Ефбет мобилна апликация

Ефбет мобилна апликация

 

 

Технологиите се развиват постоянно, което внася удобство за потребителите. Ефбет създадоха страхотно мобилно приложение, което ви дава достъп до услугите на сайта независимо къде се намирате. Апликацията включва всички продукти на букмейкъра, като спортни залози, казино игри и други. По този начин вие ще имате непрекъсната връзка с вашия акаунт и ще осъществявате залози от работното място, докато се разхождате в парка или просто сте далеч от настолния си компютър. Нашият екип се запозна с приложението и реши, че то трябва да бъде представено на по-широка аудитория, за да добият повече хора представа за възможностите на българската компания. Несъмнено тази услуга я нарежда до водещи онлайн букмейкъри.

 

Как да изтеглим мобилната апликация ?

Приложението е изключително леко и не заема почти никаква памет на вашия смартфон или таблет. Изградено е на двете най-популярни операционни системи – андроид и iOS. Съобразено е с различните марки и модели телефони, като покрива изискванията им. Линк към приложението има в сайта на mobile.efbet.com. След изтеглянето ще го получите във формат APK, който се инсталира лесно през инсталационната програма на вашето устройство. След инсталацията на приложението вие получавате достъп до всички функции на Ефбет.

 

Разлика между приложение и мобилна версия

Много хора си задават този въпрос, затова ние решихме да го засегнем в нашето ревю на Ефбет приложението. Като за начало, трябва да споменем, че и двете изпълняват напълно идентични функции и не се различават особено. Плюс на мобилната версия е, че не заема памет на телефона и може да се използва директно през браузър. Апликацията, обаче, е много по-удобна, а и не изисква наличието на програма – посредник, какъвто е браузъра. Приложението запазва вашата информация и само вие имате достъп до нея. Удобно е, а и паметта, която използва не е голяма. Съветваме ви да си инсталирате приложението, защото то е по-надеждно и лесно за ползване.

 

Сигурност на апликацията

Данните ви при вход са строго защитени и никой друг няма достъп до тях. Потребителите се опасяват, когато използват WiFi при вход в Ефбет апликацията, но ние трябва да ви успокоим, защото никой не може да проследи вашите лични данни. Разбира се, за предпочитане е 3G/4G връзката, но това не е от особено значение. Пазете вашите данни, защото те ви удостоверяват в системата на Ефбет.

 

Като заключение ще заявим, че Ефбет апликацията е едно много удобно средство за залагане. Може да го използвате през вашето мобилно устройство и да следите развоя на стотици спортни срещи ежедневно. За повече информация относно залагането в Ефбет прочетете нашето цялостно ревю на букмейкъра.

4.7/5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Други новини
От сезон 2021/2022: Без правило за гол на чужд терен в ШЛ, ЛЕ И Лигата на Конференциите
Премахване на правилото за гол на чужд терен в Шампионска лига, Лига Европа и Лигата на конференциите – такова решение
Собствениците на Efbet с официално становище по повод попадането им в разширения списък по
Фамилия Найденови, собственик на популярния български букмейкър Efbet, входира документи до четири национални институции по повод присъствието им в списъка,
Ново от Winbet: Специални пазари за европейското първенство
Winbet предлага поредния вълнуващ бонус за своите клиенти! В периода 08.06 – 11.07.2021 г. ще имате възможността да се възползвате