметка, че съм съгласен програми от непознати източници да бъдат инсталирани на смартфона ми. Съществуват три вида приложения – за спортни залози и казино, за покер и за новини.

Изтегли приложение

Дори и като ползвател на iOS съм облагодетелстван, тъй като bet365 апликациите са налични в официалния магазин на iTunes. Оттам може директно да ги сваля, без да се налага да променям настройките или да извършвам друг вид ръчен процес. Всичко се осъществява напълно автоматично, а иконата за бърз достъп се добавя към работния плот. Реално погледнато приложенията са напълно идентични с мобилната версия, единствената разлика се корени в по-бързия достъп и по-малкото количество на изразходени мобилни данни. Функционалностите, екстрите и залозите нямат съществени различия, за да се постигне равновесие между отделните звена на букмейкъра.

Теглене от Бет365

Диаметрален процес на депозирането, който рано или късно ще трябва да извърша. Тук говоря за придобиването на паричните средства, които съм натрупал след престоя ми в платформата. За да стане достъпно тегленето обаче, ще се наложи да верифицирам акаунта си, ако все още не съм го сторил.

Страницата за теглене откривам в профил менюто, откъдето мога да избера съответния разплащателен метод, да попълня желаната сума и да отправя заявката. В срок до 24 часа, при използване на онлайн портфейли, и до 72 часа за банкови карти и трансфери ще получа сумата по избрания път.

Минималната граница на изтегляемите средства зависи изцяло от начина на плащане. При онлайн портфейлите границата е най-ниска (10 лв.), с изключение на Neteller, които изискват събрани поне 25 лв в клиентския профил. Ако избера банковия трансфер освен, че ще чакам по-дълго време, трябва да приготвя и по-крупна сума, тъй като 75 лв. е минимума за теглене.

Афилиейт програма

С нарастването на конкуренцията букмейкърите търсят маркетингов подход, който да привлече повече клиенти. В своеобразен такъв се превърна партньорската програма на Bet365, която може да ми донесе сигурни приходи чрез рекламация на продукта. Аз мога да бъда посредник между залагащия и компанията, като печеля комисионна на база постигнатите резултати. Колкото повече потребители донеса, толкова по-високи ще са месечните ми възнаграждения. Процентът се базира на нетните загуби от доведените посетители, преизчислени по 30% комисионна.

Bet365

Афилиейт мрежата се явява удачен вариант за монетизация на сайтове или друг вид уеб портали с голям човекопоток. Препоръчвам обаче да се използват регламентирани методи за популяризация на линковете, тъй като в противен случай бет365 може да ограничи или лимитира партньорския профил. Получавам високотехнологично dashboard меню, където следя текущите печалби, кликванията и активните реферали. Букмейкърът поставя изисквания за минимален брой доведени потребители всеки месец, за да получа възможност за изтегляне на натрупаните комисионни.

Плюсове и минуси на букмейкъра

Редица позитивни и негативни неща могат да се изговорят по адрес на бет365. Все пак говоря за най-популярния сайт за залози в световен мащаб, а като всяко нещо и при него гледните точки са две. Ще преразкажа най-накратко разнопосочните полюси, за да се добие ясна представа за случващото се в компанията

Позитивни черти:

 • Широка гама от продукти, включващи спортни залози, казино игри и покер раздел.
 • Редица промоционални оферти, засягащи всяка една сфера на забавление в портала
 • Лесно разплащане, боравейки с най-популярните методи за онлайн транзакции.
 • Високо качество на предлаганите услуги, включая и прякото предаване на спортни събития.
 • Бързо залагане, благодарение на иновативния електронен фиш.
 • Изобилие от улесняващи инструменти за залози, като кешаут, промяна на залог и едномачова комбинация.
 • Бонуси за всички нови потребители в платформата.
 • Наличие на мобилни приложения и портативна версия за удобно залагане посредством смартфони и таблети.

Негативни черти:

 • Отсъствие на мобилен бонус в Bet365.
 • Необходимост от изчакване при теглене на средства.
 • Дисквалифициране от начални бонуси при използване на онлайн портфейли Skrill и Neteller.
 • Минимално количество слотове в казино раздела.

Често задавани въпроси


 • 1. Как да се регистрирам в Bet365?

  Необходимо е да отворя формуляра за откриване на сметка и да попълня старателно изискуемата информация. Няма нищо притеснително в това, тъй като Bet365 е оторизиран представител на държавната комисия за защита на личните данни.


 • 2. Необходима ли е верификация на сметка?

  Да, това е съществена процедура, която се налага да премина още в началото. От Бет365 ми предоставят формуляр за прикачване на изображения, където трябва да изпратя сканирани копия на документи за самоличност (паспорт, лична карта или шофьорска книжка). В определени ситуации букмейкърът изисква допълнителни верификационни документи, включително разписки от транзакции, плащания на битови сметки, снимки на дебитната карта и т.н.


