Цветомир Найденов и Боян Найденов обсъдиха новата 2020 година

Цветомир Найденов и Боян Найденов обсъдиха новата 2020 година
Споделете във :

Какво планират собствениците на най-големия български портал за онлайн залози efbet за 2020? Вижте какви са новите проекти, по които работят.

Какво ново да очакваме в ефбет

Efbet

Да си лидер в дадена сфера носи голяма отговорност и те натоварва с очаквания. Но компанията на братята Цветомир и Боян Найденови – Цеките се справя доста добре с ангажиментите, които идват от позицията им на първата и най-популярна родна хазартна онлайн платформа. И непрестанно търсят нови предизвикателства. През 2020 efbet планира работа в няколко насоки по доста разнородни проекти.

Създаване на платформа от нов тип

Неотдавна от компанията на Цеките оповестиха, че си сътрудничат с IT компанията deVRealm по проект от напълно нов тип. Разработват платформа за онлайн залагания, каквато все още няма у нас. „Планираме да пуснем платформата в действие до края на пролетта.“ – анонсира Цветомир Найденов. Според него тя ще ги изстреля сред лидерите в онлайн хазартната сфера в световен мащаб. Боян Найденов допълва: „Нашата стратегия е да работим с най-добрия продукт за всяка услуга, която предлагаме на клиентите. А в онлайн бетинг индустрията нещата се развиват със скоростта на светлината и не можем да си позволим да нямаме сериозна технологична стратегия. Затова и създадохме съвместно дружество с deVRealm. Софтуерният продукт е жив организъм – задължително е да се развива спрямо новите изисквания на пазара.“

Стъпване на нови пазари в чужбина

През 2019 г. ефбет получиха лиценз за развиване на онлайн хазартна дейност и за откриване на казина в три европейски държави: Италия, Сърбия и Испания. Припомняме, че от 2017 г. насам компанията вече развива букмейкърска дейност в съседна Румъния, където освен сайт за онлайн залози ръководи и няколко казина. Вече се работи по реалното стартиране на работа в новите три държави. Макар всяка от тях да има свои специфики в регулацията и изисквания за изграждането на онлайн платформите, всички тези детайли ще бъдат отработени и планът е преди средата на 2020 г. вече клоновете в Италия, Испания и Сърбия да функционират.

В тази насока има обаче и още по-дългосрочни цели. Боян Найденов и Цветомир Найденов отправят поглед и към по-далечни пазари: Великобритания и САЩ. Ще се работи за получаване лиценз и за тях.

Откриване на нови обекти

Макар на територията на България да има близо 80 казина с марката ефбет, Цеките планират откриването на още нови игрални зали. Първото ново попълнение (efbet Запад) беше открито на 6 януари в Люлин. В близките дни предстои стартът на още два обекта в София: в Красна поляна и на „Никола Мушанов“. За по-късно през годината са предвидени още нови казина в столицата и страната.

Мащабно спонсорство на спорта у нас

Ефбет са частната компания, която е най-големият спонсор на спорта у нас. С бюджет 25 милиона лева годишно Братята Цветомир и Боян Найденови финансират над 150 различни отбора и федерации. Най-много са футболните – 142 тима от всички нива на първенството. Наред с това компанията е и генерален спонсор на първа лига от надпреварата, която носи името ефбет лига. Най-големият онлайн букмейкър подкрепя още редица баскетболни отбори, Българската федерация по баскетбол, а също и волейболни клубове, включително националния тим, както и волейболната федерация. Спонсор е и на федерацията по бокс. През 2020 г. Цеките планират нови сътрудничества и участие в нови интересни спортни инициативи.

4.7/5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Други новини
Реакциите след седмата „ЗЛАТНА ТОПКА“ в колекцията на Меси
Очакваното от мнозина се случи – Лионел Меси спечели „Златанта топка“ за седми път в кариерата си, въпреки че през
10 отбора от Европа се класираха за Мондиал 2022. Вижте детайлите за баражите
Квалификациите от зона Европа за Мондиал 2022 в Катар вече приключиха. 10 отбора от Стария континент намериха място директно на
Мбапе и Холанд са все по-близо до Реал Мадрид
Трансферите на Килиан Мбапе и Ерлинг Холанд в Реал Мадрид са вече почти договорени – това твърди журналистът Едуардо Инда.
Efbet
Efbet

Вземете своят начален бонус сега !

200 лева бонус от Ефбет

Winbet
Winbet

НАЧАЛЕН БОНУС СПОРТ!

200 лева от Winbet

Palms Bet
Palms Bet

Вземете своят начален бонус сега !

200 лева бонус от PalmsBet