По какъв начин най-добрите сайтове в букмейкъри класация ограничават залозите?

По какъв начин най-добрите сайтове в букмейкъри класация ограничават залозите?

За да си помогнете в контрола на вашите залози, можете да използвате методите на световноизвестните компании за залози за ограничаване на броя фишове и рисковите залози.

За целта влезте в сектора, който ви отвежда към „Вашата сметка”. След това посетете раздела, където се намира полезна информация, озаглавена при повечето букмейкъри и като „Контроли за разумно залагане”.

Как да контролирате играта си в сайтовете на известните букмейкъри

Във всяка онлайн платформа на по-известните къщи за залагания има достатъчно съвети, как да се пазите от хазартна зависимост. В споменатия раздел „Контроли за разумно залагане” ще откриете пет метода в помощ на зависимите:

  • Лимит на депозит

Изразява се в лимитиране на сумата, с която се участва в онлайн играта при популярните букмейкъри. Потребителите избират сумата, която могат да отделят за залози на ден, седмица или месец. По този начин се избягва хаотичното залагане и харчене на прекалено много пари.

  • Временно прекъсване

Този метод е предназначен за моментите, в които се налага да насочите времето и енергията си в други занимания. Дава ви се възможност да прекъснете временно и след това да се върнете към залагането.

Коректните букмейкъри ви помагат в борбата с хазартната зависимост

Другите начини, с които може да прекъснете емоционалната си ангажираност в онлайн играта, могат да се сторят на някои и доста крайни. Но, само с тези методи си гарантирате разумно залагане, истинско забавление в сайтовете на коректните букмейкъри и не на последно място – редуцирате възможността от изразходване на по-голяма сума, отколкото имате или сте склонни да отделите в съответните платформи. Тези начини са:

  • Самоизключване

Това е по-сериозна стъпка, създадена за хората, които са податливи към пристрастяване. Със самоизключването се цели акаунта да се затвори след определено време – половин година или повече. По този начин, дори и да съществува зависимост, потребителят изгубва достъп до профила си и се самоограничава.

  • Затваряне на сметка

С този метод сметката в онлайн платформите се заключва автоматично. Това заключване може да бъде с определен срок или за неопределено дълго време.

Ако мислите да използвате тази услуга, е необходимо да информирате своите предпочитани букмейкъри за това.

  • Съобщения за активност

При прекалено дълго използване на сайта, потребителите получават съобщения, които им напомнят, че играта е за забавление, но на нея не бива да се отделят повече от 1 час на ден и с нея не бива да се прекалява. Съобщенията са позитивни, но също така препоръчват и призовават потребителите да обърнат внимание на контрола си над залозите и да залагат разумно.

Всичко това се прави с цел да приемате онлайн платформите като начин за прекарване на незабравими мигове, докато предвиждате спортни резултати или играете в онлайн казиното. Не забравяйте, че залагането не е самоцел, а привилегия на хората, които търсят повече забавление и адреналин в монотонността на своето ежедневие.

Букмейкъри класации 1

4.7/5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Други новини
Мората: С Кристиано е много по-лесно
Офанзивният футболист на “бианконерите” – Алваро Мората, се изказа ласкаво за своя съотборник Кристиано Роналдо. 28-годишният испанец заяви, че за
Левски с няколко трансфера в началото на подготовката
Зимната подготовка на Левски ще се проведе в Хърватия в периода от 14 януари до 3 февруари. “Сините” ще проведат
Официално: Бербатов се завръща в професионалния футбол
Димитър Бербатов се завръща във футбола, само че като помощник на Александър Томаш в Етър. Бившият нападател на Манчестър Юнайтед