Как да печелите в сайт за букмейкъри

Как да печелите в сайт за букмейкъри

Всяка сигурна печалба в платформите за залагане е подвластна на използваните от играчите системи. Години наред потребителите на всеки сайт за букмейкъри се опитват да увеличат своите приходи, при това съвсем легално. Някои от системите са лесни за изпълнение и с минимален риск за играещите. Но, има и такива, които са доста по-рисковани.

Сайтове за залози  Бонус
200% бонус до 100лв Грабни Бонуса
100%  бонус до 200лв Грабни Бонуса
bet365 100%  Начален бонус Грабни Бонуса
100€  бонус за спорт Грабни Бонуса

 

Рискът си струва в добрия сайт за букмейкъри

Такава е системата Мартингейл, при която се залага прогресивно повече всеки път, когато загубите. Ако играете първоначално със сума от 100 лв. и нямате шанс, тогава следващата сума ще бъде 200 лв. Ако загубите отново, следващият залог пак се удвоява. При условие, че успеете, вашата печалба ще бъде наистина добра, въпреки че ще сте спечелили само 33% от вложената сума.

Подобна на системата Мартингейл е т нар. „Теория на Даламберт“. Разликата тук е, че се използват по-малки увеличения, вместо да се удвоява залогът. Обикновено това става в тристепенна скала, като се започва с увеличаване на стойността с 1%, 2% или 3%.

Ако „банката“ на който и да е сайт за букмейкъри е 1000 лв., например, а залогът е 2%, това прави 20 лв. При условие, че загубите в тази игра, увеличавате при следваща игра сумата с 2 пъти. Така че залогът ще стане 40 лв. Но, ако загубите отново, сумата става 60 лв., след това 80 лв. и т.н. Възстановяването на вашите вложения може да отнеме повече време, но от друга страна намалява вероятността играчът да се откаже заради дългата негативна серия.

Когато залагането в качествения сайт за букмейкъри се превърне в хоби

Сайт за букмейкъри

Други системи са предназначени за по-опитни играчи. Една от тях се нарича „метод на Лабушере“. Сред играчите тя е известна и като „система за анулиране“. Препоръчва се за залагащи, които боравят с по-големи суми. При нея, играчите трябва да си определят сума, която искат да спечелят. След това, потребителите на всеки сайт за букмейкъри трябва да разбият това число на множество по-малки залози. Например, ако вашата цел е да спечелите 200 лв. можете да си направите списък, в който сумите постепенно се променят: 20 лв., 30 лв., 50 лв., 50 лв., 30 лв., 20 лв. и т.н.

Една от най-познатите системи е наречена „застрахователна“. При нея се намалява сумата на залога. Ако първоначалната сума е 50 лв. и не успеете, следващата ще бъде 40 лв. или 45 лв, в зависимост от начина на увеличаване, който сте избрали. Същността на тази система ви предпазва да не губите твърде много пари, но също така ограничава потенциала за печелене.

По-неопитните играчи предпочитат т. нар. „Формула на Пароли“. Тази система е сравнително лесна за използване. След като спечелите, удвоете залога си. Направете това три пъти, преди да се върнете обратно до първоначалния размер на вложената сума, като си гарантирате положителен изход от играта.

4.7/5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Други новини
Марсилия е все още сред опциите за Валентин Антов
Изданието TMW твърди, че все още е на дневен ред евентуален трансфер на защитника на ЦСКА-София и националния отбор на
От сезон 2021/2022: Без правило за гол на чужд терен в ШЛ, ЛЕ И Лигата на Конференциите
Премахване на правилото за гол на чужд терен в Шампионска лига, Лига Европа и Лигата на конференциите – такова решение
Собствениците на Efbet с официално становище по повод попадането им в разширения списък по
Фамилия Найденови, собственик на популярния български букмейкър Efbet, входира документи до четири национални институции по повод присъствието им в списъка,