Мартингейл - стратегия за рулетка и спортни залози

Мартингейл - стратегия за рулетка и спортни залози
Споделете във :

Мартингейл се нарежда на водеща позиция сред най-разпространените стратегии за спортни залози и рулетка. Не е обвързана с трудни условия и затормозяващи фактори, но изисква солиден капитал и разумна игра. Кои са най-важните стъпки за акуратната употреба на системата и как да победите букмейкърите, разглеждаме във Fbet.info.

Кое е най-важното при използването на Мартингейл

Най-напред, стратегията се е прилагала при игра на рулетка. Някои от рационално мислещите залагащи са използвали външните залози за удвояване на печалбите си. Както навярно знаете, при правилен залог на черно/червено или четно/нечетно, играчът получава печалба, която е два пъти по-висока от стойността на облога. Така, в дългосрочен план, е напълно вероятно да се преодолее предимството на казиното.

Постепенно Мартингейл се пренася и в спортните среди. Залагащите на спортни събития узнават колко по-разумно ще е удвояването на облога, с цел да се неутрализират предходните загуби. Необходимо е обаче да залагате на селекции, които са придружени от коефициент @2.00 или повече. Няма значение дали ще играете на сингъл, или права колонка, но Ви препоръчваме да не участвате с повече от три събития на фиш.

Идеята на системата не е да донесе солидни печалби, а да минимизира риска и да генерира успехи в дългосрочен план.

Ето кратко обобщение на всичко нужно, за да прилагате Мартингейл:

  • Използват се селекции, оценени с коефициент @2.00 или повече;
  • След всяка загуба удвоявате стойността на облога, а при печалба се връщате на началната стъпка;
  • Препоръчително е да залагате на двуизходни пазари (под/над);
  • При игра на рулетка използвайте основно черно/червено.

Пример за прилагане на системата

Първо, трябва да определите начален капитал и размер на първия облог. Ако приемем, че стартирате с 500 лв., започнете със залог, равен на 2% от банкрола – 10 лв. Това ще Ви позволи да участвате в 5 поредни стъпки.

Залог №: Размер на залог Резултат Текущ баланс
1 10 лв. Загуба -10 лв.
2 20 лв. Загуба -30 лв.
3 40 лв. Загуба -70 лв.
4 80 лв. Печалба +10 лв.

*За примера е използван коефициент @2.00 (x2)

Бъдете внимателни

Казината и онлайн букмейкърите разработват различни похвати, с които се предотвратява и обезсмисля прилагането на Мартингейл. Например залозите на черно/червено плащат с коефициент @1.92, вместо @2.00. Освен това се налага максимален лимит на залога, което възпрепятства употребата на стратегията. Повечето онлайн казина са наложили лимит от 300 лв. на единичен залог.

Ако сте се насочили към системата за залагане Мартингейл, трябва да разполагате с по-висок банкрол. Също така е необходима прилична успеваемост при залози на по-високи коефициенти, за да не генерирате дълга серия от губещи селекции.

В случай, че достигнете до 6-7 непечеливши залога, приемете загубите и се върнете на стартова позиция. С всяко удвояване на облога, рискът от сериозни финансови загуби осезаемо се покачва.

4.7/5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Други новини
10 отбора от Европа се класираха за Мондиал 2022. Вижте детайлите за баражите
Квалификациите от зона Европа за Мондиал 2022 в Катар вече приключиха. 10 отбора от Стария континент намериха място директно на
Мбапе и Холанд са все по-близо до Реал Мадрид
Трансферите на Килиан Мбапе и Ерлинг Холанд в Реал Мадрид са вече почти договорени – това твърди журналистът Едуардо Инда.
Барселона ще опита да привлече Салах през лятото
Противоречията между Ливърпул и Мохамед Салах относно продължаването на контракта на египтянина дават все повече поводи на водещите европейски клубове
Efbet
Efbet

Вземете своят начален бонус сега !

200 лева бонус от Ефбет

Winbet
Winbet

НАЧАЛЕН БОНУС СПОРТ!

200 лева от Winbet

Palms Bet
Palms Bet

Вземете своят начален бонус сега !

200 лева бонус от PalmsBet