Bet365 раздава кредити за залози на Шампионска лига

Bet365 раздава кредити за залози на Шампионска лига

Шампионска лига се завръща в средата на февруари! Очертават се куп интригуващи сблъсъци с много въпросителни. Ще бъде ли детрониран Байерн Мюнхен? Кой ще отпадне на 1/8-финалите? – отговорите на тези и други въпроси ще узнаем в близките месеци.

Bet365 - Champions League promotion

По случай подновяването на евротурнира, Бет365 раздава кредити за залози до 100 лева. Реализирайки квалифициращ депозит на стойност 10 лева или повече ще получите еквивалентна сума под формата на кредити. За да ги освободите, трябва да заложите внесените средства в срок до 30 дни след регистрация.

Bet365 - Бонус

/#ad/ 18+ /T&C apply/

Трябва да отбележим, че част от разплащателните методи не отговарят на условията за класиране. Например, ако реализирате квалифициращ депозит посредством Paysafecard, ePay, Skrill или Neteller, операторът ще Ви дисквалифицира от началната оферта.

До няколко минути след уреждане на класиращия се залог, чиято сума се равнява на депозираната, ще получите кредитите в сметката си. Те са валидни за залози на спортни събития, включително от Шампионска лига, без ограничение за избрани маркети.

Към изтегляемия баланс се добавя единствено нетната (чиста) печалба от залога. Например, ако заложите 30 лв. на ставка @2.00, ще получите 40 лв. в свободната сметка. Спечелената сума може да се изтегли от Bet365, без допълнителни рестрикции за отиграване.

Офертата е достъпна за български потребители, но трябва да се усвои в 30-дневен срок след откриване на профил.

5/5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Други новини
Марсилия е все още сред опциите за Валентин Антов
Изданието TMW твърди, че все още е на дневен ред евентуален трансфер на защитника на ЦСКА-София и националния отбор на
От сезон 2021/2022: Без правило за гол на чужд терен в ШЛ, ЛЕ И Лигата на Конференциите
Премахване на правилото за гол на чужд терен в Шампионска лига, Лига Европа и Лигата на конференциите – такова решение
Собствениците на Efbet с официално становище по повод попадането им в разширения списък по
Фамилия Найденови, собственик на популярния български букмейкър Efbet, входира документи до четири национални институции по повод присъствието им в списъка,