Гарантиран кешбек при смяна от Bet365

Гарантиран кешбек при смяна от Bet365

Букмейкърът Bet365 ви дава възможност да застраховате залога си с гарантиран кешбек при смяна. Класират се нови и редовни клиенти, които залагат на определени футболни пазари. Промоцията е валидна както за сингъл залози, така и за множествени селекции, включително и за функцията Създай залог.

Кога ще получа кешбек при смяна

Предложението е валидно единствено за футболни мачове, ако вашият футболист бъде заменен преди полувремето. Независимо дали става въпрос за контузия, или решение на треньора, ще получите кешбек, ако сте заложили на следните маркети:

✅ Скоркаст
✅  Уинкаст
✅ Първи голмайстор
✅ Да вкара по всяко време
✅ Последен голмайстор
✅ Да получи картон
✅ Да бъде изгонен
✅ Играч на срещата
✅ Таймкаст
✅ Да вкара 2 или повече гола
✅ Да отбележи хеттрик

При направена смяна до почивката, ще получите обратно своя залог в клиентския баланс. Сумата се изплаща като кредити за залози, които се използват свободно за залагане в спортния сегмент.

Зачитат се също фишове, съставени с инструмента “Създай залог”. Ако всички други селекции се окажат печеливши, но един от горните пазари е отменен, целият залог се анулира и получавате обратно стойността на облога.

Разбира се, ако футболистът изпълни вашите цели, но след това бъде заменен, ще получите печалбата си. Офертата е валидна за неуредени залози до почивката.

18+ | Важат Условия

5/5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Други новини
Собствениците на Efbet с официално становище по повод попадането им в разширения списък по
Фамилия Найденови, собственик на популярния български букмейкър Efbet, входира документи до четири национални институции по повод присъствието им в списъка,
Ново от Winbet: Специални пазари за европейското първенство
Winbet предлага поредния вълнуващ бонус за своите клиенти! В периода 08.06 – 11.07.2021 г. ще имате възможността да се възползвате
20.00 лв за 20.00 лв как да получите безплатен залог от Winbet за мачовете от Евро 2020
Евро 2020 вече започна, изненадващите резултати не закъсняха, но част от фаворитите свършиха своята работа в първия кръг на надпреварата.