Впуснете се в надпревара срещу милиони играчи с Bet365 покер

Впуснете се в надпревара срещу милиони играчи с Bet365 покер

Брандът Bet365 е познат у нас най-вече със своите спортни залози, но това не е целият асортимент от услуги на компанията. Предлагат се още увлекателни видео слотове и игри в реално време, а отскоро с лиценз разполага и платформата за мултиплейър покер залози. Тя е една от малкото на българския пазар, което я прави уникална и я превръща във все по-ожесточена конкуренция на наложилия се PokerStars.

Причината за наплива на клиенти се дължи на няколко главни фактора – достъпност, мобилност и щедра бонусна система. Ежедневно се провеждат десетки турнири, а стартът им е буквално през 15 минути. В раздел Tournaments може да разгледате предстоящите състезания и да се спрете на най-удачното решение. Например, в Bet365 покер може да участвате във Freeroll надпревари, турнири с гарантирани награди и Re-Buy състезания, където закупувате допълнителни чипове. Освен това в лобито ще откриете кеш маси с предварително оповестени лимитни стойности, както и Сит & Го състезания със завишени парични награди.

Разнообразието е ключов сегмент от развитието на платформите за покер залагания, но далеч не е единствено. За да се улесни максимално встъпването в раздела, Bet365 са разработили мобилни апликации за най-популярните OS-и – iOS и Android. Може свободно да ги изтеглите от портативния уеб сайт на компанията, а ползвателите на Apple могат да се сдобият с приложението през магазина на iTunes. Причината Bet365 да разграничи спортните залози от покера е съвсем ясна, цели се по-добра структура и минимален размер на апликациите. Включено е също така десктоп приложение за Windows, което зарежда по-бързо, има лесна навигация, по-добра графика и носи допълнителни бонуси за членовете на ВИП клуба.

Всъщност програмата за лоялност включва всички покер играчи, но от тяхната активност зависи до кое ниво ще достигнат. С изпълняването на мисии и трупането на статус точки изкачвате левели, които ви носят допълнителни привилегии, като билети, подобрени промоции и участие в турнири лоялност. Повече за VIP клуба на Bet365 покер ще научите в упътванията за експлоатация на платформата.

Към положителните характеристики трябва да упоменем и уникалните промоционални оферти. Допълнителни бонуси под формата на кредити за залози получават новопостъпилите участници, а регулярните играчи в раздела биват поощрявани с чести ежеседмични оферти. Едно от най-новите предизвикателства в секция “Покер” носи името “Премиум лига” и изисква от потребителите правилно прогнозиране на мачовете от Премиършип. Най-големите познавачи на футбола получават билети и парични суми.

Ако разполагате с акаунт за спортния отдел, може да го използвате и за покер платформата. Ще се наложи да прехвърлите средствата си към покер баланса, което не е обвързано с начисляване на комисионни. А тези от вас, които все още не разполагат с бет365 регистрация, нека да се запознаят отблизо с нейното създаване чрез ревюто на fbet.info. Ще получите великолепни промо оферти, ще се докоснете до най-добрите покер играчи в света и ще участвате в програма лоялност, носеща още повече награди за потребителите.

4.7/5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Други новини
Марсилия е все още сред опциите за Валентин Антов
Изданието TMW твърди, че все още е на дневен ред евентуален трансфер на защитника на ЦСКА-София и националния отбор на
От сезон 2021/2022: Без правило за гол на чужд терен в ШЛ, ЛЕ И Лигата на Конференциите
Премахване на правилото за гол на чужд терен в Шампионска лига, Лига Европа и Лигата на конференциите – такова решение
Собствениците на Efbet с официално становище по повод попадането им в разширения списък по
Фамилия Найденови, собственик на популярния български букмейкър Efbet, входира документи до четири национални институции по повод присъствието им в списъка,