Ново от Winbet: Специални пазари за европейското първенство

Ново от Winbet: Специални пазари за европейското първенство

Winbet предлага поредния вълнуващ бонус за своите клиенти! В периода 08.06 – 11.07.2021 г. ще имате възможността да се възползвате от ДНЕВНИ СПЕЦИАЛНИ“ пазари за Евро 2020.

Например, за 17 юни Winbet предлага залози за най-резултатен отбор от тези, които имат мачове в надпреварата на този ден. Вероятността Нидерландия да отбележи най-много попадения е оценена с коефициент @2.50, следвана от Белгия с @4.50, Украйна с @5.50, Северна Македония с @6.50 и Австрия със @7.00.

Вземи Бонуса

Всички настоящи и нови клиенти могат да се възползват от привлекателната промоция. Важно да се отбележи е, че могат да бъдат разигравани само едининчни залози, а опцията кеш-аут няма да бъде налична за използване. Winbet е определил и максимална стойност на залог в размер на 100.00 лв. Залагайки на пазари в раздела „Евро 2020 дневни специални“ на Winbet, те важат за редовното време на двубоите, а по време на елиминациите – и за продълженията, но не и при евентуални дузпи. В новия бонус на Winbet е включена отмяна на залозите при случай на равенство при пазари с две селекции, а във вариант, в който има равенство при три или повече избора, Winbet ще раздели печалбата на броя печеливши селекции. Например, ако сте поставили залог от 30.00 лв. на пазар „Най-резултатен отбор“ и сте посочили „Нидерландия“ на @2.50 коефициент и „лалетата“ отбележат с 3 попадения, колкото е вкарала и Белгия, то тогава вместо 70.00 лв., ще получите 37.50 лв.

Понякога във футбола се получават големи изненади и има дни или периоди, в които е трудно да се постигне успех в стандартните пазари. С „Евро 2020 дневни специални“ Winbet дава алтернатива с по-различни и разнообразни пазари. След Winbet регистрация ще имате възможност да разгледате секцията в менюто горе в ляво, след като вече сте в раздел „Спорт“ и да направите своя избор.

4.7/5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Други новини
Марсилия е все още сред опциите за Валентин Антов
Изданието TMW твърди, че все още е на дневен ред евентуален трансфер на защитника на ЦСКА-София и националния отбор на
От сезон 2021/2022: Без правило за гол на чужд терен в ШЛ, ЛЕ И Лигата на Конференциите
Премахване на правилото за гол на чужд терен в Шампионска лига, Лига Европа и Лигата на конференциите – такова решение
Собствениците на Efbet с официално становище по повод попадането им в разширения списък по
Фамилия Найденови, собственик на популярния български букмейкър Efbet, входира документи до четири национални институции по повод присъствието им в списъка,