Безплатни прогнози от fbet.info

Безплатни прогнози от fbet.info

 

 

Съставянето на обосновани прогнози за спортни събития е трудно начинание, изискващо дълбоки познания в конкретната сфера. Няма как да сте компетентни във всеки един спорт. Затова в подобни случаи, е по-добре да се доверите на професионалисти, които умело изготвят предвиждания с висока вероятност за успех.

В интернет пространството има два типа спортни прогнози – платени и безплатни. Първият не е сред най-любимите на залагащите, защото изисква заплащане на седмичен или месечен абонамент, който в повечето случаи не носи желаните приходи. Вторият вид, обаче, е по-разпространен, тъй като анализаторите предлагат услугите си напълно безплатно. Именно такъв тип предвиждания ще откриете в сайта fbet.info.

Защо да се доверим на fbet.info?

Много хора са настроени скептично към безплатните прогнози. Това погрешно мислене е схванато, благодарение на множеството некомпетентни лица, предоставящи спортни предвиждания в социалните мрежи. Ние също сме против подобен тип анализатори, които не ангажират своите последователи с качествени прогнози.

Целта ни е да ви доставяме ежедневни предвиждания за предстоящите събития. Основно фокусът ни пада върху футболните прогнози. Спокойно може да заявим, че това е най-силната ни страна и се стремим постоянно да я надграждаме. Както вече заявихме, прогнози за футболни мачове ще откриете всеки ден, независимо какъв е обемът на тиража. Разглеждаме детайлно европейските първенства и подбираме единствено прогнози с висока вероятност за успех. Ако сте редовни потребители на fbet.info, може би сте забелязали, че оценяваме риска на всяко едно предвиждане по десетобалната система. Това не са просто числа, а реални математически пресмятания, базиращи се на факти, новини и статистика. Нашите специалисти правят реална оценка на всички тези детайли и предоставят крайната прогноза под формата на залог.

Как съставяме прогнозите в сайта?

Опитваме се да актуализираме раздела с футболни прогнози ежедневно, макар че това не е никак лесно. Изготвянето на дадено предвиждане отнема време, тъй като предоставяме само анализирани срещи и се стремим да поддържаме висока успеваемост.

Първоначално разглеждаме новините около двата отбора. Правим съпоставка на стартовите състави в предишните срещи, за да открием дали има футболисти, които не се намират в добра спортно-техническа форма. След това преглеждаме лазарета, както и списъка с наказани състезатели, за да се уверим, дали има такива. След като приключим с тази важна задача, насочваме вниманието си към статистиката на тимовете в последните няколко мача. Разглеждаме поотделно домакинствата и гостуванията, тъй като някои отбори се представят силно на свой терен, но губят увереност и мотивация, когато гостуват. На финала поглеждаме към директните сблъсъци и коефициентите в онлайн букмейкърите. Разбира се, няма как да не се интересуваме от предложените ставки, защото в определени ситуации залогът може да се обезсмисли от прекалено нисък коефициент.

Тази процедура бива извършена ден преди началото на двубоя. По този начин ви доставяме прогнозата часове преди първия съдийски сигнал, а от друга страна сме запознати с последните новини около двата състава и можем да поставим крайната оценка на тяхна база. Предложенията ги разпределяме в отделни публикации, спрямо първенството. Ще ги откриете под формата на таблица, съдържаща началото на срещата, окончателната прогноза, нейната сигурност и коефициентът, предоставен в букмейкърите.

Ако сте решили да следите нашите ежедневни прогнози, ви съветваме да си откриете сметка в Efbet. Основно използваме българския букмейкър, тъй като предлага най-високи коефициенти, спрямо останалите лицензирани компании.

Вижте предимствата за потребителите от залагането на навлизащия на пазара букмейкър Betwinner.

4.7/5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Други новини
Права Колонка за деня, 19.09.2021
Уест Хям – Манчестър Юнайтед Представилият се страхотно през изминалия сезон отбор на Уест Хям приема на „Лондон Стейдиъм“ Манчестър
Winbet с нов бонус – Футбол Специални!
Букмейкърът Winbet стартира ново атрактивно предложение за своите потребители – „Специални пазари“. Всяка седмица от 09.09.2021 до 31.12.2021 г. компанията
Вижте кои телевизии ще излъчват Лигата на Конференциите
На 16-ти семтепври, четвъртък, ще стартира същинската част в новосформирания турнир на УЕФА Лигата на Конференциите. България ще бъде представяна
Efbet
Efbet

Вземете своят начален бонус сега !

200 лева бонус от Ефбет

Winbet
Winbet

НАЧАЛЕН БОНУС СПОРТ!

200 лева от Winbet

Palms Bet
Palms Bet

Вземете своят начален бонус сега !

200 лева бонус от PalmsBet