Условия за ползване – fbet.info

Условия за ползване – fbet.info
5 (100%) 1 vote

Услугите в сайта се изразяват в публикуването на информация за предстоящи спортни двубои, главно футболни мачове. Всички посетители на сайта ни се считат за потребители на ресурсите ни и ние не носим отговорност за евентуални финансови и/или морални загуби. fBET.info Ви призовава към отговорно и разумно залагане.

Сайтът не носи отговорност за верността на публикуваната информация. Моля, запознайте се с най-честите случай на грешки и неточности.

Информацията в сайта идва от букмейкърите, с които работим. Понякога информацията в сайта може да е неточна или остаряла. Понякога букмейкърите публикуват информация за някой мач, но мачът се отлага и той пада от списъка на букмейкърите. Но поради забавянето в обновяването на информацията, при нас все още може да се показва като активен. В този случай ние не носим отговорност. Моля, проверете дали мачът съществува при Вашия букмейкър.


Копирането и ползването на текстове, снимки, прогнози и друго съдържание Е РАЗРЕШЕНО само с поставяне на линк към fBet.info. Ако решите да използвате наши материали за ваш сайт, блог, страница и други е необходимо първо да ни уведомите на имейл: fbet.info@gmail.com


Може да прогнозирате и да залагате на този букмейкър.