Възползвайте се от 10.00 лв. бонус без депозит от Efbet

Възползвайте се от 10.00 лв. бонус без депозит от Efbet

Вероятно много пъти сте си задавали въпроса „Дали сега е точният момент?“. Е, в сферата на спортните залози сега е точният момент! В периода от 00:00 ч. на 07.06 до 11.07 включително регистрирайки се като потребител в буймейкъра Efbet, получавате 10.00 лв. бонус „Без депозит“!

Всичко, което трябва да направите след регистрацията е да снимате или сканирате личната си карта в лице и гръб и да прикачите файла в акаунта си. По този начин ще получите 10.00 лв. бонус за безплатен залог.

Ефбет - 200лв Бонус Спорт

С настъпването на мачовете от Европейското първенство по футбол, а и преди това, ще можете да използвате предоставените Ви средства от бонуса на Efbet на което спортно събитие пожелаете без да е необходимо да осъществявате депозит, а за да изтеглите сумата ще трябва да превъртите бонуса три пъти на коефициент минимум @1.20. Това означава, че ще бъде необходимо да направите залози на стойност 30.00 лв. Разиграването на Efbet бонуса може да се осъществява само в секция „Спорт“. Ако сте любители на азиатския хендикап, азиатските линии, равен няма залог, пазари за четно и нечетно, то имайте предвид, че тези селекции няма да бъдат зачислени към превъртането на бонуса. Също, няма да бъдат признати и залози, които впоследствие са прекъснати с функцията „затвори залог“.

Какво по-хубаво в сферата на спортните залози от безплатните такива?

Рискът за загуба на собствени средства не присъства, играете свободно без да се притеснявате за личните си пари и се наслаждавате на играта докрай! Ако желаете да усвоите бонуса на Efbet от 10.00 лв. под формата на безплатен залог, можете да осъществите своята регистрация от тук. Може точно Вие да сте този късметлия, който заедно със своите спортни познания постига сериозни печалби, стартирайки със символична сума. И не забравяйте, Европейското първенство наближава, ще продължи цял месец с интригуващите сблъсъци между най-добрите 24 отбора на Стария континент и тръпката е гарантирана!

5/5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Други новини
PalmsBet с Нов Бонус за секция казино – вземете 100% до 100 лв за първия си депозит
Българската компания PalmsBet вече се наложи като един от най-надеждните букмейкъри на родния пазар. PalmsBet предлага едни от най-атрактивните промоции
Над 202 000 лв във FREE BETS ви очакват от Ефбет за Евро 2020 !
Битките на Евро 2020 наближават, а емоциите растат с всеки изминал ден. 24-те отбора са вече към края на подготовката
Оформя ли се звезден трансферен триъгълник през идното лято?
Сезон 2020/2021 вече приключи, предстои Европейско първенство, но следващата кампания при клубните отбори чука на вратата и е време за