Как да направим верни прогнози футбол за утре

Как да направим верни прогнози футбол за утре

Хиляди хора по света се занимават със спортни залози, използвайки големите букмейкърски сайтове. Ако искате да сте един от печелившите играчи, трябва да знаете основните неща за предвиждане на крайни резултат в избраните мачове.

Отличен вариант за залагане на прогнози футбол

Някои от потребителите на големите букмейкърски сайтове предпочитат пазари, които са свързани с конкретни характеристики на определен двубой. Това са най-често отбелязаните голове в един мач, неговите голмайстори и др. Поставянето на залог на прогнози футбол за точен резултат не е сложно занимание. Играе се върху отбелязаните голове в срещата, като много често се избира пазар, който е над или под 2.5 реализирани попадения.

Сигурно се чудите, защо именно такава цифра? Очевидно е, че във футбола не може да има мач, който да завърши с подобен резултат. Ако сте заложили на прогнози футбол с над 2.5 отбелязани попадения, при всички случаи печелите, ако головете са поне 3. Същото важи и при обратния вариант, когато играете на по-ниска резултатност в двубоя. В случая, мачът не трябва да завършва с повече от 2 отбелязани гола.

Този пазар е доста добър начин да предвидите прогнози футбол, ако не сте сигурен в крайния победител от съответния двубой. Най-популярната игра понякога е доста непредвидима, но се подчинява и на свои строги закономерности. Когато сте уверен в головата сила на един отбор, познавайки неговите нападателни умения, тогава няма нищо по-логично от това да се заложи на прогнози футбол с точен резултат.

Изберете своя печеливш начин за залагане на прогнози футбол

Различните букмейкъри предлагат и варианти за т. нар. „хендикап“. При този пазар се „отнема“ едно или повече от отбелязаните попадения на избрания от вас състав. Например, ако сте убедени, че фаворитът в двубоя е в състояние да спечели своя мач поне с 3 гола разлика, спокойно може да заложите на хендикап -2. Коефициентите са доста примамливи, затова залагането на подобен пазар за прогнози футбол не е за пренебрегване. Хендикап се използва в случаите, когато съперниците са неравностойни или домакинът е един от големите фаворити в своя национален шампионат.

Прогнози футбол за утре 1Пригответе се и за неприятни загуби, когато вашият залог не е точен. Но това е част от играта, наречена прогнози футбол. Именно затова, залагането на спорт носи толкова много вълнение и непредсказуемост. Когато сте постоянен в своята игра, започвате да разбирате повече и от наглед дребните детайли, които са неразривна част от футбола и неговата магия.

Не е необходимо да спазвате определени стереотипи или ръководства, а да се интересувате живо от всичко свързано с вашия любим шампионат или клуб. Успехите в залозите на прогнози футбол неминуемо ще дойдат, като така ще превърнете своето хоби и начин за забавление в наистина доходоносно занимание.

4.7/5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Други новини
Марсилия е все още сред опциите за Валентин Антов
Изданието TMW твърди, че все още е на дневен ред евентуален трансфер на защитника на ЦСКА-София и националния отбор на
От сезон 2021/2022: Без правило за гол на чужд терен в ШЛ, ЛЕ И Лигата на Конференциите
Премахване на правилото за гол на чужд терен в Шампионска лига, Лига Европа и Лигата на конференциите – такова решение
Собствениците на Efbet с официално становище по повод попадането им в разширения списък по
Фамилия Найденови, собственик на популярния български букмейкър Efbet, входира документи до четири национални институции по повод присъствието им в списъка,