5 важни фактора при даване на футболни прогнози

Когато прогнозирате изхода на даден футболен мач, вие трябва да се съобразите с няколко фактора, за които ще пишем в тази статия. Днес милиони играчи използват безкрайните възможности за залози даващи букмейкърите и съответно печелят пари от познаване на крайния изход на срещите.

Първият фактор, с който да се съобразите, когато правите футболни прогнози, е да се запознаете със състоянието на двата отбора. За целта следете отблизо първенствата на различните държави и вижте какви са амбициите на участниците в тях. Обикновено твърдите мачове са тези, в които играят водещите отбори в класирането срещу аутсайдерите. Това обаче не значи, че няма възможност да се получи изненада в такъв мач.

Следващият фактор е свързан с историята на футболните битки между два отбора. Вижте колко голове са отбелязани, кой има надмощие като гост или домакин и какъв е броят на равните срещи. Това ще ви помогне да дадете точен знак и да спечелите пари от направения залог. Не е задължително да играете с големи суми, за да се поздравите с успех, а достатъчно е просто да направите подробен анализ и в крайна сметка да сложите вашето предвиждане.

Фактор номер три пък се касае до липсата на наказани или контузени състезатели. Понякога двама или трима отсъстващи футболиста на даден отбор са достатъчни последния да загуби срещата, тъй като треньорите разчитат главно на техните спортно-технически качества. Интересувайте се от главните състави на тимовете и вижте кои са главно действащите лица.

Не на последно място поставяме и фактора време. Някои отбори играят зле при влошени атмосферни условия и лоши терени. В този случай избягвайте да залагате на тези тимове, колкото и добри да са те. По този начин няма да загубите парите си и дори има голям шанс да получите приходи ако знаете как да използвате козовете си.

Последният фактор, който не бива да се подценява е домакинската публика. Има малки отбори, които обаче се радват на фанатична подкрепа от страна на трибуните. Публиката може да повлияе на крайния изход на мача и поради тази причина внимавайте какъв знак ще дадете.
Разбира се, има и още много второстепенни фактори за това как да направите правилни футболни прогнози, но ние написахме основните неща за вас. Надяваме се, че ще ви помогнем да се поздравите с успех при залозите.

4.7/5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Други новини
От сезон 2021/2022: Без правило за гол на чужд терен в ШЛ, ЛЕ И Лигата на Конференциите
Премахване на правилото за гол на чужд терен в Шампионска лига, Лига Европа и Лигата на конференциите – такова решение
Собствениците на Efbet с официално становище по повод попадането им в разширения списък по
Фамилия Найденови, собственик на популярния български букмейкър Efbet, входира документи до четири национални институции по повод присъствието им в списъка,
Ново от Winbet: Специални пазари за европейското първенство
Winbet предлага поредния вълнуващ бонус за своите клиенти! В периода 08.06 – 11.07.2021 г. ще имате възможността да се възползвате