Бонус Първи гол за дербито от Уинбет

Бонус Първи гол за дербито от Уинбет

По случай предстоящото дерби между Левски и ЦСКА, родният сайт за залози Уинбет разработи уникално предложение за регистрираните потребители. Всички, направили сингъл залози за мача, ще участват в специална промоция с минимална стойност от 20 лв, но бонусът може да се увеличи спрямо минутата на първия гол в срещата. Представяме ви подробна информация за офертата на букмейкъра.

Участие в бонуса за дербито

Офертата е валидна до началото на футболния двубой – 15 февруари 14:45 часа. Левски и ЦСКА се изправят на националния стадион “Васил Левски”, а участвалите с единични селекции ще получат допълнителен бонус под формата на безплатен залог.

За класиране към промоцията трябва да изпълните следните условия:

  1. Влезте в профила си или си създайте регистрация в Winbet, ако не разполагате с такава;
  2. Заложете на двубоя минимум 10 лв., като се зачитат единствено сингъл залози (без акумулатори и системи);
  3. Избраната селекция трябва да е придружена от минимална ставка @1.30;
  4. Не затваряйте залога, тъй като ще се дисквалифицира от бонуса;
  5. Получете безплатните кредити и ги разиграйте в казиното.

Колко може да спечелим от офертата

Промоционалното предложение е изключително атрактивно, тъй като самият бонус може да нарасне, в зависимост от развоя на събитията. Минималната сума, която може да спечелите, е 20 лв., като се раздава при ранно попадение, паднало до 20-ата минута. Разбира се, ако падне гол в добавеното време, ще получите максималния размер на бонуса – 90 лв.

Изплащането на печалбите ще се извърши до 24 часа след последния съдийски сигнал на Георги Кабаков.

Разиграване на бонуса

Важно е да се уточни, че връчените средства са неизтегляеми и биват подложени на разиграване. Залагащите трябва да ги превъртят 50 пъти на слот игри, като се зачитат единствено разработките на EGT. Освен това е наложен лимит на залога от 0.50 лв., което усложнява задачата, но не я прави невъзможна.

Необходимо е цялостното превъртане на бонус сумата да се извърши в рамките на 7 дни след получаването им. В противен случай, Winbet ще отнеме както остатъка от безплатните кредити, така и спечеленото в неизтегляемата клиентска сметка.

Ако се установи нарушение или неправомерно възползване от бонуса, букмейкърът ще ограничи достъпа на съответния потребител до нея. При възникнали въпроси или неизплатени безплатни залози може да се обърнете към съпорта на Уинбет, който е активен денонощно на имейл и чат на живо.


Вземи Бонуса

4.7/5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Други новини
Собствениците на Efbet с официално становище по повод попадането им в разширения списък по
Фамилия Найденови, собственик на популярния български букмейкър Efbet, входира документи до четири национални институции по повод присъствието им в списъка,
Ново от Winbet: Специални пазари за европейското първенство
Winbet предлага поредния вълнуващ бонус за своите клиенти! В периода 08.06 – 11.07.2021 г. ще имате възможността да се възползвате
20.00 лв за 20.00 лв как да получите безплатен залог от Winbet за мачовете от Евро 2020
Евро 2020 вече започна, изненадващите резултати не закъсняха, но част от фаворитите свършиха своята работа в първия кръг на надпреварата.