Заложете на eSports в WinBet и участвайте в турнир с награди за 15,000 BGN

Заложете на eSports в WinBet и участвайте в турнир с награди за 15,000 BGN

От днес до 10-и май ще се проведе турнир между редовните залагащи на електронни спортове в УинБет. За участие в надпреварата е нужно да разполагате с активен акаунт и да залагате в раздел “eSports”. Всеки, който отговаря на тези условия и спечели по-висока сума, трупа точки и се изкачва в дневното подреждане.

Winbet – Играй eSports

Класират се единствено залози, реализирани със свободен баланс. Ако използвате бонус сума или кешбек, печелившият залог не се зачита за участие в турнира. Можете да залагате на всички събития в “eSports” и да прогнозирате мачовете по FIFA и PES от подраздел “Футбол”. Не е зададено условие за минимален квалифициращ облог, така че се приемат фишове на стойност 0.50 BGN или повече.

След като залогът е уреден като печеливш, потребителят печели точки, с които се изкачва в дневното класиране. Сумирането им се извършва на база най-високата нетна печалба за деня, като се използва следната формула:

Точки = (Печалба / Облог) * Средна стойност на залозите за 24 часа

Ако двама играчи завършат деня с еднакъв точков актив, печели този, който е генерирал печалбата си първи. През първите 6 дни се раздават измежду 10-20 награди, като най-високата печалба е 500 BGN.

В последния ден от надпреварата обаче се сформира общо класиране, съставено от тримата участници, реализирали най-висока печеливша ставка на електронни спортове. Те си поделят следните награди:

  • Първа награда – 5000 BGN;
  • Втора награда – 2000 BGN;
  • Трета награда – 1000

Печалбите от бонус турнира се кредитират към сметката на играча до 23:00 часа на следващия ден. Спечелената сума не е обвързана с допълнителни правила за разиграване, тоест може да се изтегли или да се използва за най-различни залози в WinBet.

Ако не получите паричната си награда в оповестения 24-часов период, свържете се със съпорта на букмейкъра посредством чата на живо.

В списъка със залози на електронни спортове в УинБет откриваме куп зрелищни игри, сред които Dota 2, StarCraft, League of Legends, CS:GO, Overwatch и Rainbow Six.

Тагове :

esports fifa pes Winbet
4.7/5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Други новини
Марсилия е все още сред опциите за Валентин Антов
Изданието TMW твърди, че все още е на дневен ред евентуален трансфер на защитника на ЦСКА-София и националния отбор на
От сезон 2021/2022: Без правило за гол на чужд терен в ШЛ, ЛЕ И Лигата на Конференциите
Премахване на правилото за гол на чужд терен в Шампионска лига, Лига Европа и Лигата на конференциите – такова решение
Собствениците на Efbet с официално становище по повод попадането им в разширения списък по
Фамилия Найденови, собственик на популярния български букмейкър Efbet, входира документи до четири национални институции по повод присъствието им в списъка,