Нови бонуси от Ефбет след прекръстването на „Първа Лига“ на „Ефбет Лига“

[maxbutton id=“7″ ]

Ефбет е лицензиран български букмейкър, който предлага десетки начини за залагане. И макар че можете да залагате на много различни спортове, безспорно футболът държи челното място по интерес. Залозите се извършват по лесен и удобен начин – достатъчно е само да депозирате сума в системата на Ефбет. Сайтът е лесен за използване и с всеки изминал ден привлича все повече потребители.

За да поддържа интереса на своите потребители, Ефбет предлата различни примамливи бонуси, от които можете да се възползвате. Най-актуалният от тях е този, предлаган поради официалната смяна на името на „Първа Лига“ на „Ефбет Лига“.

Първа лига е най-горната дивизия в българския шампионат по футбол, организирана от Българския футболен съюз и Професионалната футболна лига. Дългогодишната програма на Ефбет за подкрепа и спонсорство на българския спорт води до логично сътрудничество между двете институции. Ефбет се превръща в основен спонсор на първенството, затова и то сменя официално името си на Ефбет лига. Сменени са и цветовете на логото, като сега те се припокриват с цветовете на букмейкъра. Съвместната работа продължава, като основната цел е подкрепа за развитието на българския спорт.

За да отпразнува събитието, от любов към спорта и с внимание към потребителите, Ефбет предлага примамливи бонуси, от които можете да се възползвате при залозите си. Всички неустоими предложения можете да разгледате в сайта на Ефбет. Сайтът предлага както вълнуващи бонуси при регистрация, така и много отлични предложения за редовните си потребители. Бонусите са чудесен начин да увеличите печалбата си, докато се наслаждавате на любимия си спорт.

Ние Ви предлагаме безплатни спортни прогнози, които можете да използвате в сайта на Ефбет, като така увеличите шансовете си за печалба. Бонусите, които Ефбет предлага по случай смяната на името на лигата са примамливи, а в съчетание с нашите прогнози, Вие можете да се превърнете от обикновен любител на залозите до печеливш професионалист!

Вижте различните видове efbet bonus и нашите полезни съвети за правене на онлайн залози.

4.7/5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Други новини
Собствениците на Efbet с официално становище по повод попадането им в разширения списък по
Фамилия Найденови, собственик на популярния български букмейкър Efbet, входира документи до четири национални институции по повод присъствието им в списъка,
Ново от Winbet: Специални пазари за европейското първенство
Winbet предлага поредния вълнуващ бонус за своите клиенти! В периода 08.06 – 11.07.2021 г. ще имате възможността да се възползвате
20.00 лв за 20.00 лв как да получите безплатен залог от Winbet за мачовете от Евро 2020
Евро 2020 вече започна, изненадващите резултати не закъсняха, но част от фаворитите свършиха своята работа в първия кръг на надпреварата.