Футболни прогнози и залагане

Футболни прогнози и залагане

Непредвидимостта на спорта е може би най-привлекателната му черта. В Интернет има достатъчно футболни прогнози, в които се предлагат начини да познаете резултата на определен двубой, неговите голмайстори и дори броя на наказателните картони.

Най-популярната форми на залагания са: 1X2, което означава: домакинска победа, равенство, успех за гостите. Друг използван вид, особено във футболните прогнози, е азиатският хендикап.

Първият вариант ви позволява да се опитате да познаете крайния резултат от един двубой. Тази форма на игра е наричана тристранно залагане във футболните прогнози на типстърите. Тя е една от най-използваните от сайтовете на букмейкърите. Качествените футболни прогнози боравят и с други опции за предвиждане, с които да спечелите от своята страст.

Футболни прогнози 1

Видовете хендикап във футболните прогнози

Един от популярните типове залагане е създаден, за да се елиминира опцията за равен резултат. Това е доста използван похват при предвиждане на определен мач от специалистите, занимаващи се с футболни прогнози. С неговото използване, наглед предрешени крайни резултати на мачове, се превръщат в по-интересни за игра. Във всеки сайт, където са поместени футболни прогнози, има разяснения за едно от неустоимите предложения на букмейкърите – хендикап за гол. Той се добавя към резултата на единия или другия отбор, след края на мача.

В почти всички добри футболни прогнози са поместени статистики и актуални съвети, когато искате да изберете т. нар. хендикап за гол. Например, решавате да играете на опцията за +1,5 попадения. Това означава, че добавяте 1,5 гола към крайния резултат на някой от съперниците в един двубой. Когато мачът свърши, а получената с вашия залог цифра е по-голяма от попаденията, отбелязани от съответния тим, тогава залогът е печеливш.

Може да използвате богатата информация и данни за този вид залагания в доказаните футболни прогнози, поместени в Интернет. По принцип, всеки уважаващ себе си типстър има добра успеваемост. Коректните футболни прогнози могат да предвидят в детайли повече от 60% от двубоите.

Стойностните залагания и футболните прогнози

В този раздел трябва да се намесят специалистите в играта, чиито знания за тънкостите на този спорт могат да ви донесат немалка печалба. Това проличава много добре в някои от най-стойностните футболни прогнози, които са достатъчно коректни в познаването на крайния резултат от почти всеки двубой.

Има много случаи, когато фаворитът в един мач е ясен. Но тогава всеки специалист, занимаващ се с футболни прогнози, е в състояние да ви посочи възможната неочаквана развръзка, при която със сигурност ще спечелите. Такива са двубоите, в които един от отборите няма за какво да се бори до края на сезона. В този случай, потърсете информацията на доказаните специалисти в бранша и техните футболни прогнози.

Дори и да не сте типстър, лесно може да спечелите с техните предвиждания. Поместените футболните прогнози ви спестяват време, необходимо за да се информирате за статистики, актуални състави или новини, относно всеки един от отборите.

4.7/5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Други новини
Права Колонка за деня, 19.09.2021
Уест Хям – Манчестър Юнайтед Представилият се страхотно през изминалия сезон отбор на Уест Хям приема на „Лондон Стейдиъм“ Манчестър
Winbet с нов бонус – Футбол Специални!
Букмейкърът Winbet стартира ново атрактивно предложение за своите потребители – „Специални пазари“. Всяка седмица от 09.09.2021 до 31.12.2021 г. компанията
Вижте кои телевизии ще излъчват Лигата на Конференциите
На 16-ти семтепври, четвъртък, ще стартира същинската част в новосформирания турнир на УЕФА Лигата на Конференциите. България ще бъде представяна
Efbet
Efbet

Вземете своят начален бонус сега !

200 лева бонус от Ефбет

Winbet
Winbet

НАЧАЛЕН БОНУС СПОРТ!

200 лева от Winbet

Palms Bet
Palms Bet

Вземете своят начален бонус сега !

200 лева бонус от PalmsBet