20.00 лв за 20.00 лв как да получите безплатен залог от Winbet за мачовете от Евро 2020

20.00 лв за 20.00 лв как да получите безплатен залог от Winbet за мачовете от Евро 2020

Евро 2020 вече започна, изненадващите резултати не закъсняха, но част от фаворитите свършиха своята работа в първия кръг на надпреварата. Добавете допълнителна емоция към предстоящите маове от европейското първенство с новия бонус на Winbet – БОНУС 2020!

Вземи Бонуса

Залагате 20.00 лв. – получавате 20.00 лв.!

Осъществявайки единичен залог на живо на стойност минимум 20.00 лв. на двубой от първенството на Стария континент, Вие получавате 20.00 лв. под формата на безплатен залог, който да използвате отново в секция „На живо“ за следващия по програма мач от Евро 2020!

Активирайте от “Bonus Box”

Можете да активирате бонуса на Winbet, след като влезете в менюто “Bonus Box” и да кликнете на бутона „Активирай“, но преди това ще бъде необходимо да сте направили успешен квалифициращ залог на стойност минимум 20.00 лв. или същата стойност в евро, а минималният коефициент на селекцията трябва да бъде с коефициент не по-малък от @1.30. За да се възползвате от промоцията, не трябва да имате друг активен бонус в секция „Спорт“,. Селекции, затворени с функцията „Кешаут“, няма да се зачитат за квалифициращи. Имайте предвид, че за успешен квалифициращ залог се смята единствено такъв, направен на двубой от Евро 2020 НА ЖИВО, но не и по време на евентуални продължения от по 15 минути.

Условия за използване на бонуса

Можете да използвате предоставения Ви безплатен залог единствено за следващата среща в програмата на Евро 2020. Например, ако сте направили успешен квалифициращ залог на двубой от 16:00 ч., ще можете да използвате получените бонус средства на срещата от 19:00 ч. В ситуация, в която в деня има два мача по едно и също време, ще можете да изберете един от тях, на който да поставите Вашия залог. Във вариант, в който потребител на Winbet направи квалифициращи залози на две срещи по едно и също време (например по 20.00 лв.), клиентът ще получи общо 40.00 лв. бонус за безплатен залог на следващия мач. Важно да се отбележи е, че бонус средствата могат да бъдат използвани единствено в пълната им стойност, т.е. наведнъж, на минимален коефициент @1.01. В случай на печалба от безплатен залог, в сметката се добавя нетната печалба – при безплатен залог от 20.00 лв. на коефициент @1.80 ще получите 16.00 лв. във Вашия баланс.

Срокът на промоцията е 11.06.2021 – 07.07.2021.

4.7/5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Други новини
Марсилия е все още сред опциите за Валентин Антов
Изданието TMW твърди, че все още е на дневен ред евентуален трансфер на защитника на ЦСКА-София и националния отбор на
От сезон 2021/2022: Без правило за гол на чужд терен в ШЛ, ЛЕ И Лигата на Конференциите
Премахване на правилото за гол на чужд терен в Шампионска лига, Лига Европа и Лигата на конференциите – такова решение
Собствениците на Efbet с официално становище по повод попадането им в разширения списък по
Фамилия Найденови, собственик на популярния български букмейкър Efbet, входира документи до четири национални институции по повод присъствието им в списъка,