Bet365 раздава кредити за залози на Шампионска лига

Bet365 раздава кредити за залози на Шампионска лига

Шампионска лига се завръща в средата на февруари! Очертават се куп интригуващи сблъсъци с много въпросителни. Ще бъде ли детрониран Байерн Мюнхен? Кой ще отпадне на 1/8-финалите? – отговорите на тези и други въпроси ще узнаем в близките месеци.

Bet365 - Champions League promotion

По случай подновяването на евротурнира, Бет365 раздава кредити за залози до 100 лева. Реализирайки квалифициращ депозит на стойност 10 лева или повече ще получите еквивалентна сума под формата на кредити. За да ги освободите, трябва да заложите внесените средства в срок до 30 дни след регистрация.

Bet365 - Бонус

/#ad/ 18+ /T&C apply/

Трябва да отбележим, че част от разплащателните методи не отговарят на условията за класиране. Например, ако реализирате квалифициращ депозит посредством Paysafecard, ePay, Skrill или Neteller, операторът ще Ви дисквалифицира от началната оферта.

До няколко минути след уреждане на класиращия се залог, чиято сума се равнява на депозираната, ще получите кредитите в сметката си. Те са валидни за залози на спортни събития, включително от Шампионска лига, без ограничение за избрани маркети.

Към изтегляемия баланс се добавя единствено нетната (чиста) печалба от залога. Например, ако заложите 30 лв. на ставка @2.00, ще получите 40 лв. в свободната сметка. Спечелената сума може да се изтегли от Bet365, без допълнителни рестрикции за отиграване.

Офертата е достъпна за български потребители, но трябва да се усвои в 30-дневен срок след откриване на профил.

5/5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Други новини
Winbet Open КЕШ-АУТ Турнир раздава цели 50 000 лв.
Колко пъти Ви се е случвало функцията кеш-аут да Ви донесе средства, които сте щели да загубите, ако изчакате края
Winbet Open Premier League с награден фонд 55 555 лв. – ВКЛЮЧЕТЕ СЕ И ВИЕ!
Висшата лига на Англия винаги е била притегателен шампионат за другите първенства и огромна тръпка за залагащите на футболни събития.
Включете се в неделния МЕГА БОНУС на Palms Bet за ЦСКА 1948 - Левски
Palms Bet продължава да раздава бонуси! Включете се в неделния МЕГА БОНУС на букмейъра след като направите успешен залог за