Спортен джакпот. Кои букмейкъри предлагат онлайн тотализатори?

Спортен джакпот. Кои букмейкъри предлагат онлайн тотализатори?

Залагането в интернет е все по-предпочитан начин за забавление сред познавачите на футболната игра. Разработени са редица букмейкъри, предлагащи хиляди събития ежедневно. Приемат се залози на сингъл, в комбинации, прави колонки, а печалбите се базират на стойността на коефициентите.

Да посетиш спортния раздел и да групираш очакваните резултати в общ фиш не е единствената възможност в онлайн операторите. Компаниите се стремят към постоянно усъвършенстване, а появата на тотализатори е ключова стъпка за привличане на нови клиенти. Тази услуга е подобна на Спорт Тото 1, като изисква акуратно предвиждане на 10 или повече събития от конкретен тираж.

Sport Jackpot в Winbet

Отскоро българският букмейкър предлага на потребителите си игра със супер джакпот. Тя е валидна всяка седмица, като удостоява първенеца с награда от 50,000 лева. За целта трябва да прогнозира правилно 11 футболни срещи, избирайки измежду 1Х2.

Сайтове за залози  Бонус
200% бонус до 100лв Грабни Бонуса

 

Winbet - суперджакпот

Разбира се, предвидени са награди за участници, които са познали по-малък брой знаци.

  • 8 печеливши селекции – 50 лева;
  • 9 печеливши селекции – 500 лева;
  • 10 печеливши селекции – 5000 лева.

Приемат се двойни и тройни знаци, ако залагащият изпитва съмнения относно изхода на двубоя. Важно е прогнозите за мачовете от SuperJack тиража да са направени в общ фиш, активиран с реални средства, а не с Winbet бонуси. Освен това не трябва да се използва функцията “Cash Out” за затваряне на талона.

Спортни тотализатори в Betwinner

Конкурентният оператор – Betwinner, който тепърва пробива у нас, също предлага онлайн тотализатори. Разнообразието при него обаче е далеч по-голямо, тъй като фокусът не пада единствено върху футбола.Клиентите на букмейкъра избират измежду различни игри с натрупващи се джакпоти като Тото 15, Точен резултат, Еспортове ФИФА, Баскетбол, Хокей на лед и Футбол. Пълен списък с активните джакпоти е добавен в страницата “ТОТО” (ще откриете линк в главното меню).

Сайтове за залози  Бонус
100% бонус до 200лв Грабни Бонуса

 

Betwinner - тотоДжакпотите в Betwinner изглеждат много по-внушителни. Сумите често прехвърлят границата от един милион, а минималният залог е €0.10.Ако нямате идея как ще завършат мачовете, но въпреки това искате да участвате, използвайте “Автоматичен залог”. Инструментът ще състави фиш със знаци на случаен принцип преди началото на събитията.

4.7/5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Други новини
Собствениците на Efbet с официално становище по повод попадането им в разширения списък по
Фамилия Найденови, собственик на популярния български букмейкър Efbet, входира документи до четири национални институции по повод присъствието им в списъка,
Ново от Winbet: Специални пазари за европейското първенство
Winbet предлага поредния вълнуващ бонус за своите клиенти! В периода 08.06 – 11.07.2021 г. ще имате възможността да се възползвате
20.00 лв за 20.00 лв как да получите безплатен залог от Winbet за мачовете от Евро 2020
Евро 2020 вече започна, изненадващите резултати не закъсняха, но част от фаворитите свършиха своята работа в първия кръг на надпреварата.