Спортен джакпот. Кои букмейкъри предлагат онлайн тотализатори?

Спортен джакпот. Кои букмейкъри предлагат онлайн тотализатори?

Залагането в интернет е все по-предпочитан начин за забавление сред познавачите на футболната игра. Разработени са редица букмейкъри, предлагащи хиляди събития ежедневно. Приемат се залози на сингъл, в комбинации, прави колонки, а печалбите се базират на стойността на коефициентите.

Да посетиш спортния раздел и да групираш очакваните резултати в общ фиш не е единствената възможност в онлайн операторите. Компаниите се стремят към постоянно усъвършенстване, а появата на тотализатори е ключова стъпка за привличане на нови клиенти. Тази услуга е подобна на Спорт Тото 1, като изисква акуратно предвиждане на 10 или повече събития от конкретен тираж.

Sport Jackpot в Winbet

Отскоро българският букмейкър предлага на потребителите си игра със супер джакпот. Тя е валидна всяка седмица, като удостоява първенеца с награда от 50,000 лева. За целта трябва да прогнозира правилно 11 футболни срещи, избирайки измежду 1Х2.

Сайтове за залози Бонус
200% бонус до 100лвГрабни Бонуса

 

Winbet - суперджакпот

Разбира се, предвидени са награди за участници, които са познали по-малък брой знаци.

  • 8 печеливши селекции – 50 лева;
  • 9 печеливши селекции – 500 лева;
  • 10 печеливши селекции – 5000 лева.

Приемат се двойни и тройни знаци, ако залагащият изпитва съмнения относно изхода на двубоя. Важно е прогнозите за мачовете от SuperJack тиража да са направени в общ фиш, активиран с реални средства, а не с Winbet бонуси. Освен това не трябва да се използва функцията “Cash Out” за затваряне на талона.

Спортни тотализатори в Betwinner

Конкурентният оператор – Betwinner, който тепърва пробива у нас, също предлага онлайн тотализатори. Разнообразието при него обаче е далеч по-голямо, тъй като фокусът не пада единствено върху футбола.Клиентите на букмейкъра избират измежду различни игри с натрупващи се джакпоти като Тото 15, Точен резултат, Еспортове ФИФА, Баскетбол, Хокей на лед и Футбол. Пълен списък с активните джакпоти е добавен в страницата “ТОТО” (ще откриете линк в главното меню).

Сайтове за залози Бонус
100% бонус до 200лвГрабни Бонуса

 

Betwinner - тотоДжакпотите в Betwinner изглеждат много по-внушителни. Сумите често прехвърлят границата от един милион, а минималният залог е €0.10.Ако нямате идея как ще завършат мачовете, но въпреки това искате да участвате, използвайте “Автоматичен залог”. Инструментът ще състави фиш със знаци на случаен принцип преди началото на събитията.

4.7/5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Други новини
Winbet Open КЕШ-АУТ Турнир раздава цели 50 000 лв.
Колко пъти Ви се е случвало функцията кеш-аут да Ви донесе средства, които сте щели да загубите, ако изчакате края
Winbet Open Premier League с награден фонд 55 555 лв. – ВКЛЮЧЕТЕ СЕ И ВИЕ!
Висшата лига на Англия винаги е била притегателен шампионат за другите първенства и огромна тръпка за залагащите на футболни събития.
Включете се в неделния МЕГА БОНУС на Palms Bet за ЦСКА 1948 - Левски
Palms Bet продължава да раздава бонуси! Включете се в неделния МЕГА БОНУС на букмейъра след като направите успешен залог за