 • 3. Наложи се да прекратя участието си в мобилното казино. Ще загубя ли залозите си?

  Ако някой ми е звъннал или се е наложило да преустановя залаганията на слот игри, при последващ логин в съответната ротативка, ще продължа от мястото, докъдето съм стигнал. Няма да загубя средства, независимо от времето, в което съм бил офлайн.


 • 4. Какви видове спортни залози предлага букмейкърът?

  Привържениците на спортни събития като мен са облагодетелствани, поради огромното количество на залози в платформата. Bet365 следи спортни срещи от най-различни дисциплини, а списък с тях откривам в най-дясната навигационна лента.


 • 5. Съществуват ли начални бонуси в Bet365?

  Разбира се, независимо дали става въпрос за участие със спортни залози, или покер. Предлагат се два вида стартови оферти, като най-голямата е насочена за потребителите на покера. Цели 365 евро, които значително ще подпомогнат присъствието ми в сайта. Феновете на спорта получават 100 лв. към своя депозит.


 • 6. Има ли мобилен бонус в платформата?

  На този етап подобна промоция не фигурира в списъците на бет365. Да, имаше такава, но явно не се увенча с необходимия успех. Ставаше дума за безплатен първи залог през мобилно устройство. Да се надявам, че в скоро време англичани ще разработят нова оферта за любителите на мобилното залагане.

Контакти с екипа на Bet365

В официалния сайт на букмейкъра са публикувани всички данни за връзка със служителите от раздел “Информация”. За да бъда максимално коректен и да улесня залагането, предоставям списък с текущите методи.

 1. Чат на живо – Разговорът се осъществява в реално време. Необходимо е да изчакам между 1-2 минути, за да се свържа със съпорта.
 2. Имейл – Тук времето за изчакване е по-голямо, но въпреки това получавам своевременен и квалифициран отговор на поставените въпроси.
 3. Телефон – Напълно безплатен за всички български клиенти, като остава достъпен 24/7

Bet365 мнение и оценка

Приключението ми в Bet365 е незабравимо! Гарантирам го, тъй като дългогодишният ми опит е пряко свързан с букмейкъра и изпробването на всичките му функционалности. Без да съм скептично настроен към останалите онлайн платформи, това е може би една от малкото компании, която привлича минимален брой негативни отзиви. Все повече потребители се доверяват на английския букмейкър, а това не е случайно – богатство от спортни събития, удобни методи за залози и контролиране на текущите селекции, многообразие в раздел “Казино”, софтуер за покер и какво ли още не. Мащабен набор от приложения и услуги, които ще превърнат залагането в един по-практичен вариант за забавление. Аз играя разумно, залагайки достъпни суми и следя най-актуалната информация за Bet365 в сайта Fbet.info.

18+ T&C Apply!

Bet365

bet365 – предимства и недостатъци

bet365 е английска компания, сред водещите в световен мащаб в сферата на спортните залози. Тя предлага огромно разнообразие от възможности за игра, поради което привлича вниманието на все повече потребители от различни държави. Специално в България процедурата по получаване на лиценз се оказа доста продължителна и платформата дълго време осъществяваше дейността си нелегално. Сега обаче издаденият лиценз е вече факт и родните потребители могат да се въъзползват в пълна степен от предоставяните от bet365 опции. Като всеки друг букмейкър, bet365 също си има своите предимства и недостатъци. В следващите редове ще се опитаме да изясним основните сред тях, за да ви помогнем да разберете дали това наистина е подходящата за вашите изисквания платформа.

 

На първо място, bet365 предлага на своите потребители широка гама от продукти, в това число спортни залози, казино игри и покер раздел. Налице са редица бонуси и промоционални оферти, увеличаващи шансовете за печалба, както и разнообразни допълнителни инструменти за залози – кешаут, промяна на залог и едномачова комбинация. Платформата на bet365 се отличава също така с високо качество на съпорта и наличните услуги (вкл. прякото предаване на спортните събития). bet365 има и мобилни приложения и портативна версия, позволяващи бързо и удобно правене на залози от смартфона или таблета.

bet365 15
bet365 – онлайн залози

При използването на платформата на bet365 обаче ще се появят и някои недостатъци, които е добре да знаете предварително. Може би най-същественият сред тях е необходимостта от изчакване, когато се теглят средства. Друг недостатък се отнася до казино раздела на bet365, в който се наблюдава минимално количество слотове. В bet365 отсъства напълно мобилен бонус, а потребителите губят право и на начални бонуси, ако са избрали да се разплащат посредством онлайн портфейли Skrill и Neteller.

Какви секции предлага bet365?

