Футболните прогнози и отличните Bet365 бонуси

Футболните прогнози и отличните Bet365 бонуси

Колкото и странно да звучи, една от най-популярните игри по света няма достатъчно добра база данни, които са публично достъпни. Един от по-известните и използвани центрове за тази цел се нарича Open International Soccer Database, в който се съхраняват статистиките за 216743 двубои. Срещите са подредени по характеристики като: сезон, държава и лига, дата на мача, имената на отбора домакин и гост, както и крайният резултат от съответната среща.

Bet365 Регистрация

Важността на статистиката и Bet365 бонусите

За да демонстрират използването на тази база данни, през 2017 г. се организира т. нар. „Soccer Prediction Challenge“. В това своеобразно състезание, различни екипи трябваше да разработят прогнозен модел, предсказвайки резултатите от 206 предстоящи футболни двубои. Въпреки че базата данни е съставена от повече от 200000 мача, печелившият отбор в турнира е с точност на предсказанията си от едва 51,94%, което е сравнително доста ниско постижение. Ако сте наистина запалени по спорта и се възползвате от постоянните бонуси на Bet365, може да разчитате на добра успеваемост в сайта на букмейкъра, дори и при по-редки залози.

През 2019 г., един футболен ентусиаст използва данните на играчи от стартовите състави, за да прогнозира резултатите от английската Висша лига. Неговата точност на предсказанията е наистина впечатляваща – 81,8%. Това постижение бе постигнато в рамките на 12 седмици. Всъщност, най-важното за всяка добра прогноза е използването на информация за отделните отбори в по-дълъг срок от време.

През последните години се доказа, че характеристиките на отделните играчи влияят пряко на предсказуемостта на съответния двубой или първенство. Специалистите вече демонстрираха важността на фактори, като голове, изстрели към вратата, корнери, сила на атаката и др. Подобна статистика може да се намери и в сайта на букмейкъра, където се предлагат и изкусителните Bet365 бонуси.

Подробните данни помагат на играчите да получават своите Bet365 бонуси

Bet365 бонуси 2

Друго важно предимство при предвиждането на футболен мач е домакинството. Предимството да играеш на своя терен увеличава неимоверно много шанса за успех в двубоя. Този фактор се добавя към прогнозата, накланяйки леко везните винаги в полза на домакинския състав. Все пак, един тим може да играе по един начин на своя терен, но може да има съвсем различно представяне навън. Освен това, средните стойности на различните характеристики на всеки двубой се променят. Например, всеки домакин по правило трябва да има предимство в изпълнението на повече ъглови удари на своя стадион. Тази характеристика се променя при гостуванията, където се предполага, че отборът ще се защитава в по-голямата част от срещата.

Предвиждането на футболните мачове поражда не само вълнение и адреналин, изживявани по време на всеки интересен момент от двубоя. Това се допълва и от неустоимите Bet365 бонуси, които са първата стъпка към голямата печалба. Не на последно място, коректната прогноза може да донесе и наистина отлични приходи, които да превърнат страстта ви в полезен начин за прекарване на свободното време и гледане на спортни събития.

Разберете повече и за бет365 регистрация и bet365 спортни залози.

4.7/5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Други новини
От сезон 2021/2022: Без правило за гол на чужд терен в ШЛ, ЛЕ И Лигата на Конференциите
Премахване на правилото за гол на чужд терен в Шампионска лига, Лига Европа и Лигата на конференциите – такова решение
Собствениците на Efbet с официално становище по повод попадането им в разширения списък по
Фамилия Найденови, собственик на популярния български букмейкър Efbet, входира документи до четири национални институции по повод присъствието им в списъка,
Ново от Winbet: Специални пазари за европейското първенство
Winbet предлага поредния вълнуващ бонус за своите клиенти! В периода 08.06 – 11.07.2021 г. ще имате възможността да се възползвате