Ролан Гарос - Супер фиш с коефициент 3,73: прогнози 02.06.2016

Ролан Гарос - Супер фиш с коефициент 3,73: прогнози 02.06.2016

Супер фиш…
Турнир Ролан Гарос

Дата: 02.06.2016

От 14.00 часа Доминик Тием/Австрия/-Давид Гофен/ Белгия. Категорична победа за австриеца. Крайно време е Тием да покаже, че не случайно стигна до това место в ранглистата.Момента е сега срещу най-просперирашият тенесист от миналата година. Коеф. в ефбет-1.55

От 16.00 часа Кики Бертенс / Холандия/-Тимеа Бачшински/Швейцария/. Бертенс е в страхотна форма и с пораснало самочувствие след поредица от победи над сериозни противнички. Бачшински показва постоянство от началото на годината и борбеност до последният гейм. Предвиждам над 21,5 гейма в мача. Коеф. – 1.85 в ефбет.

От 16,00 часа Серена Уилямс/САЩ/-Юлия Путинцева/Казахстан/. Мисля, че днес приказката за казахстанката ще приключи.Серена ще бърза да приключи за да има сили за финала.Предвиждам 2:0 сета за чмериканката. Коеф. 1.30 в ефбет.

Общ коефициент :3.73


Най-добри коефициенти – ЕФБЕТ

ДИРЕКТЕН ВХОД

images

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Други новини
Възможности за печалба в Ефбет онлайн казино
Истината за залаганията е, че т. нар. „край на къщата“ съществува във всяка една от игрите, предлагани от големите букмейкъри.
Залагане на спортни събития в Winbet
Два от начините за печалба от мачове са особено популярни сред потребителите на букмейкърските сайтове. Те са и едни от
Използване на печеливша система за залагане в Efbet
Подобно на световноизвестните букмейкърски сайтове, Efbet ви предлага интересни алтернативи за залагания, при които може да използвате подходяща система. Съществуват