Възползвайте се от съботния бонус МЕГА ДЕРБИ на Palms Bet!

Възползвайте се от съботния бонус МЕГА ДЕРБИ на Palms Bet!

Двубоят между Лудогорец и ЦСКА-София в събота от 15:00ч. обещава да бъде истинско зрелище. Първият и вторият в таблицата са само на три точки един от друг, което прави зарядът на срещата изключително висок. Palms Bet добавя още по-висока емоция към този мач със своя СЪБОТЕН БОНУС МЕГА ДЕРБИ!

Palms Bet

Направете залог за срещата на стойност минимум 20.00 лв. с реални средства и ще имате възможност да сте един от двайсетте участници, който ще си разделят наградния фонд от 1000.00 лв! Залогът трябва да бъде на коефициент минимум @1.30. Жребият ще бъде изтеглен на първи март, понеделник. Ще можете да го наблюдавате на живо във фейсбук страницата и новинарския сайт на Palms Bet.

Влез в Играта

Направете Палмс Бет регистрация от тук, защото наградите не са за изпускане! Първото място печели 200.00 лв, второто – 150.00 лв., а третата позиция ще ви донесе 100.00 лв. Дори да не сте от първите 9, Вие със сигурност ще спечелите минумум 20.00 лв., ако бъдете изтеглени!

Участвайки в играта на Palms Bet Вие не само ще имате възможността да спечелите от квалифициращия си залог (минимум 20.00 лв.), но и от СЪБОТНИЯ БОНУС МЕГА ДЕРБИ, който букмейкърът предлага.

4.7/5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Други новини
От сезон 2021/2022: Без правило за гол на чужд терен в ШЛ, ЛЕ И Лигата на Конференциите
Премахване на правилото за гол на чужд терен в Шампионска лига, Лига Европа и Лигата на конференциите – такова решение
Собствениците на Efbet с официално становище по повод попадането им в разширения списък по
Фамилия Найденови, собственик на популярния български букмейкър Efbet, входира документи до четири национални институции по повод присъствието им в списъка,
Ново от Winbet: Специални пазари за европейското първенство
Winbet предлага поредния вълнуващ бонус за своите клиенти! В периода 08.06 – 11.07.2021 г. ще имате възможността да се възползвате