Вземете своят бонус

Направете регистрация в bet365 от банера долу и започнете играта сега!

Покер БЕТ 365 е мисията възможна вече, след като букмейкъра получи лиценз за тази си услуга в България. Покер платформата на букмейкъра е част от глобалната мрежа на iPoker и мнозина играчи са привлечени именно от опростената платформа на софтуера и голямата сила на трафика. Играчите могат да избират от широка гама покер игри на маса по абсолютно всяко време на денонощието. Нивата за вход са различни, което дава възможност на играчи с по-богат или беден опит в покера, да играят. Избора от разнообразни валути е много голям, както и методите за изтегляне или депозит на паричните ви средства.

Предлагат се покер игри, като Razz, Texas Hold’em, 7 Card Stud, Omaha и други. Когато се регистрирате, като нов играч за покер БЕТ 365, вие получавате първоначален бонус на 100% от първоначалната ви депозирана сума – максимума на този бонус е до 100 Евро! Това не е всичко, букмейкъра ви дава и 5 Евро под формата на жетони за разнообразни турнири. Ако си мислите, че бонусите за нови играчи спират до тук, грешите. Всяка сряда регистриралите се нови играчи в сайта имат възможността да участват в безплатния турнир – Free roll. Ако сте начинаещ в покера, Бет 365 ви дава възможност да напреднете в играта, като до три месеца може да играете на „маси за начинаещи“. Освен това лоялните играчи са възнаградени от ВИП програмата на букмейкъра, която дава атрактивни награди на редовните играчи.

Софтуера на покер БЕТ 365 е създаден от лидера в тази област Playtech, като сваляйки го на компютъра си може да играете неограничено и сигурно. Може да играете на 16 покер маси наведнъж, като имате осигурена сигнализация за активна маса и редовна статистика на игрите ви. От таблета и телефона си също може да играете, чрез мобилното приложение.