Футболни прогнози и залагане

Футболни прогнози и залагане

Непредвидимостта на спорта е може би най-привлекателната му черта. В Интернет има достатъчно футболни прогнози, в които се предлагат начини да познаете резултата на определен двубой, неговите голмайстори и дори броя на наказателните картони.

Най-популярната форми на залагания са: 1X2, което означава: домакинска победа, равенство, успех за гостите. Друг използван вид, особено във футболните прогнози, е азиатският хендикап.

Първият вариант ви позволява да се опитате да познаете крайния резултат от един двубой. Тази форма на игра е наричана тристранно залагане във футболните прогнози на типстърите. Тя е една от най-използваните от сайтовете на букмейкърите. Качествените футболни прогнози боравят и с други опции за предвиждане, с които да спечелите от своята страст.

Футболни прогнози 1

Видовете хендикап във футболните прогнози

Един от популярните типове залагане е създаден, за да се елиминира опцията за равен резултат. Това е доста използван похват при предвиждане на определен мач от специалистите, занимаващи се с футболни прогнози. С неговото използване, наглед предрешени крайни резултати на мачове, се превръщат в по-интересни за игра. Във всеки сайт, където са поместени футболни прогнози, има разяснения за едно от неустоимите предложения на букмейкърите – хендикап за гол. Той се добавя към резултата на единия или другия отбор, след края на мача.

В почти всички добри футболни прогнози са поместени статистики и актуални съвети, когато искате да изберете т. нар. хендикап за гол. Например, решавате да играете на опцията за +1,5 попадения. Това означава, че добавяте 1,5 гола към крайния резултат на някой от съперниците в един двубой. Когато мачът свърши, а получената с вашия залог цифра е по-голяма от попаденията, отбелязани от съответния тим, тогава залогът е печеливш.

Може да използвате богатата информация и данни за този вид залагания в доказаните футболни прогнози, поместени в Интернет. По принцип, всеки уважаващ себе си типстър има добра успеваемост. Коректните футболни прогнози могат да предвидят в детайли повече от 60% от двубоите.

Стойностните залагания и футболните прогнози

В този раздел трябва да се намесят специалистите в играта, чиито знания за тънкостите на този спорт могат да ви донесат немалка печалба. Това проличава много добре в някои от най-стойностните футболни прогнози, които са достатъчно коректни в познаването на крайния резултат от почти всеки двубой.

Има много случаи, когато фаворитът в един мач е ясен. Но тогава всеки специалист, занимаващ се с футболни прогнози, е в състояние да ви посочи възможната неочаквана развръзка, при която със сигурност ще спечелите. Такива са двубоите, в които един от отборите няма за какво да се бори до края на сезона. В този случай, потърсете информацията на доказаните специалисти в бранша и техните футболни прогнози.

Дори и да не сте типстър, лесно може да спечелите с техните предвиждания. Поместените футболните прогнози ви спестяват време, необходимо за да се информирате за статистики, актуални състави или новини, относно всеки един от отборите.

4.7/5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Други новини
Ново от Winbet: Специални пазари за европейското първенство
Winbet предлага поредния вълнуващ бонус за своите клиенти! В периода 08.06 – 11.07.2021 г. ще имате възможността да се възползвате
20.00 лв за 20.00 лв как да получите безплатен залог от Winbet за мачовете от Евро 2020
Евро 2020 вече започна, изненадващите резултати не закъсняха, но част от фаворитите свършиха своята работа в първия кръг на надпреварата.
С Winbet Евро 2020 Minijack имате шанс за 5000.00 лв. джакпот всеки ден
Добри ли сте в познаването на точни резултати на футболни срещи? Ако да, то тогава ЕВРО 2020 MINIJACK е точно