Спортни залози –  съвсем естествено започваме със спортните залози, които заемат главно място в платформата на bet365 и предоставят на потребителите редица атрактивни предложения и оферти. Специално по отношение на футболните залози са налице възможности за залагане във всички водещи и популярни първенства – Висша лига, Сериа А, Бундеслига и т.н. Освен стандартните залози, в bet365 могат да се правят и такива, свързани със специфични елементи от играта, като например голове, корнери и картони.

Казино игри – bet365 предлага и широка гама от казино игри. Те са с различни тематики – исторически, фантастични, митологични, такива с плодчета. Трябва обаче да бъдете внимателни по отношение на казино секцията на bet365, тъй като не всички съдържащи се в нея игри са лицензирани от държавната комисия.

Виртуални спортове – в bet365 ще откриете опции за залагания и в периоди, в които липсват събития от спортовете, които ви интересуват. По време на такива периоди имате възможност да се прехвърлите в секцията „Виртуални спортове“. Там налице са няколко вида дисциплини, сред които футбол, моторни спортове, тенис, колоездене, хрътки, спидуей и тротинг.

Покер – появата на покер раздела се оказа значителна стъпка в посока популяризирането на bet365 на българския пазар. Компанията предприе този ход сред редица молби от страна на родните потребители. Към настоящия момент покер разделът на bet365 се отличава с разнообразни опции за игра, приятна визия и удобна навигация – характеристики, които ще оставят удовлетворен всеки почитател на подобен тип забавление.

bet365 – иновативни функции за залагане

Платформата на bet365 се усъвършенства непрекъснато, в съответствие с изискванията на потребителите и световните тенденции в бранша. Ето няколко иновативни функции за залагане, които ще откриете в bet365:

 • Кешаут – bet365 се откроява с ненадмината точност и висок процент на Кешаут, така че потребителите да могат да се възползват от тази функция в максимална степен. Кешаут е функция, която ви дава възможност да затворите даден залог, ако не сте уверени в направената прогноза. Тя може да се използва по всяко време, освен в моментите, в които се изпълняват дузпа, опасен наказателен удар или е налице друго събитие, влияещо осезаемо върху крайния резултат.
 • Промяна на залог – освен затваряне, bet365 ви предлага и друга опция за залозите, в които не сте сигурни. Чрез функцията Промяна на залог можете да замените една от селекциите или директно да я премахнете от фиша. Възможно е да направите това както преди започване на мача, така и На живо.
 • Създай залог – иновативна опция за залагане в платформата на bet365, посредством която имате възможност да участвате с повече пазари от един футболен сблъсък. Ограничението при тази функция е до шест маркета. В случай, че един от тях се окаже губещ обаче, цялата ви селекция ще пропадне.
bet365 - казино
bet365 – Казино

Полезна информация относно някои действия в платформата на bet365

Регистрация в bet365 – когато влезете в платформата на bet365, в горния ъгъл ще видите оцветен в жълто линк за регистрация. Кликнете върху него и попълнете своите данни в прозореца, който ще се отвори. Едва ли ще имате някакви проблеми или затруднения със завършването на своята регистрация в bet365.

Верификация на акаунта в bet365 – bet365 изисква от своите потребители верификация на акаунта, преди да започнат със залозите. По този начин се удостоверява възрастта на конкретния потребител и се гарантира по-силната защита на сметката му. За верификация на акаунта си в bet365 можете да използвате различни документи за самоличност – лична карта, паспорт, шофьорска книжка. bet365 е легален сайт за залози, покровителстван от Комисията за защита на личните данни, така че бъдете спокойни относно поверителността на изпратената от вас лична информация.

Забравена парола в bet365 – bet365 предлага на клиентите си удобно решение в случай на забравена парола. Ако имате такъв проблем, отидете на страницата за вход и цъкнете върху бутона за забравена парола, намиращ се в горния десен ъгъл. Веднага ще се отвори формуляр за възстановяване на паролата, в който трябва да въведете необходимите данни за удостоверяване на самоличността си. След като сте готови, натискате  „Продължи“, за да получите на своя имейл активационен линк, чрез който ще имате възможност да попълните и потвърдите новата си парола.

Промяна на парола в bet365 – също така можете да промените настоящата парола в bet365, ако тя вече не е толкова сигурна. За целта трябва да се логнете в своя профил и да отидете на раздел „Вашата сметка“. Там ще видите бутон за промяна на съществуващата парола. Изисква се от вас да въведете старата си парола, а след това – двукратно новата такава и сте готови. Когато промяната е факт, системата на bet365 ще изиска от вас повторно влизане в сайта.

bet365 – отличен вариант за онлайн залози с разнообразни игри и множество иновативни функции!

Разгледайте още информация за други букмейкъри:Efbet Winbet Betwinner

Вход в Bet365

18+ Важат условия | Играйте разумно

5/5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

#ad 18+ | T&C Apply

Bet365
/18+/ Казино и Спорт