Лесно теглене на печалби от EFBET

Лесно теглене на печалби от EFBET


Ефбет Регистрация

Онлайн системата на EFBET позволява на всички играчи лесно и бързо изтегляне на печалби. В сравнение с много други букмейкъри, които изискват посещение на пунктовете, за да получите парите си, тук е достатъчно да направите заявка от компютъра и те ще стигнат до вас по един от многото възможни начини.
Играчите, които залагат на футбол или други спортове ще могат да изтеглят спечелените пари по банков път, чрез дебитна карта или EasyPay. Всичко става в рамките на 1 – 2 дни, като вие ще получите известие за направения превод на електронната поща, която сте дали при ефбет регистрацията.
Телегне на суми чрез EasyPay
Най-бързия метод за разплащане е чрез използване на системата EasyPay. Ако изберете тази опция вие ще трябва да имате в сметката си поне 30 лева, които да издърпате. Попълнете полето „Тегления сума“ като напишете колко искате да изтеглите и потвърдете паролата, с която сте регистриран в Efbet. Ще получите код за верификация, който да представите, когато отидете на каса на Easypay.
Теглене на суми чрез банков превод
При положеие, че изберете да дръпнете парите си чрез банков превод, то минималната сума, която трябва да имате в наличност е 245 лева. Попълват се полета: титуляр на сметка, име и клон на банка, адрес на банката, IBAN и BIC. Следва да натиснете бутона „Направи тегления“ и вашата заявка ще бъде приета.
В много случаи при теглене на определена печалба, EFBET може да изиска от вас да се верифицирате, като изпратите сканирана лична карта или шофьорска книжка. Снимката трябва да е цветна и да се изпрати по електронната поща на букмейкъра. Последният гарантира защитата на личните ви данни.
В обобщение
Всичко, което ви остава, е да влезете в играта и да печелите реални пари от вашите футболни и спортни прогнози. Съветваме ви да залагате умерено и да се забавлявате със спортните срещи на живо в различни точки на света. Ако имате допълнителни въпроси използвайте съпорта в системата.

Научете всичко най-важно за футболните прогнози за деня и защо са необходими те.

4.7/5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Други новини
Права Колонка за деня, 19.09.2021
Уест Хям – Манчестър Юнайтед Представилият се страхотно през изминалия сезон отбор на Уест Хям приема на „Лондон Стейдиъм“ Манчестър
Winbet с нов бонус – Футбол Специални!
Букмейкърът Winbet стартира ново атрактивно предложение за своите потребители – „Специални пазари“. Всяка седмица от 09.09.2021 до 31.12.2021 г. компанията
Вижте кои телевизии ще излъчват Лигата на Конференциите
На 16-ти семтепври, четвъртък, ще стартира същинската част в новосформирания турнир на УЕФА Лигата на Конференциите. България ще бъде представяна
Efbet
Efbet

Вземете своят начален бонус сега !

200 лева бонус от Ефбет

Winbet
Winbet

НАЧАЛЕН БОНУС СПОРТ!

200 лева от Winbet

Palms Bet
Palms Bet

Вземете своят начален бонус сега !

200 лева бонус от PalmsBet