Бонус Рожден ден от УинБет

Бонус Рожден ден от УинБет

Уникална оферта, касаеща рождениците през ноември и декември, се появи в платформата на УинБет. Българският букмейкър ще подари на всички празнуващи по 10 Free Spins за избран слот на Pragmatic Play. В условията за участие няма нищо специфично, освен коректно попълнен потребителски профил.

Бонус  Бонус Рожден Ден
10 free spinsГрабни Бонуса

Как да получа бонус Рожден ден от WinBet

Тази промоция спада към категорията “бонуси без депозит”, тоест не се налага депозиране на средства или извършване на дейност в сайта. За да получите свободните игри, трябва да сте част от WinBet.bg и да сте въвели изискуемата лична информация в акаунта.

  1. Преминете през WinBet регистрация;
  2. Активирайте акаунта чрез линка, изпратен на имейл;
  3. Влезте в сметката и посетете страницата “Лични данни”;
  4. Попълнете датата на раждане;
  5. До 24 часа след рождения Ви ден ще получите 10 Free Spins.

Свободните завъртания се кредитират към клиентския акаунт до броени часове, след което могат да се използват в УинБет Казино.

Разиграване на безплатните игри

В раздел “Бонуси” ще получите покана за участие. Трябва да я приемете до 7 дни, след което разполагате с още толкова време, за да разиграете безплатните завъртания.

Получените 10 Free Spins са валидни за избран видео слот на Pragmatic Play. Играе се на минимален залог, но при съставяне на комбинациите участват всички линии в играта. Генерираната печалба от безплатните завъртания попада в свободен баланс, откъдето може да се изтегли без допълнителни условия.

Припомняме, че времето за усвояване на наградата е 7 дни, след което се отнема от акаунта на получателя.

Ако WinBet не Ви е възнаградил с бонус за рожден ден, обърнете се към съпорта чрез имейл (support@winbet.bg), телефон (0700 50-800) или live чат.

4.7/5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Други новини
Включете се в неделния МЕГА БОНУС на Palms Bet за ЦСКА 1948 - Левски
Palms Bet продължава да раздава бонуси! Включете се в неделния МЕГА БОНУС на букмейъра след като направите успешен залог за
Възползвайте се от съботния бонус МЕГА ДЕРБИ на Palms Bet!
Двубоят между Лудогорец и ЦСКА-София в събота от 15:00ч. обещава да бъде истинско зрелище. Първият и вторият в таблицата са
Winbet раздава два MiNi Cooper-а и парични награди на стойност 20 000 лв.
Участвайте в голямата MINI игра на WINBET от 22.02 до 29.03. Побързайте, защото тя вече стартира! За да вземете участие,