Къде се намират най-красивите татуировки на жените

Няма нищо по-хубаво от това да видим красиво женско тяло с хубава татуировка на правилното място. Някои представителки на нежния пол обаче крият най-добрите татуси на определени места, които показват само на заслужилите хора.

Разбира се, красотата на тялото не е свързана единствено с татуировки, но когато последните са направени чрез майсторски подход те могат да предизвикат голям интерес у мъжа и дори да го възбудят сексуално. Имаме не един или два примера на известни жени с десетки татуси.

Дамите понякога ни изненадват като крият татусите си места достъпни за малцина. Тези места са дупето, гърдите, бедрата и някои други пикантни точки от телата им. Естествено това предизвиква горещи мисли в мачовците зажаднели за нещо тайнствено и красиво.

Произведенията на изкуството са навсякъде по интимните ни половинки, но те ни ги показват само, когато сме заслужили. Сладки животинчета, любопитни надписи, сърчица, цветя и много други неща са само част от използваните татуировки към днешна дата.

Интересното е, че някои жени се татуират, с цел да покрият някой недъг по себе си. Чували сме истории за дами прикриващи белези по гърдите и прочие интимни части именно чрез направен татус. Този факт не е за подценяване, така че също може да се има предвид.

Напоследък стана много модерно жените да рисуват по задните си бузки. Някои от тях притежават много забавни хрумвания като например устни или отбелязана ръка. Въобще могат да се срещнат всякакви хрумвания стига да има кандидатки да ви ги покажат.

Не се изненадвайте ако някой ден партньорката ви покаже рисунка и върху най-нежната си част. Предполагаме, че вие ще уважите подобно решение и дори ще останете доволни от ефекта. Модата днес завладява все повече красавици и те не могат да се въздържат, без да подчертаят фините си части с някой цветен татус.

Ето една уникална галерия на секси мадами с татуировки представена от fbet.info, сайта за футболни прогнози.

Над 170 секси мадами и готини татуси:

[huge_it_slider id=”5″]

Футболни залози онлайн

ДИРЕКТЕН ВХОД

images

Влез в играта и започни със 100 лева бонус.

4.7/5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Други новини
Марсилия е все още сред опциите за Валентин Антов
Изданието TMW твърди, че все още е на дневен ред евентуален трансфер на защитника на ЦСКА-София и националния отбор на
От сезон 2021/2022: Без правило за гол на чужд терен в ШЛ, ЛЕ И Лигата на Конференциите
Премахване на правилото за гол на чужд терен в Шампионска лига, Лига Европа и Лигата на конференциите – такова решение
Собствениците на Efbet с официално становище по повод попадането им в разширения списък по
Фамилия Найденови, собственик на популярния български букмейкър Efbet, входира документи до четири национални институции по повод присъствието им в списъка,