НАЖЕЖЕНИТЕ СТРАСТИ НА РОЛАН ГАРОС ПРИДОБИВАТ ОЩЕ ПО-ВИСОКО ИЗМЕРЕНИЕ С КЕШБЕК БОНУСА НА WINBET

НАЖЕЖЕНИТЕ СТРАСТИ НА РОЛАН ГАРОС ПРИДОБИВАТ ОЩЕ ПО-ВИСОКО ИЗМЕРЕНИЕ С КЕШБЕК БОНУСА НА WINBET

Ролан Гарос е един от турнирите в световния тенис тур, който винаги е носил неповторими емоции на зрителите по цял свят. През тази година надпреварата се провежда между 30 май и 13 юни. За съжаление България остана без представители, след като Григор Димитров, Димитър Кузманов, Цветана Пиронкова, Виктория Томова и Елица Костова отпаднаха от надпреварата. Въпреки това неутралният тенис зрител може да се наслади на играта на големите фаворити, както и на приятните изненади в турнира.

Какво представлява „Ролан Гарос Кешбек“

За да бъде емоцията още по-голяма, Winbet предлага поредния си привлекателен бонус – Ролан Гарос Кешбек. Срокът на промоцията съвпада с датите на провеждането на турнира, съответно се отнася за залози, осъществени между 30 май и 13 юни. Всеки потребител на Winbet, който отчете загуба в този период от залозите си в мъжката, женската, основната схема, както и при двойките, ще получи 10% от стойността на загубените средства обратно. Например: ако сте уредили залози на стойност 1000.00 лв. и сте спечелили 500.00 лв., то загубата Ви е в размер на 500.00 лв. По този начин ще получите обратно сума в размер на 10% от загубата – 50.00 лв.

Ограничения за минимален коефициент и минимална сума на залог няма. Също няма нужда да се съобразявате с броя на поставените залози – те могат да бъдат неограничени. Без значение е дали селекцията е поставена преди срещата, на живо или в комбинация от двата варианта. Залозите, които се считат за квалифициращи, са единични, множествени и комбинирани. Не се зачитат залози, които са направени с бонус средства.

Winbet - Weekend - Cashback

 

Кога започва и кога приключва офертата?

Winbet разделя промоцията на два периода. Първият стартира на 30 май и приключва на 06 юни, а вторият започва от 07 юни и приключва заедно с края на бонуса, респективно на Ролан Гарос – 13 юни. След всеки от тези два периода Winbet ще изплаща кешбек бонуса в размер на 10% на клиентите, които са на загуба.

 

Как да участвате и как да използвате бонуса?

Възползвайте се от поредния Winbet бонус, след като влезете в секция “Bonus Box” и натиснете „Активирай“. Бонусът ще се стартира само ако нямате друг активен бонус за секция „Спорт“. Получавайки средства от офертата на Winbet можете да ги използвате на всички спортни събития само в секция „На Живо“. Ще имате възможност да съставяте единични, множествени и комбинирани залози. Необходимо е стойността на бонуса да бъде разиграна три пъти на коефициенти минимум @1.30 в срок от 7 дни. След като изпълните успешно условията на Winbet за „Ролан Гарос Кешбек“ бонуса, крайната сума ще бъде добавена към Вашия баланс без да имате ограничения за използването и тегленето й.

На Ролан Гарос емоциите и изненадите винаги присъстват! Посочете Вашите фаворити в предстоящите двубои и се насладете на неофициалното световно първенство по тенис на червена настилка с кешбек бонуса, който Winbet предлага!

4.7/5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Други новини
PalmsBet с Нов Бонус за секция казино – вземете 100% до 100 лв за първия си депозит
Българската компания PalmsBet вече се наложи като един от най-надеждните букмейкъри на родния пазар. PalmsBet предлага едни от най-атрактивните промоции
Над 202 000 лв във FREE BETS ви очакват от Ефбет за Евро 2020 !
Битките на Евро 2020 наближават, а емоциите растат с всеки изминал ден. 24-те отбора са вече към края на подготовката
Възползвайте се от 10.00 лв. бонус без депозит от Efbet
Вероятно много пъти сте си задавали въпроса „Дали сега е точният момент?“. Е, в сферата на спортните залози сега е